hening Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Minden tiszteletem mellett, azért az ilyen 1 smileys hsz-t nem kéne erőltetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Minden tiszteletem mellett, azért az ilyen 1 smileys hsz-t nem kéne erőltetni. :lol: Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol: Szia Helga! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :P Szia Helga! :lol: Ezért vagyok, tudoooood. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 na tessék..1-szer írok be akkor is leszedik a fejem majdnem :lol: egyébként nem tudtam mit írjak ezért küldtem be smilet!de majd legközelebb írok is vmi értelmeset :P amugy igen Zsolteené vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ne legyél már ennyire szőrösszivű. :lol: Szia Helga! :lol: Méne legyen? Úgy rémlik, hogy még fórum szabály is van erre, meg még sok másra is, amit velem betartatnak, de a "többieknek" elnézik... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol: Szúszá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 akkor töröljétek ki vagy mit tudom én azt jovan..nagy cucc :lol: :lol: Nem kell megsértődni. Csak legközelebb kérlek ne tedd. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nem kell megsértődni. Csak legközelebb kérlek ne tedd. :P Nem sértödtem meg :lol: rendben többet nem fogom :lol: csak azért mondtam hogy ne legyen kivételezés.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Helló! Ha valakit érdekel helyben Kadett E Alkatrész akkor ajánlom a következő oldalt: http://www.kadettopel.fw.hu/ http://www.kadettopel.fw.hu/ Úgy látom lesz reggel munkája Karcsinak. :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Tele a kannád Tomi, holnap akkor viszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hellohaló :lol: ! Jön valaki a környékről Vadkertre? Gondoltam lehetne konvojozni... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hellohaló :lol: ! Jön valaki a környékről Vadkertre? Gondoltam lehetne konvojozni... :devlish: :lol: Én keresztülgázolok Duv-on, de csak szombaton. Úh ez kilőve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Én nem megyek vadkertre. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Én vállalom, múlt évben is volt a kocsimon ilyen matrica. Meg sztem zocsa is kitenné, esetleg rtomi is. :rolleyes: Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Jaja,nekem is jöhet.Ha megvan,hogy hány db.,akkor lehetne egyben postázni valakinek. ;) Nekem is jöhet. :D Ha majd lesz ép csomagtartó ajtó a kocsin akkor fel is ragasztom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Tehát számoljuk össze mennyi kell: 1. Arti 2. daykiller 3. zocsa 4. rtomi 5. Zsoltee 6. ... 7. ... 8. ... Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Tehát számoljuk össze mennyi kell: 1. Arti 2. daykiller 3. zocsa 4. rtomi 5. Zsoltee 6. ... 7. ... 8. ... Ha nem dolgozok jövő héten pénteken, akkor csütörtökön felmegyek értük a lurdyba. Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes: Már folynak az egyeztetések a háttérben. Annyi kiderült, hogy postáztatni is lehet. Hogy futárral jön, vagy levélszekrénybe, az még nem derült ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Mármint úgy gondoltam,hogy az egymáshoz közel lakók. ;) Mert pl. Artinak vagy day-nek hogy adod oda? :rolleyes: Megint csak ránk gondolsz. Szívtelen állat. Mér ha Arti rendeli meg, hogy adja neked oda? Nalátod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Megjegyezném, hogy tavaly is postán kaptam meg. :rolleyes: De akkor Tominak írtam és elküldte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is. Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hát akkor lassan eljutunk oda hogy mindenki magának megrendeli, illetve ha van közelben klubtárs akkor nekik is.Szerintem akkor ez a listás dolog meg hogy kinek mennyi kell, értelmetlen és felesleges. :rolleyes: Erre gondoltam. ;) Mint pl. tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Erre gondoltam. :rolleyes: Mint pl. tavaly. Rendeljetek nekem is plíz. Aztán rendezünk egy össznépi ragasztós meetinget. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Rendeljetek nekem is plíz. Aztán rendezünk egy össznépi ragasztós meetinget. ;) ok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts