Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Ütött már el valaki úgy vadat hogy a rendőrséget is kihívta hozzá? Mi lett belőle? Mire számíthatok? Talán kártérítés a vadásztársaság részéről?

Azt hogy van-e vadveszélyt jelző tábla nem tudom biztosan, de Én úgy emlékszem és a Rendőr is azt mondta hogy 90%ban biztos benne hogy nincs.

Ennyit a Blitzről... <_<

-_- :rolleyes:

Merre történt?

Megosztás:

Jöttem hazafelé melóból, éjfél körül. Laza 90-100as tempóban óra szerint, tompítottal, mivel jöttek szembe, egyszer csak megláttam az őzet a felezővonalon állni, nekem háttal. Próbáltam fékezni és bal oldalról kikerülni, de szerencsémre pont bal oldalra mozdult és így a kocsi elé jött. Elütöttem. Kihívtam a rendőröket, akik 10perces keresgélés után megtalálták az őzet, ott feküdt az árok szélén. Megdöglött. Felvettek egy jegyzőkönyvet és azt mondták nemsokára jönnek a vadászok és elmondják a továbbiakat. Hát a rendőrségen, nincs meg a vadásztársaság telefonszáma és a vadásztársaságnak ugye semmilyen ügyelete és felelőssége nincs ilyen szempontból. Kijöttek a sintértelepről és azok vittél el a dögöt. Én meg hazajöttem. Nemsokára megyek fel a rendőrkapitányságra, megnézni hogy a vadásztársaságtól átvették-e már bambit és hogy kapjak egy elérhetőséget, amin tudom őket zaklatni telefonon.

Tátdepó után 500mre kb. Szerintem a lámpám darabkái még mindig ott vannak. :rolleyes:

Megosztás:

• 2 weeks later...
Szerintem Ádám konvojozásra gondolt. :wacko:

(fél,hogy nem talál oda) :D

Benne lennék egy konvojban. Azért Veszprém nem igazán esik útba Zamárdi felé, ha autópályán halad az ember.

Annyira nem lehet nehéz odatalálni. Ott van a révtől fél kilométerre.

N46.88021 E17.91593

Megosztás:

Én Spzolihoz, meg a bandához csatlakozom Fehérvárnál majd az M7-esen.

Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda?

Megosztás:

Ha már a banda és én is odaértem, akkor fussunk már össze valahol. Ezüst Astra G Coupé-ból nem lesz sok a találkozón, szóval nagy eséllyel én leszek az, ha láttok egyet. Ám a hely elég nagy, nehéz így keresgélni. Kb mikor értek oda?

Fogalmam sincs, majd ma este lesz tisztázva az indulási időpont...majd megkereslek.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.