invictus Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 asszem ez eldőlt :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 asszem ez eldőlt :) :) :D Igen...így gondolom én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 asszem ez eldőlt :) :D :lol: Miért dőlt volna el? :) Erre szavazott: 4+1 Nem szavazott: Zsoltee87 Arti tgabika76 Dom Tiv daykiller Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Miért dőlt volna el? :) Erre szavazott: 4+1 Nem szavazott: Zsoltee87 Arti tgabika76 Dom Tiv daykiller Igazad van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Részemről is Opel Klub Közép-Dunántúl. :) Innen szép nyerni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Jaj nekem! Ilyen, ha az ember dolgozik, s nem használhatja az internetet. Ennyi hozzászólást... -Közép-Dunántúli Opel Klub / Opel Klub Közép-Dunántúl: zocsa001, zozor, invictus, FPepe, Alex0403... -Királyi Régió Opel Club / Opel Klub Királyi Régió: Arti... Nem szavazott: Zsoltee87 tgabika76 Dom Tiv daykiller Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 -Közép-Dunántúli Opel Klub / Opel Klub Közép-Dunántúl: 6 zocsa001, zozor, invictus, FPepe, Alex0403, daykiller..... -Királyi Régió Opel Club / Opel Klub Királyi Régió: 1 Arti... Nem szavazott: Zsoltee87 tgabika76 Dom Tiv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Tényleg, daykiller-t kifelejtettem... Elnézést kérek. Azt hiszem, hogy a nép döntött. Innen már csak 6-5-re lehet szépíteni. Elfogadom a döntést. :) Ha jól sejtem, akkor megvan a szükséges létszám (már 11 alapító tag van). Megvan a név. Kell még egy vezető egyéniség és egy címer/logó/valami színes izé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Tényleg, daykiller-t kifelejtettem... Elnézést kérek. Azt hiszem, hogy a nép döntött. Innen már csak 6-5-re lehet szépíteni. Elfogadom a döntést. :) Ha jól sejtem, akkor megvan a szükséges létszám (már 11 alapító tag van). Megvan a név. Kell még egy vezető egyéniség és egy címer/logó/valami színes izé... A logó gondolom majd a sima MOTE logóból fejleszthető, ezt akár el is vállalom. Ha kell főnök is leszek :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Azt azért jelezném, hogy én kilógok a sorból, mivel dec.elejéig még nem vagyok klubtag ( de nemsoká' itt van dec.1.: ekkor kapok fizut és utalom a manit a MOTE-nak). Ha lehet, várjatok meg az alakulással... B-) Gondolom /remélem ;-)/ beletelik 1-2 hétbe, míg elintéződik a papírmunka... Amúgy szép kis karácsonyi & szülinapi ajándék lenne, ha egy frissen megalakult autós-társaság kezdöcsapatában bennelehetnék. Invictus: mivel jelenleg csak Te vagy az első és egyetlen (ön)jelölt főnők, így Rád szavazok... :-> Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Már megint 2x küldte el a telefon a hozzászólásomat; tegnap is 3x olvastam vissza, amit 1x akartam elküldeni. Kiírja, hogy hálózati problem, persze megpróbálom mégegyszer, erre kiderül,hogy már elsőre elküldte. Megkérem az illetékes Moderátor Urakat, h. ilyen esetben nyugodtan töröljék ki az egyik hozzászólást! Köszönöm! Ja, meg aztán nehogy ám aztán azt gondolja a T.hallgatóság, hogy direkt írtam 2x, hogy bevágódjak a (leendő) Főnöknél:-D:-D:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Már megint 2x küldte el a telefon a hozzászólásomat; tegnap is 3x olvastam vissza, amit 1x akartam elküldeni. Kiírja, hogy hálózati problem, persze megpróbálom mégegyszer, erre kiderül,hogy már elsőre elküldte. Megkérem az illetékes Moderátor Urakat, h. ilyen esetben nyugodtan töröljék ki az egyik hozzászólást! Köszönöm! Ja, meg aztán nehogy ám aztán azt gondolja a T.hallgatóság, hogy direkt írtam 2x, hogy bevágódjak a (leendő) Főnöknél:-D:-D:-D Erre való a gomb. Nem kel még egy hsz-t írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 FPepe: javítottam, köszi a helyesbítést. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 http://img52.imageshack.us/img52/7451/kroclogo.jpg Jó lesz, csak a Közép-Dunántúl sztem kötőjellel írandó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 kép Jó lett! Nekem kicsit hiányzik a korona, de kibírom anélkül is. Egy észrevétel. A MOTE rövidítés alatt a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete felirat szerepel, de alig olvasható. Szükséges oda? Túl kicsi, s feljebb nagyban is látható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Jó lett! Nekem kicsit hiányzik a korona, de kibírom anélkül is. Egy észrevétel. A MOTE rövidítés alatt a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete felirat szerepel, de alig olvasható. Szükséges oda? Túl kicsi, s feljebb nagyban is látható. Így van a hivatalos MOTE logón is... Szerintem maradhat. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Így van a hivatalos MOTE logón is... Szerintem maradhat. :lol: :huh: Ha ez a hivatalos, akkor maradhat. :lol: Akkor a felső ívbe mehetne a honlap címe is akár... Bár én nem értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Most ezen ne vesszetek össze, megint unatkoztam csináltam egy variánst. Nem így fog kinézni, ez sztem 100%, nemhiszem hogy ez lesz a legjobb logó ami készülni fog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 http://img101.imageshack.us/img101/7451/kroclogo.jpg FPepe: javítottam, köszi a helyesbítést. :lol: Szerintem is jó lesz :D A vezetőséget én is válalom, persze ha nem gond :huh: , úgyhogy már ketten vagyunk akik között lehet válogatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Hát srácok gratula, nekem tetszik a dolog, amint vége a fűttés szezonnak és emberi rezsim lesz bedobom a lovét én is a klubba! Addig is sok sikert és kitartást a csapatnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Hát srácok gratula, nekem tetszik a dolog, amint vége a fűttés szezonnak és emberi rezsim lesz bedobom a lovét én is a klubba! Addig is sok sikert és kitartást a csapatnak :huh: Sok szeretettel várunk mindenkit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Nagyon leült a dolog...fel kellene pörögni egy kicsit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Halihó! :huh: Hogy fog menni, mi a menete ennek a régiónak az alakulásának? Elvileg kell ugye hozzá 10 fő/klubtag/, 1 fő, aki elvállalja a vezetői szerepet, + kell egy alapítói alakuló"gyűlés"( vagy minek is nevezzem...), oszt' ennyi? Olyan, hogy be kell fizetni vmennyit vmire -pl. alapítói okirat, stb.-? Nem csináltam még ilyet, gondoltam megkérdezem. Ja és mennyi ennek az átfutási ideje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Halihó! :huh: Hogy fog menni, mi a menete ennek a régiónak az alakulásának? Elvileg kell ugye hozzá 10 fő/klubtag/, 1 fő, aki elvállalja a vezetői szerepet, + kell egy alapítói alakuló"gyűlés"( vagy minek is nevezzem...), oszt' ennyi? Olyan, hogy be kell fizetni vmennyit vmire -pl. alapítói okirat, stb.-? Nem csináltam még ilyet, gondoltam megkérdezem. Ja és mennyi ennek az átfutási ideje? Sziasztok!!!! Annak idején a szekció / régió / már létre lett hozva, most is ezenbelül levelezünk. Ezért átfutási ideje nincs!!!! Kell tartani egy gyűlést, ezen ki kell választani a vezetőt, majd csinálni kell egy jelképes alapító okiratot egy számítógép guruval, melynek a másolatát el kell küldeni a MOTE elnökének, oszt ennyi ... :lol: Segítség kell szoljatok nekem vagy Rigó T. kartársnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Sziasztok!!!! Annak idején a szekció / régió / már létre lett hozva, most is ezenbelül levelezünk. Ezért átfutási ideje nincs!!!! Aha... Akkor asszem:Kell tartani egy gyűlést, ezen ki kell választani a vezetőt, majd csinálni kell egy jelképes alapító okiratot egy számítógép guruval, melynek a másolatát el kell küldeni a MOTE elnökének, oszt ennyi ... Segítség kell szoljatok nekem vagy Rigó T. kartársnak. :lol: Ezt meg lehet tenni itten a neten is ? Vagy végülis szerintem ártani nem árt ha személyesen is megejtenénk a dologot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts