Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Coupe sem tette vissza véletlnül a gyári jellegű lámpákat, a fekete foncsor végülis nem oszt, nem szoroz.

A projektoros lámpák gyengék halogénnel, főleg a korábbiak. Saját szememmel tapasztaltam ezt volt ofőm xedos 6-osán, ami amúgyis legendásan gyengén világít, a mazda mégis pl a 323f-ben is erőltette ezt a lámpát. Egyszerűen ilyen.

323F az nem bukólámpás? :)

Megosztás:

A BG kódjelű bukólámpá, utána volt a BA, az már nem. Itt jól is látszik, hogy projektoros.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nt_20071002.jpg

Ja tényleg volt ilyen is. :) Bocsi, ennyire nem vagyok menő a mazdákban. :)

Egyébként sztem coupenak azért áll ilyen jól az a maszk, mert egyrészt gondolom nem volt törve a kocsi ha volt is akkor rendesen meg volt csinálva, másrészt meg szerintem neki eredeti maszkja van, nem az utángyártott, üvegszálas, nyeklő, nyakló változat.

Megosztás:

Ja tényleg volt ilyen is. :) Bocsi, ennyire nem vagyok menő a mazdákban. :D

Egyébként sztem coupenak azért áll ilyen jól az a maszk, mert egyrészt gondolom nem volt törve a kocsi ha volt is akkor rendesen meg volt csinálva, másrészt meg szerintem neki eredeti maszkja van, nem az utángyártott, üvegszálas, nyeklő, nyakló változat.

Ha ismernéd jobban tudnád,hogy nem ad sz@rra ki pénzt. :)

Megosztás:

Sziasztok! Elkelne egy kis help: most indultam Dújv.ból Komáromba az Ipari Parkba és szeretnék egy finom pizzát rendelni,ha odaértem, ami kb. 2óra múlva lesz. A kérdésem, h. melyik az a pizzéria, amelyik finomat készit és ki is hozza oda? Köszi :-)

Megosztás:

Sziasztok! Elkelne egy kis help: most indultam Dújv.ból Komáromba az Ipari Parkba és szeretnék egy finom pizzát rendelni,ha odaértem, ami kb. 2óra múlva lesz. A kérdésem, h. melyik az a pizzéria, amelyik finomat készit és ki is hozza oda? Köszi :-)

Ezt passzolom,még nem rendeltem ott pizzát. :)

Megosztás:

Az alakuló félben lévő régiós klub nevéről szóló beszélgetést folytassuk itt.

Eddig ezeket vetettétek fel (10-en vagyunk és van 8 javaslat):

FEKEV Opel Klub (Fejér megye Komárom-Esztergom megye Veszprém megye Opel Klub)

KD Opel Klub (Közép-Dunántúli Opel Klub)

KÖD Opel Klub (KÖzép-Dunántúli Opel Klub)

CH Opel Club (Central Hungarian Opel Club)

RR Opel Club (Royal Region Opel Club)

KR Opel Klub (Királyi Régió Opel Klub)

BOR Klub (Bakonyi Opel Régió Klub)

KOR Klub (Királyi Opel Régió Klub)

Szerintem kedden délután indítok egy szavazást, aztán kiderül. Bár elég szoros lesz a befutó. Valószínű mindenki a saját ötletére fog szavazni.

Meg lehet olyat adni, hogy ki szavazhasson? Ne más régiók döntsék el, hogy mi legyen a mi nevünk...

Megosztás:

Szerintem kedden délután indítok egy szavazást, aztán kiderül. Bár elég szoros lesz a befutó. Valószínű mindenki a saját ötletére fog szavazni.

Meg lehet olyat adni, hogy ki szavazhasson? Ne más régiók döntsék el, hogy mi legyen a mi nevünk...

Mondjuk a FEKEV-es ötletemet nem szántam igazán komolynak, főleg a hosszúsága miatt. :) Csak egy ötlet volt, hogy a három megyenévből lehetne ilyet. :)

Megosztás:

Szerintem azt ami nem hangzik jól vagy nem ide illő kiszedhetjük....és mondjuk 3-4 változat közül kellene szavazni. Pl.:

-Közép-Dunántúli Opel Klub/ Opel Klub Közép-Dunántúl

-Central Hungarian Opel Klub

-Királyi Régió Opel Club/ Opel Klub Királyi Régió

-Bakonyvidéki Opel Klub/ Opel Klub Bakony

Megosztás:

Szerintem azt ami nem hangzik jól vagy nem ide illő kiszedhetjük....és mondjuk 3-4 változat közül kellene szavazni. Pl.:

-Bakonyvidéki Opel Klub/ Opel Klub Bakony

A bakonyos sem igazán jó szerintem, mert ott van nálatok a Vértes is. :) Ebből lehetne még vitázni, ha valaki úgy érzi. :)

Megosztás:

A bakonyos sem igazán jó szerintem, mert ott van nálatok a Vértes is. :) Ebből lehetne még vitázni, ha valaki úgy érzi. :)

Akkor marad ez a 3 verzió:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.