Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Tegnap toltam 600 km-t már csak benzinnel,viszont kedden lesz zöldkártya addig még locsolok bele egy kis cefrét is. :D

Te kidobtad már a hunflexet? :D

ja ki kellett. Sz@r volt az akksim aztán egyik este lemerült a kocsim a házunk előtt ( még szerencse hogy ott, nem mondjuk melóból hazafelé a parkolóban ) aztán megilyedtem és inkább kivettem és tankoltam bele benyát. De most már van új akksim ( 74Ah-s ) viszont úgy tetszik hogy most elsőre beröffen... Nemtom vissza-e álljak etanolra. :)

Megosztás:

ja ki kellett. Sz@r volt az akksim aztán egyik este lemerült a kocsim a házunk előtt ( még szerencse hogy ott, nem mondjuk melóból hazafelé a parkolóban ) aztán megilyedtem és inkább kivettem és tankoltam bele benyát. De most már van új akksim ( 74Ah-s ) viszont úgy tetszik hogy most elsőre beröffen... Nemtom vissza-e álljak etanolra. :D

Egyébként is ki akartad venni télre nem?Akkor felesleges szerintem.

Benyából mennyit eszik most? Mert nekem kell egy párszáz km, mire visszaáll a normál fogyim.

Tegnap ez meg is volt,szinte csak városon kívül kivéve 1 óra araszolgatás BP-n 6.6 lett.

Megosztás:

Benyából mennyit eszik most? Mert nekem kell egy párszáz km, mire visszaáll a normál fogyim.

Tegnap ez meg is volt,szinte csak városon kívül kivéve 1 óra araszolgatás BP-n 6.6 lett.

Én tegnapelőtt öntöttem fel benzinnel a feles arányomat. Aztán majd kiürül belőle az etanol, ahogy tankolgatok rá. :D Bár elég pöpecül indul így is hidegben, de -10fokban inkább nem kísérlem meg. Amúgy is mániám, hogy a vonat érkezése előtt 5 perccel ülök kocsiba és indulok le a vasútállomásra, ami úgy 3-4 perces út. :D Igen, marha lusta vagyok. :D :)

Megosztás:

Hát én inkább nem tankoltam azt.

Gondolkodtam,ha többet fogyaszt és még Lábatlanig is el kell mennem akkor ugyanott vagyok mint benzinnel.

Majd egyszer kipróbálom.

Hozatok valakivel 20 Lityit.

Csodálkoztam is hogy ki akarod próbálni, de mondom lehet hogy arra jársz vagy ilyesmi, akkor tankolsz. :D

Megosztás:

Ja egyébként is ki akartam venni. Majd ha opel16v megcsinálja a sajátját és jól fog neki működni télen is, akkor lecserélem egy olyanra a hunflexet és használom egész évben.

Amúgy etanollal 10körül volt, most a computer 9,5et ír, de most etanolos időhöz képest 5-10fokkal hidegebb van, meg még csak 400kmet mentem benzinnnel, szal sztem még nem állt át. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.