zocsa Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Kőhát! :wacko: OK. Péntekig délelőttös vagyok. :wacko: Most buszozol melóba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nincs valakinek jobb első sárvédője és facelift előtti hűtőmaszkja? Vevő lennék rá. :wacko: Természetesen Astra F Ugye én meg már elajándékoztam a GSI maszkot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 OK. Péntekig délelőttös vagyok. :wacko: Most buszozol melóba? :D Buszozom, igen. De ha csak hétvégén tudjuk elboltolni az sem baj. Annyira nem sürge. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ugye én meg már elajándékoztam a GSI maszkot. :D GSi maszkot már ajánlottak, de nekem facelift előtti kő, hogy tudjak belőle jelnélkülit faragni, megint. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Buszozom, igen. De ha csak hétvégén tudjuk elboltolni az sem baj. Annyira nem sürge. :D Akkor majd hétvégén... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Akkor majd hétvégén... :wacko: Nem tudom jössz-e be barátnődért a suzukiba éjjel, ha igen, akkor légyszi hozd a maszkot és dobj egy sms-t. Átvenném akkor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Nem tudom jössz-e be barátnődért a suzukiba éjjel, ha igen, akkor légyszi hozd a maszkot és dobj egy sms-t. Átvenném akkor. :D Még nem tudom,de szerintem megyek.Majd írok délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Király az a maszk. Köszi szépen zocsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Zsoltee! A törött éndzsölájszodból a proyektorokkal mit csináltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Zsoltee! A törött éndzsölájszodból a proyektorokkal mit csináltál? :D Itt vannak a garázsban. De asszem pöppet sérült mindegyikben a üveg. De ha kell, megnézem neked hogy mi van velük. Mit alkotsz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Király az a maszk. Köszi szépen zocsa. :D Nincs mit. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Itt vannak a garázsban. De asszem pöppet sérült mindegyikben a üveg. De ha kell, megnézem neked hogy mi van velük. Mit alkotsz? :D A Malgutin is Proyektoros a lámpa és a 35Wattos izzókkal sz@rt sem világít. Nagyobbat meg nem kapni hozzá. Van egy tartalék lámpatestem hozzá és megnézném,hogy össze lehet-e faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 A Malgutin is Proyektoros a lámpa és a 35Wattos izzókkal sz@rt sem világít. Nagyobbat meg nem kapni hozzá. Van egy tartalék lámpatestem hozzá és megnézném,hogy össze lehet-e faragni. Megnézem mindjárt a projektorokat hogy milyen állapotban vannak. :D Szerk.: Találtam 2-t ami egész jó állapotban van, nincs összenyomva sem és elrepedve sem, csak egy minimális karc van a projektor üvegen, de szerintem az nem vészes. Egyik még benne van a lámpában, másik már szabad. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Megnézem mindjárt a projektorokat hogy milyen állapotban vannak. :wacko: Szerk.: Találtam 2-t ami egész jó állapotban van, nincs összenyomva sem és elrepedve sem, csak egy minimális karc van a projektor üvegen, de szerintem az nem vészes. Egyik még benne van a lámpában, másik már szabad. :wacko: És ugyis kidobnád őket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 És ugyis kidobnád őket? :D Nem szoktam kidobni semmit. Én is a faterom " jó lesz ez még valamire " jelmondata szerint, minden sz@rt megtartok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem szoktam kidobni semmit. Én is a faterom " jó lesz ez még valamire " jelmondata szerint, minden sz@rt megtartok. :D Ugyan az lenne a faterunk? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ugyan az lenne a faterunk? :wacko: Nem hiszem :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Tegnap tankoltam cefrét Csolnokon. 247/L az ára. Most tudtam meg,hogy ott is lehet tankolni.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Tegnap tankoltam cefrét Csolnokon. 247/L az ára. Most tudtam meg,hogy ott is lehet tankolni.:D Lehet igen. Én még nem voltam ott, nem tudom mennyire lehet az jó. :wacko: Palára jön le valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Lehet igen. Én még nem voltam ott, nem tudom mennyire lehet az jó. :D Palára jön le valaki? http://mypic.carstyling.hu/70508/uploads/7..._1280682628.jpg Szerintem kinézünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Szerintem kinézünk. Akkor majd fussunk össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Lehet igen. Én még nem voltam ott, nem tudom mennyire lehet az jó. :wacko: Palára jön le valaki? http://mypic.carstyling.hu/70508/uploads/7..._1280682628.jpg Ha már ennyire angolosak akarnak lenni, írnák helyesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Jó Estét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Mi most értünk haza a nyaralásból. Zalában voltunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Palára jön le valaki? http://mypic.carstyling.hu/70508/uploads/7..._1280682628.jpg Mjúzik bícs :D ott annak idején még a stégek alatt vadásztuk a rákokat.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts