Senátor-Admirális Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 RTOMI !!!!!! Csörögj rám légyszi, v, ird meg a számod.... Köszi. Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 :D Mi a pálya zoltán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mi a pálya zoltán? :D Nem tudok semmit zsolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nem tudok semmit zsolt. :) Ménem tudsz semmit? :D Amúgy etanollal jársz még felesben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Ménem tudsz semmit? :) Amúgy etanollal jársz még felesben? Tegnap toltam 600 km-t már csak benzinnel,viszont kedden lesz zöldkártya addig még locsolok bele egy kis cefrét is. :D Te kidobtad már a hunflexet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Tegnap toltam 600 km-t már csak benzinnel,viszont kedden lesz zöldkártya addig még locsolok bele egy kis cefrét is. :D Te kidobtad már a hunflexet? :D ja ki kellett. Sz@r volt az akksim aztán egyik este lemerült a kocsim a házunk előtt ( még szerencse hogy ott, nem mondjuk melóból hazafelé a parkolóban ) aztán megilyedtem és inkább kivettem és tankoltam bele benyát. De most már van új akksim ( 74Ah-s ) viszont úgy tetszik hogy most elsőre beröffen... Nemtom vissza-e álljak etanolra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hát én inkább nem tankoltam azt. Gondolkodtam,ha többet fogyaszt és még Lábatlanig is el kell mennem akkor ugyanott vagyok mint benzinnel. Majd egyszer kipróbálom. Hozatok valakivel 20 Lityit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ja ki kellett. Sz@r volt az akksim aztán egyik este lemerült a kocsim a házunk előtt ( még szerencse hogy ott, nem mondjuk melóból hazafelé a parkolóban ) aztán megilyedtem és inkább kivettem és tankoltam bele benyát. De most már van új akksim ( 74Ah-s ) viszont úgy tetszik hogy most elsőre beröffen... Nemtom vissza-e álljak etanolra. :D Egyébként is ki akartad venni télre nem?Akkor felesleges szerintem. Benyából mennyit eszik most? Mert nekem kell egy párszáz km, mire visszaáll a normál fogyim. Tegnap ez meg is volt,szinte csak városon kívül kivéve 1 óra araszolgatás BP-n 6.6 lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hát én inkább nem tankoltam azt. Gondolkodtam,ha többet fogyaszt és még Lábatlanig is el kell mennem akkor ugyanott vagyok mint benzinnel. Majd egyszer kipróbálom. Hozatok valakivel 20 Lityit. Ha adsz kannát ,akkor hozok majd ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Én is itt vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Ha adsz kannát ,akkor hozok majd ha kell. Köszi! Szólok,ha aktuális lesz. :) Csodálkoztam,hogy a multkor felismertél a fekete Wagon R-ben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Köszi! Szólok,ha aktuális lesz. :D Csodálkoztam,hogy a multkor felismertél a fekete Wagon R-ben. :) Jaja,imádkoztam,hogy nehogy tesód legyen. :D De aztán leesett,hogy melós ruhába voltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Én is itt vagyok :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 :D Mi a téma? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mi a téma? :D Csak köszöntem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csak köszöntem. :D Azt vágom. :) Csak gondoltam van valami eksön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Azt vágom. :D Csak gondoltam van valami eksön. :) Jah,az nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Egyébként is ki akartad venni télre nem?Akkor felesleges szerintem. Benyából mennyit eszik most? Mert nekem kell egy párszáz km, mire visszaáll a normál fogyim. Tegnap ez meg is volt,szinte csak városon kívül kivéve 1 óra araszolgatás BP-n 6.6 lett. Én tegnapelőtt öntöttem fel benzinnel a feles arányomat. Aztán majd kiürül belőle az etanol, ahogy tankolgatok rá. :D Bár elég pöpecül indul így is hidegben, de -10fokban inkább nem kísérlem meg. Amúgy is mániám, hogy a vonat érkezése előtt 5 perccel ülök kocsiba és indulok le a vasútállomásra, ami úgy 3-4 perces út. :D Igen, marha lusta vagyok. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hát én inkább nem tankoltam azt. Gondolkodtam,ha többet fogyaszt és még Lábatlanig is el kell mennem akkor ugyanott vagyok mint benzinnel. Majd egyszer kipróbálom. Hozatok valakivel 20 Lityit. Csodálkoztam is hogy ki akarod próbálni, de mondom lehet hogy arra jársz vagy ilyesmi, akkor tankolsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Egyébként is ki akartad venni télre nem?Akkor felesleges szerintem. Benyából mennyit eszik most? Mert nekem kell egy párszáz km, mire visszaáll a normál fogyim. Tegnap ez meg is volt,szinte csak városon kívül kivéve 1 óra araszolgatás BP-n 6.6 lett. Ja egyébként is ki akartam venni. Majd ha opel16v megcsinálja a sajátját és jól fog neki működni télen is, akkor lecserélem egy olyanra a hunflexet és használom egész évben. Amúgy etanollal 10körül volt, most a computer 9,5et ír, de most etanolos időhöz képest 5-10fokkal hidegebb van, meg még csak 400kmet mentem benzinnnel, szal sztem még nem állt át. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Csodálkoztam is hogy ki akarod próbálni, de mondom lehet hogy arra jársz vagy ilyesmi, akkor tankolsz. :D Én is csodálkoztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ma feltettem a téli kerekeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ma feltettem a téli kerekeket. :) Nekem még nem jöttek meg a gumiaim. Elvileg hétfőn már megjönnek és akkor lesz lebutítva a kocsim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts