Senátor-Admirális Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Aha... Akkor asszem: Ezt meg lehet tenni itten a neten is ? Vagy végülis szerintem ártani nem árt ha személyesen is megejtenénk a dologot :huh: az első gyűlést mindenképpen személyesen kell megtenni, ártani nem árt, sőőőőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Sziasztok!!!! Annak idején a szekció / régió / már létre lett hozva, most is ezenbelül levelezünk. Ezért átfutási ideje nincs!!!! Kell tartani egy gyűlést, ezen ki kell választani a vezetőt, majd csinálni kell egy jelképes alapító okiratot egy számítógép guruval, melynek a másolatát el kell küldeni a MOTE elnökének, oszt ennyi ... :lol: Segítség kell szoljatok nekem vagy Rigó T. kartársnak. :lol: Szia! Akkor szeretnélek megkérni mindannyiunk nevébe, hogy légyszíves készíts egy jelképes alapító okiratot :huh: Srácok! Hol és mikor találkozunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szia! Akkor szeretnélek megkérni mindannyiunk nevébe, hogy légyszíves készíts egy jelképes alapító okiratot :huh: Srácok! Hol és mikor találkozunk? Összeszedem mi kell hozzá, de kell egy számítógépes guru aki gépen összekovácsolja, nyomtatható verzióban. A kinézetet is az első talin kell megbeszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szia! Akkor szeretnélek megkérni mindannyiunk nevébe, hogy légyszíves készíts egy jelképes alapító okiratot :huh: Srácok! Hol és mikor találkozunk? Talán pl. e hét szombaton? Vagy a jövő hétvégén valamelyik nap? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Talán pl. e hét szombaton? Vagy a jövő hétvégén valamelyik nap? :huh: Perpill nekem ebben a hónapban nem jó a nagyobb volumenű kiruccanás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Összeszedem mi kell hozzá, de kell egy számítógépes guru aki gépen összekovácsolja, nyomtatható verzióban. A kinézetet is az első talin kell megbeszélni. Köszönjük! Tesóm irodai aszisztens, úgyhogy megtudja csinálni... elküldenéd e-mail-be? pü-be megadom a címem :huh: Talán pl. e hét szombaton? Vagy a jövő hétvégén valamelyik nap? :lol: Beszéljétek meg hogy mikor legyen....nekem majdnem minden hétvégém szabad. Próbáljuk úgy szervezni, hogy a régió összes tagja jelen legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszönjük! Tesóm irodai aszisztens, úgyhogy megtudja csinálni... elküldenéd e-mail-be? pü-be megadom a címem :huh: Beszéljétek meg hogy mikor legyen....nekem majdnem minden hétvégém szabad. Próbáljuk úgy szervezni, hogy a régió összes tagja jelen legyen :lol: Meg azt, hogy hol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Meg azt, hogy hol. :huh: Igen...persze azt is hogy hol :lol: De szerintem ha össze tudjuk hozni hogy 10-11 ember ráérjen mondjuk egy szombaton, vagy vasárnap, akkor tök mindegy hogy Veszprém, vagy Székesfehérvár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszönjük! Tesóm irodai aszisztens, úgyhogy megtudja csinálni... elküldenéd e-mail-be? pü-be megadom a címem :huh: Beszéljétek meg hogy mikor legyen....nekem majdnem minden hétvégém szabad. Próbáljuk úgy szervezni, hogy a régió összes tagja jelen legyen :lol: Valamiért nem megy a pü. nálam E-mail:vinczes65@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Valamiért nem megy a pü. nálam E-mail:vinczes65@gmail.com Küldtem egy mail-t :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem is jó nagyrészt mindíg a hétvége, csak találni kell egy olyan helyet ami mindenkinek kb egyformán közel van és mivel eléggé cidri van kint ennek valami fűtöttnek kéne lenni vagy hasonló. Étterem, vagy kocsma vagy ilyesmi és tőlem mehet a "buli". :huh: Ha esetleg mégsem jönne össze az alapító okirat szerkesztés akkor Én is tudok segíteni ha kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem is jó nagyrészt mindíg a hétvége, csak találni kell egy olyan helyet ami mindenkinek kb egyformán közel van és mivel eléggé cidri van kint ennek valami fűtöttnek kéne lenni vagy hasonló. Étterem, vagy kocsma vagy ilyesmi és tőlem mehet a "buli". :huh: Ha esetleg mégsem jönne össze az alapító okirat szerkesztés akkor Én is tudok segíteni ha kell. :lol: Kocsma után hogy mész haza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Kocsma után hogy mész haza? :lol: Kocsmában csak szeszes italt lehet inni? :D Amúgy én akárhogy hazamegyek kocsma után mivel nem alkoholizálom kb csak évente 2x. Szal duplán :lol: . :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nekem a hétvégéim elvileg a szombati napok tekintetében szinte év végéig be annak osztva, úgyhogy leginkább vasárnap jó, ill. műszaktól függően szombat délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Jelöljünk ki egy 7vége du.-t a decemberből, oszt' akkor próbáljunk ahhoz igazodni, így talán mindenki szabaddá tudja tenni magát. 5.- szolgálat 6.- jó 12. jó 13. jó 19.-jó 20.- szolgálat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Na szevasztok.Elnézést csak 1 kicsit lemaradtam,úgyhogy most szavaznék az 1-es névre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Jelöljünk ki egy 7vége du.-t a decemberből, oszt' akkor próbáljunk ahhoz igazodni, így talán mindenki szabaddá tudja tenni magát. 5.- szolgálat 6.- jó 12. jó 13. jó 19.-jó 20.- szolgálat Dec. 12 nekem is jó :huh: Na szevasztok.Elnézést csak 1 kicsit lemaradtam,úgyhogy most szavaznék az 1-es névre. Őőő...Még 1 szavazat a Közép-Dunántúli Opel Klubra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én is szívesen ott lennék a találkozón, de nálam ez nem olyan egyszerű. Veszprémben élek, de az autóm egy szombathelyi garázsban telel. Két-három hetente járok haza, így nem csak beugrok a kocsiba, aztán irány a találkozó. Hol találkozzunk? Jelenlegi tagok erre laknak: Tatabánya az északi tagoknak, míg Székesfehérvár a déli tagoknak van közelebb. Esetleg még Mór jöhet szóba, mint könnyen megközelíthető kisváros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én is szívesen ott lennék a találkozón, de nálam ez nem olyan egyszerű. Veszprémben élek, de az autóm egy szombathelyi garázsban telel. Két-három hetente járok haza, így nem csak beugrok a kocsiba, aztán irány a találkozó. Hol találkozzunk? Jelenlegi tagok erre laknak: kép Tatabánya az északi tagoknak, míg Székesfehérvár a déli tagoknak van közelebb. Esetleg még Mór jöhet szóba, mint könnyen megközelíthető kisváros. Olyan helyet úgyse találunk, ami mindenkinek kellően kevés (vagy azonos) kilométerrel megközelíthető. Lehetne olyan alapon is, hogy háromszögeléses módszerrel kideríteni az abszolút középpontot közöttünk. Jelenleg eme programot fejlesztgetem, csak a java programozásban nem nagyon vagyok jártas és most egy probléma kiküszöbölésén dolgozom. :lol: Esetleg megszavazzuk a központi várost, ami mindenkinek megfelelő, bár ez esetben szerintem mindenki a hozzá legközelebbi várost szavazná meg, mivel ez is lenne az ésszerű. :lol: Jelenleg amúgy a progim Csákvárt jelöli a legjobb helyszínnek, ami mindenki számára megközelíthető, figyelembe véve a legmesszebb lakókat. Viszont ha a három megye külső vonalából csinálok egy háromszögelést, akkor székesfehérvár van a legjobb helyen, illetve Bodajk is közrejátszik. Tehát ez inkább a megyehatárok szélén lévő városok lakóinak is kedvezne. Remélem érthető. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én is szívesen ott lennék a találkozón, de nálam ez nem olyan egyszerű. Veszprémben élek, de az autóm egy szombathelyi garázsban telel. Két-három hetente járok haza, így nem csak beugrok a kocsiba, aztán irány a találkozó. Hol találkozzunk? Jelenlegi tagok erre laknak: http://kepfeltoltes.hu/thumb/091124/varoso...ltoltes.hu_.jpg Tatabánya az északi tagoknak, míg Székesfehérvár a déli tagoknak van közelebb. Esetleg még Mór jöhet szóba, mint könnyen megközelíthető kisváros. Én Mór-ra szavazok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Zozor? Gondolom ez véletlen volt :huh: ? Jelezzem vagy jelzed a modinak? A címer akkor marad ez: Zsoltee87 cartársunk remekműve...Nekem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Remélem most mar sikerül irnom. Szoval a "multkori" fehérvari talin abban maradtunk, hogy a következö talalkozok mas helyszinen lesznek, igy elöbb-utobb mindenkinek a közelében lesz egy tali. Ezek alapjan Fehérvar kiesik /pedig nekem is az van legközelebb/. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Remélem most mar sikerül irnom. Szoval a "multkori" fehérvari talin abban maradtunk, hogy a következö talalkozok mas helyszinen lesznek, igy elöbb-utobb mindenkinek a közelében lesz egy tali. Ezek alapjan Fehérvar kiesik /pedig nekem is az van legközelebb/. Jó Zoli értelek, de ez most nem olyan tali lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem-e?B-) Az igaz, hogy ez most rendhagyo talalkozo lenne-lesz, és tényleg vmi fedett-meleg helyet kell keresni, ami elég nivos az alkalomhoz. Nem kell hogy puccos legyen, de ne is egy lebuj legyen... Régen,nagyon régen voltam Fehérvaron a Kiraly szalloda mellett egy pincében, mar nem emlékszem a nevére, ahol korhü középkori ruhaban szolgaltak fel, szoval ott fatanyéron olyan és annyi kajat kaptunk az unokaöcsémmel, hogy nem tudtuk megenni. Az a hely tök jo lenne egy ilyen alkalomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nekem jó Tatabánya is, de Mór is, ott lakik 8km-re a bnőm...szal nekem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts