Zsoltee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nincs valakinek vagy közeli ismerősének Zamárdiban nyaralója? Blitz Weekend hétvégéjére kivennék egyet, ha lehetne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy Blitzes matricára, nekem maradt 1db. Ha valaki eljön érte, akkor odaadom szívesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy Blitzes matricára, nekem maradt 1db. Ha valaki eljön érte, akkor odaadom szívesen. ^_^ Lehet, hogy nekem kelleni fog, mert a mostanin a betűk elkezdtek leválni . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Lehet, hogy nekem kelleni fog, mert a mostanin a betűk elkezdtek leválni . :D Talán ablakot kellett volna pucolni előtte. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Talán ablakot kellett volna pucolni előtte. :D Alaposan letakarította, por- és zsírmentesítettem. Az ablaktörlőt pedig nem használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Alaposan letakarította, por- és zsírmentesítettem. Az ablaktörlőt pedig nem használom. Akkor passz, én is letakarítottam, és az ablaktörlőt is használom. Az előző majd fél évig fent volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Nincs valakinek vagy közeli ismerősének Zamárdiban nyaralója? Blitz Weekend hétvégéjére kivennék egyet, ha lehetne. :D Első része: Van. Második: Nem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Első része: Van. Második: Nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ütött már el valaki úgy vadat hogy a rendőrséget is kihívta hozzá? Mi lett belőle? Mire számíthatok? Talán kártérítés a vadásztársaság részéről? Azt hogy van-e vadveszélyt jelző tábla nem tudom biztosan, de Én úgy emlékszem és a Rendőr is azt mondta hogy 90%ban biztos benne hogy nincs. Ennyit a Blitzről... <_< -_- :rolleyes: Merre történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Jöttem hazafelé melóból, éjfél körül. Laza 90-100as tempóban óra szerint, tompítottal, mivel jöttek szembe, egyszer csak megláttam az őzet a felezővonalon állni, nekem háttal. Próbáltam fékezni és bal oldalról kikerülni, de szerencsémre pont bal oldalra mozdult és így a kocsi elé jött. Elütöttem. Kihívtam a rendőröket, akik 10perces keresgélés után megtalálták az őzet, ott feküdt az árok szélén. Megdöglött. Felvettek egy jegyzőkönyvet és azt mondták nemsokára jönnek a vadászok és elmondják a továbbiakat. Hát a rendőrségen, nincs meg a vadásztársaság telefonszáma és a vadásztársaságnak ugye semmilyen ügyelete és felelőssége nincs ilyen szempontból. Kijöttek a sintértelepről és azok vittél el a dögöt. Én meg hazajöttem. Nemsokára megyek fel a rendőrkapitányságra, megnézni hogy a vadásztársaságtól átvették-e már bambit és hogy kapjak egy elérhetőséget, amin tudom őket zaklatni telefonon. Tátdepó után 500mre kb. Szerintem a lámpám darabkái még mindig ott vannak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Tátdepó után 500mre kb. Szerintem a lámpám darabkái még mindig ott vannak. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Blitzre jön valaki a környékről holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Blitzre jön valaki a környékről holnap? Mi Szombat kora reggel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Blitzre jön valaki a környékről holnap? Veszprémből megyek holnap komppal. Te mikor jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nem fogok megjelenni a Blitz-en idén sem. :D Így a megalakulásról is lemaradok, ha lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Veszprémből megyek holnap komppal. Te mikor jössz? Szerintem Ádám konvojozásra gondolt. :wacko: (fél,hogy nem talál oda) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Szerintem Ádám konvojozásra gondolt. :wacko: (fél,hogy nem talál oda) :D Benne lennék egy konvojban. Azért Veszprém nem igazán esik útba Zamárdi felé, ha autópályán halad az ember. Annyira nem lehet nehéz odatalálni. Ott van a révtől fél kilométerre. N46.88021 E17.91593 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi Szombat kora reggel. :D Mi is. Két Omega, meg én, M7-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én Spzolihoz, meg a bandához csatlakozom Fehérvárnál majd az M7-esen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én Spzolihoz, meg a bandához csatlakozom Fehérvárnál majd az M7-esen. Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda? Fogalmam sincs, majd ma este lesz tisztázva az indulási időpont...majd megkereslek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Mi ugye reggel hatkor indulunk Esztergomból. Piliscsabán üzemanyag és matrica vételezés. Majd Tinnye -Zsámbék, M1-es,M0-ás és M7-es az útvonal. Térkép szerint kábé 2 óra az út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nincs valakinek jobb első sárvédője és facelift előtti hűtőmaszkja? Vevő lennék rá. :D Természetesen Astra F Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nincs valakinek jobb első sárvédője és facelift előtti hűtőmaszkja? Vevő lennék rá. :D Természetesen Astra F Nekem van hűtőmaszk,2 pöcök hiányzik! :wacko: Viheted ingyér,ha kő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nekem van hűtőmaszk,2 pöcök hiányzik! :D Viheted ingyér,ha kő... Kőhát! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts