uhuhu Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha esztergom környékén lesz a banzáj ( ez pontos jé?) , akkor asszem odagurulok én is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha esztergom környékén lesz a banzáj ( ez pontos jé?) , akkor asszem odagurulok én is :lol: Ha Tatabánya környékén, akkor én is benéznék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha esztergom környékén lesz a banzáj ( ez pontos jé?) , akkor asszem odagurulok én is :lol: Ha Tatabánya környékén, akkor én is benéznék. :lol: Gyertek nyugodtan :D Igaz a pontos helyszín még nincs eldöntve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Gyertek nyugodtan :lol: Igaz a pontos helyszín még nincs eldöntve :huh: Nem baj, majd csak odatalálunk valahogyan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 és az hogy mikó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 és az hogy mikó? Őőőő Az igazság az hogy még azt sem tudni hogy mikó :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 December 12, szombat nekem is tökéletes. :huh: Vagy 13 vasárnap, de még az utána hétvége is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Amit reggel elkezdtem listat az idöpontokkal, azt lehetne folytatni,nem? Aki amikor raér, odakörmöli a nevit... :-D ( Egy jó móri borospince nem lenne rossz ötlet- nem puccos, nem lebuj, de finom a bor... B-) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Amit reggel elkezdtem listat az idöpontokkal, azt lehetne folytatni,nem? Aki amikor raér, odakörmöli a nevit... :-D ( Egy jó móri borospince nem lenne rossz ötlet- nem puccos, nem lebuj, de finom a bor... B-) ) Bormúzeumra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Amit reggel elkezdtem listat az idöpontokkal, azt lehetne folytatni,nem? Aki amikor raér, odakörmöli a nevit... :-D ( Egy jó móri borospince nem lenne rossz ötlet- nem puccos, nem lebuj, de finom a bor... B-) ) Érdekes lenne odamenni egy rakás opellel és borozgatni, sokáig ott lennénk asszem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Érdekes lenne odamenni egy rakás opellel és borozgatni, sokáig ott lennénk asszem! :huh: :lol: Elég jó áraik vannak, és finoman főznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Elég jó áraik vannak, és finoman főznek. :lol: Elhiszem, csak én az alkoholos állapotra akartam utalni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akar gondolhatok a Bormuzeumra is B-) Még nem voltam ott, de nem hangzik rosszul, söööt... Nem vagyok nagy ivo, de ami finom, azt mértékkel(!) ugyan, de szeretem. Egy szo mint szaz, a hely asszem kezd körvonalazodni, mar csak az idöpontot kell pontositani:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akar gondolhatok a Bormuzeumra is B-) Még nem voltam ott, de nem hangzik rosszul, söööt... Nem vagyok nagy ivo, de ami finom, azt mértékkel(!) ugyan, de szeretem. Egy szo mint szaz, a hely asszem kezd körvonalazodni, mar csak az idöpontot kell pontositani:-D Én is úgy érzem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Mór!! December: 5. 6. 12. Alex0403, zozor, daykiller, 13. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Lassan megint megkapjuk (jogosan), hogy rossz témában vagyunk. Menjünk át a régiótalálkozós témára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Lassan megint megkapjuk (jogosan), hogy rossz témában vagyunk. Menjünk át a régiótalálkozós témára. igazad van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 a logóval kapcsolatban szerintem várjuk meg a gyűlést és akkor meg tudunk egyezni személyesen mindenkivel, lehet hogy készít még valaki logót, csak nem veri nagy dobra. De örülök hogy tetszik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 a logóval kapcsolatban szerintem várjuk meg a gyűlést és akkor meg tudunk egyezni személyesen mindenkivel, lehet hogy készít még valaki logót, csak nem veri nagy dobra. De örülök hogy tetszik. :lol: Az okirattal kapcsolatban is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Lassan megint megkapjuk (jogosan), hogy rossz témában vagyunk. Menjünk át a régiótalálkozós témára. A CHAT-be belefér. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Halihó! Nincs valakinek mobilra magyar nyelvű póker-játéka? Nem találok sehol. Na remélem nem rúgnak ki ezért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 :lol: Új tag? :lol: Valamit mondj azért magadról...egy szmájliból nem sokminden derült ki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Új tag? :lol: Valamit mondj azért magadról...egy szmájliból nem sokminden derült ki. :P Zsolteené ha jól tévedek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Zsolteené ha jól tévedek. :lol: Jól tévedsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts