fonix Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090827/M_sodik_p_ly...ltoltes.hu_.jpg Mivel képpel nem idézünk, ezért így oldottam meg. :lol: Erre érdemes menni?!:lol: Lehet hogy elnézünk haverral:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Nincs valakinek véletlenül 195/50 R15ös gumija 1db? Tökmind1 milyen, lehet nagyon kopott is meg hullámos is, úgy is csak a kecsói gokartpályára kell. Keresek 4x100as 15"os lemezfelnit is, de ha lehet csak bérelném. Ugyanúgy pályás használatra, de durranni nem fog a gumi, szóval nem b@szom szét a felniket, csak autózok velük 1-2-3-4-5-6... kört és kész. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Kerestem én is gumit felnivel, de akiket kérdeztem smucigok és nem adják oda az amúgy is kopott, használhatatlan gumit, mert a felni még kell nekik. :lol: A másik ok amiért nem fogok körözgetni, mert 90% hogy lemegy a roló és határon ökörködnék a Caravannal. :lol: :lol: Úgyhogy én csak néző leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Én szeretnék körözni, el is kezdtem gyűjteni a kopott, kuka gumikat, már van 3db, már csak egy kell. Meg kell vennem 4db lemezfelnit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Nemrég láttam itt a coop-nál,az út szélén egy sötétkék B Corsa-t,klubbos matrica van rajta hátul, elöl pedig idei blitz weekend-es matrica(a számos). Ismeri valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Nemrég láttam itt a coop-nál,az út szélén egy sötétkék B Corsa-t,klubbos matrica van rajta hátul, elöl pedig idei blitz weekend-es matrica(a számos). Ismeri valaki? :lol: Hányas szám volt rajta? abból saccperkb ki lehet következtetni hogy mikor volt a talin, de én nem ismerem sztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hányas szám volt rajta? abból saccperkb ki lehet következtetni hogy mikor volt a talin, de én nem ismerem sztem. :lol: kb. száztizenvalamennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 kb. száztizenvalamennyi. :lol: Akkor nemsokkal utánunk érkezhetett, mivel én voltam a 73as :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nemrég láttam itt a coop-nál,az út szélén egy sötétkék B Corsa-t,klubbos matrica van rajta hátul, elöl pedig idei blitz weekend-es matrica(a számos). Ismeri valaki? :lol: Pilismarótiak. A fehér B Asconával együtt jött. :lol: Az Asconás srác (Kupak) öccse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Pilismarótiak. A fehér B Asconával együtt jött. :lol: Az Asconás srác (Kupak) öccse. http://lh4.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/Sob_Dmov...blitz%20062.jpg Jah elfelejtettem,hogy mindenkit ismersz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: Unatkozol gyerek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Unatkozol gyerek? :rolleyes: Ja éppen nem volt semmi dolgom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Tomi! Tesódnak milyen ragasztóval ragasztottátok a tetőkárpitot a kadettbe? :rolleyes: Bírja még? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Tomi! Tesódnak milyen ragasztóval ragasztottátok a tetőkárpitot a kadettbe? :rolleyes: Bírja még? <_< Palmatex-el de hamar le is jött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Tomi! Tesódnak milyen ragasztóval ragasztottátok a tetőkárpitot a kadettbe? :rolleyes: Bírja még? <_< Itt nyergesen egy kárpitos kisöreg csinálta az én tetőkárpitomat( meg az egész kocsi kárpitozását ) a tetőkárpit asszem 6eFt volt komplett áthúzás, olyanra amilyenre szeretnéd és nagyon profin megcsinálta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Palmatex-el de hamar le is jött. :rolleyes: Akkor az nem nyerő. :D Itt nyergesen egy kárpitos kisöreg csinálta az én tetőkárpitomat( meg az egész kocsi kárpitozását ) a tetőkárpit asszem 6eFt volt komplett áthúzás, olyanra amilyenre szeretnéd és nagyon profin megcsinálta. -_- Az nem rossz ár,azt hittem drágábban csinálják. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Itt nyergesen egy kárpitos kisöreg csinálta az én tetőkárpitomat( meg az egész kocsi kárpitozását ) a tetőkárpit asszem 6eFt volt komplett áthúzás, olyanra amilyenre szeretnéd és nagyon profin megcsinálta. :rolleyes: Jó ár. Gondolkodom fekete tetőkárpiton <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Jó ár. Gondolkodom fekete tetőkárpiton <_< Szöszöl mint a qvvaélet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Szöszöl mint a qvvaélet. :rolleyes: Anyagfüggő, de a fekete nagyon korrekt lenne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Anyagfüggő, de a fekete nagyon korrekt lenne. <_< Az enyém nem szöszöl. Mindjárt keresek róla képet. Valahol van... :rolleyes: Szerk.: Hátőőőőőő, valahol volt... Most így hirtelen nem találom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Zocsa! Neked van elől sárfogó gumid? Most épp azt keresek és megnézném,hogy is van feltéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Zocsa! Neked van elől sárfogó gumid? Most épp azt keresek és megnézném,hogy is van feltéve. Kis fém fülek fogják a lemezhez, plusz egy csavar ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Zocsa! Neked van elől sárfogó gumid? Most épp azt keresek és megnézném,hogy is van feltéve. Nekem nincs elől,csak hátul. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Zocsa! Neked van elől sárfogó gumid? Most épp azt keresek és megnézném,hogy is van feltéve. Nekem van, itt vettem, eredeti GM-est adnak, felszerelési utasítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts