Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Nincs valakinek véletlenül 195/50 R15ös gumija 1db? Tökmind1 milyen, lehet nagyon kopott is meg hullámos is, úgy is csak a kecsói gokartpályára kell.

Keresek 4x100as 15"os lemezfelnit is, de ha lehet csak bérelném. Ugyanúgy pályás használatra, de durranni nem fog a gumi, szóval nem b@szom szét a felniket, csak autózok velük 1-2-3-4-5-6... kört és kész. :lol: :lol:

Megosztás:

Kerestem én is gumit felnivel, de akiket kérdeztem smucigok és nem adják oda az amúgy is kopott, használhatatlan gumit, mert a felni még kell nekik. :lol:

A másik ok amiért nem fogok körözgetni, mert 90% hogy lemegy a roló és határon ökörködnék a Caravannal. :lol: :lol:

Úgyhogy én csak néző leszek. :lol:

Megosztás:

Nemrég láttam itt a coop-nál,az út szélén egy sötétkék B Corsa-t,klubbos matrica van rajta hátul,

elöl pedig idei blitz weekend-es matrica(a számos).

Ismeri valaki? :lol:

Hányas szám volt rajta? abból saccperkb ki lehet következtetni hogy mikor volt a talin, de én nem ismerem sztem. :lol:

Megosztás:

• 3 weeks later...
Tomi!

Tesódnak milyen ragasztóval ragasztottátok a tetőkárpitot a kadettbe? :rolleyes:

Bírja még? <_<

Itt nyergesen egy kárpitos kisöreg csinálta az én tetőkárpitomat( meg az egész kocsi kárpitozását ) a tetőkárpit asszem 6eFt volt komplett áthúzás, olyanra amilyenre szeretnéd és nagyon profin megcsinálta. :D

Megosztás:

Palmatex-el

de hamar le is jött. :rolleyes:

Akkor az nem nyerő. :D

Itt nyergesen egy kárpitos kisöreg csinálta az én tetőkárpitomat( meg az egész kocsi kárpitozását ) a tetőkárpit asszem 6eFt volt komplett áthúzás, olyanra amilyenre szeretnéd és nagyon profin megcsinálta. -_-

Az nem rossz ár,azt hittem drágábban csinálják. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.