zocsa Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ma feltettem a téli kerekeket. :D Már nekem is azok vannak,a műszaki miatt.Nyárival nem menne már át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tomi nem jött be a szenzor. Most azt mutatja hogy 34fok van kint. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tomi nem jött be a szenzor. Most azt mutatja hogy 34fok van kint. :D :) :D Miért, nem annyi van? :D Szerintem jobban mutatna a kocsid,a régi fekete gsi felnikkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tomi nem jött be a szenzor. Most azt mutatja hogy 34fok van kint. :D :) :D Akkor ott valami más gebasz lesz. Mennyit mutat,ha rajta sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Akkor ott valami más gebasz lesz. Mennyit mutat,ha rajta sincs? Akkor kiírja hogy F. Gondolom ez a Fail jelentése és akkor is ezt írta ki amikor rajta volt még, csak néha villogott, -30fokot írt, aztán meg bedobta az F-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Miért, nem annyi van? :) Szerintem jobban mutatna a kocsid,a régi fekete gsi felnikkel. :D Nem tudom nekem lemezzel jobban tetszik mint a gsi felnikkel. Igazából azt akartam visszavásárolni, de a srác aki megvette ugyanannyiért akarta vissza is adni mint amennyiért vette. Mondom azt felejtsd el. Aztán vettem négy lemezt. De ezek is csinosítva lesznek ám majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nem tudom nekem lemezzel jobban tetszik mint a gsi felnikkel. Igazából azt akartam visszavásárolni, de a srác aki megvette ugyanannyiért akarta vissza is adni mint amennyiért vette. Mondom azt felejtsd el. Aztán vettem négy lemezt. De ezek is csinosítva lesznek ám majd. :D Annyit meg nem ér,mint amennyiért eladtad neki... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Annyit meg nem ér,mint amennyiért eladtad neki... :D :) Pontosan. Annyira nem ritka és nem szép felni hogy annyit adjak érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Akkor kiírja hogy F. Gondolom ez a Fail jelentése és akkor is ezt írta ki amikor rajta volt még, csak néha villogott, -30fokot írt, aztán meg bedobta az F-et. :D Akkor szerintem átállt Fahrenheit -re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Akkor szerintem átállt Fahrenheit -re. :D Nem hiszem, hogy át tud állni. Ahhoz programoztatni kell a BC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nem hiszem, hogy át tud állni. Ahhoz programoztatni kell a BC-t. Neki nem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Neki nem. :) :D Mé? Tid-je van? :D Azt is kell úgy tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Azt írja ki hogy Celsius, szal nem hiszem hogy Fahrenheitben mér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Azt írja ki hogy Celsius, szal nem hiszem hogy Fahrenheitben mér. :D Zsóti!! Most megyünk zőccségléért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 36 Km oda-vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 36 Km oda-vissza. :D Nekem majdnem 50km-t kell mennem oda-vissza, ha zőccséglét akarok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 36 Km oda-vissza. :D Jó neked,nekem 38. :) :D Na jó melóból csak 4 oda-vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jó neked,nekem 38. :D :) Na jó melóból csak 4 oda-vissza. :D inkább oda 4, vissza 4 nem? :D Mer nekem a garázstól 3,9km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 inkább oda 4, vissza 4 nem? :) Mer nekem a garázstól 3,9km :D Lehet,hogy igazad van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Lehet,hogy igazad van. :) Tuti :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Én akkorsem láttam vele. A gyárihoz képest gyenge. Tegyél fel egyik oldalra gyárit, és este próbáld ki.de ha gondolod hétvégén bepasszintom a jobb első helyére az angelt és csinálok képet. Ha gondolod csinálhatsz, de nekem már volt FK angelem és nem azt mondom hogy úgy világít mint a gyári mert az hazugság lenne, de szerintem látni lehet vele. Viszont nekem volt már 2db Sonar angel-em is, ( egybeindexes ) na azzal aztán lónemiszervet nem láttál, mozgott, ugrált, nem volt jó. Én szeretnék majd még1x FK Angelt venni a kocsiba, abba bele lehet tolni a magasságállítót is, rakok bele valami márkásabb Xenonból egyet és szerintem nekem az jó lesz. A rendőrök felénk még hála istennek erre nem száltak rá, nameg Angelnél ez annyira nem is feltünő. Megvenném tőled is, de sajnos a krómos nem jó nekem, fekete jobban áll a paripámnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ha gondolod csinálhatsz, de nekem már volt FK angelem és nem azt mondom hogy úgy világít mint a gyári mert az hazugság lenne, de szerintem látni lehet vele. Viszont nekem volt már 2db Sonar angel-em is, ( egybeindexes ) na azzal aztán lónemiszervet nem láttál, mozgott, ugrált, nem volt jó. Én szeretnék majd még1x FK Angelt venni a kocsiba, abba bele lehet tolni a magasságállítót is, rakok bele valami márkásabb Xenonból egyet és szerintem nekem az jó lesz. A rendőrök felénk még hála istennek erre nem száltak rá, nameg Angelnél ez annyira nem is feltünő. Megvenném tőled is, de sajnos a krómos nem jó nekem, fekete jobban áll a paripámnak. :D De van összehasonlítási alapom amúgy. Amint betettem a gyári lámpát, és mentem este, egyszerűen teljesen más volt, végre rendesen láttam, pedig az angelben is megalight izzók voltak. Gyenge volt fényerőre nagyon. De ez jellemző a halogén projektoros autókra általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 De van összehasonlítási alapom amúgy. Amint betettem a gyári lámpát, és mentem este, egyszerűen teljesen más volt, végre rendesen láttam, pedig az angelben is megalight izzók voltak. Gyenge volt fényerőre nagyon. De ez jellemző a halogén projektoros autókra általában. Lehetséges, én még nem vezettem gyárilag projektoros autót soha. Viszont az Én esetemben lehetséges hogy mégis jobban világíthat az Angel, tekintve hogy a mostani lámpáim 17évesek kb, szal azokban a foncsor szerintem már nem sokat ér. Ha meg már veszek lámpát az Angel lesz. Gondolkoztam azon is hogy a gyári lámpát besötétítem hasonlóra mint coupe-jé ( csak neki asszem gyári sötét a lámpája ) de túl sok a szívás vele, amíg szétszedem meg összerakom és még akkor sem lesz olyan szép szvsz mint egy Angel. Szal én ha majd tehetem, akkor veszek egyet mindenképpen. coupe lámpája: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lehetséges, én még nem vezettem gyárilag projektoros autót soha. Viszont az Én esetemben lehetséges hogy mégis jobban világíthat az Angel, tekintve hogy a mostani lámpáim 17évesek kb, szal azokban a foncsor szerintem már nem sokat ér. Ha meg már veszek lámpát az Angel lesz. Gondolkoztam azon is hogy a gyári lámpát besötétítem hasonlóra mint coupe-jé ( csak neki asszem gyári sötét a lámpája ) de túl sok a szívás vele, amíg szétszedem meg összerakom és még akkor sem lesz olyan szép szvsz mint egy Angel. Szal én ha majd tehetem, akkor veszek egyet mindenképpen. coupe lámpája: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/81..._1208185001.jpg Ilyen hűtőmaszk kell nekem, mint coupe-nak van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lehetséges, én még nem vezettem gyárilag projektoros autót soha. Viszont az Én esetemben lehetséges hogy mégis jobban világíthat az Angel, tekintve hogy a mostani lámpáim 17évesek kb, szal azokban a foncsor szerintem már nem sokat ér. Ha meg már veszek lámpát az Angel lesz. Gondolkoztam azon is hogy a gyári lámpát besötétítem hasonlóra mint coupe-jé ( csak neki asszem gyári sötét a lámpája ) de túl sok a szívás vele, amíg szétszedem meg összerakom és még akkor sem lesz olyan szép szvsz mint egy Angel. Szal én ha majd tehetem, akkor veszek egyet mindenképpen. coupe lámpája: Coupe sem tette vissza véletlnül a gyári jellegű lámpákat, a fekete foncsor végülis nem oszt, nem szoroz. A projektoros lámpák gyengék halogénnel, főleg a korábbiak. Saját szememmel tapasztaltam ezt volt ofőm xedos 6-osán, ami amúgyis legendásan gyengén világít, a mazda mégis pl a 323f-ben is erőltette ezt a lámpát. Egyszerűen ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts