Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 De láttam! ;) ÍME Ezért írtam! Amúgy akkor milyen génjeid vannak?? ;) mé ez neked jó kép ? én nemtom milyen génjeim vannak.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 mé ez neked jó kép ? Még mindig nem érted! :) Tesenem vagy fotogén, meg a pultosbácsi senem! ;) (én se) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Még mindig nem érted! :) Tesenem vagy fotogén, meg a pultosbácsi senem! ;) (én se) jah nem éreztem a szarkazmust a hangodban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 jah nem éreztem a szarkazmust a hangodban... ;) Hát nehezen hallhatod a fórumon keresztül! ;) Vasárnap megyünk Tbányára terepet felderíteni, juhéééééééé. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 juhéééééééé. ;) ;) Ez a gyapjú nem értem, hogy hogy jön ide... :) juhé' = juhéj = juh héj = gyapjú... Eddig értem, de nem tudom, hogy jön a talihoz... Birkát nyírunk? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Sanyi: mikor induljunk Fehérvárról, és honnan pontosan? Ha el tudom intézni, hogy ne kelljen mennem előző éjszakára, akkor kocsival megyek, ha nem, akkor valamelyikőtökkel. Nekem is megfelel az étterem ;) Valami olyan helyről kellene indulni, amit Rulezkéjék is megtalálnak, ezért mondtam, hogy várok a Fehérvár táblánál rájuk. De ha te nem tudsz kocsival jönni, akkor feltételezem, hogy itt vagy Fehérváron (hisz melóból jösz), így hatra kigurulok Auchan-hoz, itt nálam alszol vagy két órát (a semminél több), míg pihensz, elugrok Rulezke elé, aztán cirka nyolckor rajt. Sima tempóban ott az ember 45 perc alatt. Persze ha gixer akad, Chyga telefonszáma megvan, és riadóztatunk, hogy mi van (késés, olajtöltés, bármi előfordulhat). Ez az én tervem, módosítani persze lehet. Mellesleg a fotogén(telen) vitát szerintem én nyerem. Persze voltam ilyen helyes szőke herceg is. :) Érdemes megtekinteni a nyuszis izompólót, és a mobiltelefont. Akkoriban nagyon menő csóka voltam ám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ez a gyapjú nem értem, hogy hogy jön ide... :) juhé' = juhéj = juh héj = gyapjú... Eddig értem, de nem tudom, hogy jön a talihoz... Birkát nyírunk? ;) ;) Ha hozol birkát akkor megnyírjuk! ;) Ezen nem múlik, és innentől bevezetjük a talikon a birkanyírást, ettől lesz a mi talin egyedi :D Mindez persze hülyeség!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 ...így hatra kigurulok Auchan-hoz... @FPepe: Csak nem Auchannál dolgozol? Mer' oda szoktam járni időnként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 @FPepe: Csak nem Auchannál dolgozol? Mer' oda szoktam járni időnként... Arrafelé, kicsit tovább a P****s-ben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ha hozol birkát akkor megnyírjuk! ;) Ezen nem múlik, és innentől bevezetjük a talikon a birkanyírást, ettől lesz a mi talin egyedi ;) Mindez persze hülyeség!!!!!!! mééé nem is az...utána meg egy jó kis pörkölt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 mééé nem is az...utána meg egy jó kis pörkölt ? :) Birkanyíráskor nem ölik meg őket!! ;) Csak a bundusukat vágják le. Nem mindegy ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Birkanyíráskor nem ölik meg őket!! ;) Csak a bundusukat vágják le. Nem mindegy ám. tudom de én továbbgondotlam....lehet h azért mert éhes vagyok ? :) mindjárt megyek is kajolni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Mi ez a punnyadás? Mindenki sziesztázik, vagy melózik?? ;) 7ágra süt a nap, mindjárt beülök az ótóba és szerelgetek benne, meg beröffentem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Mi ez a punnyadás? Mindenki sziesztázik, vagy melózik?? ;) 7ágra süt a nap, mindjárt beülök az ótóba és szerelgetek benne, meg beröffentem! ;) Ne szerelgess anya. ;) Inkább gyógyulj meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ne szerelgess anya. ;) Inkább gyógyulj meg. :) Má nincs lázam, nem fáj semmimse! A nap meg olyan széépen süt! ;) Majd kicsit később bepróbálom a biztiöv csattot, csak ennyit akartam szerelni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 A nap meg olyan széépen süt! ;) Én meg ilyenkor benn ülök melóhelyen :) Hétvégén megint rossz idő lesz, mert akkor otthon leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Hétvégén megint rossz idő lesz, mert akkor otthon leszek :) ...meg mert akkor akartam átállítani a kocsit nyári üzemre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Én meg kirobbantani a galambsz@r alól. Egyetlen éjszakára áltam fa alá, és tessék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Én meg kirobbantani a galambsz@r alól. Egyetlen éjszakára áltam fa alá, és tessék... Az se kellemes ;) De legalább eléggé elüt a színe a környezettől, úgyhogy könnyen megtalálod ;) Nekem meg a generátort kéne szétszednem, elég zajos szegény, főleg bemelegedett állapotban. Kap új csapágyakat meg szénkeféket, és jó lesz. Csak ilyen hidegben nincs semmi kedvem kint dolgozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Csak ilyen hidegben nincs semmi kedvem kint dolgozni :) Hideg?? Nálatok nincsen jóidő? Mondjuk it sincs 30 fok, de azért kellemetes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Hideg?? Nálatok nincsen jóidő? Mondjuk it sincs 30 fok, de azért kellemetes. ;) Nekem 20 fok alatt hideg van ;) Utálom a telet, nekem valahova trópusi éghajlatra kellett volna születnem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 -Egyébként tényleg jöhet velünk, aki akar, püben telefonszámot cserélünk, hogy ha mégis elkavarodnék Fehérváron (nem kizárt ;) ). Sanyi, nagyon aranyosak a képeid! :) Már én is unom, hogy állandóan fel kell öltözni! ;) Mikor lehet végre lenge ruhákban rohangálni.....? Még a motorakksi is feltöltve várja, hogy levigyem a gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ezt nemértem ;) Kiskőrösről tatabálnára menet útbaesik Fehérvár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Múltkor is arra mentünk. Dunaújváros-Perkáta-Seregélyes-Sz.F.Vár Szép nyugis út. :) utána Bodajk, Mór-Oroszlány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Múltkor is arra mentünk. Dunaújváros-Perkáta-Seregélyes-Sz.F.Vár Szép nyugis út. :) utána Bodajk, Mór-Oroszlány HA már arra jártok üdvözlöm néány ismerősömet Daruszentmiklósan és Seregélyesen... ;) Nem kell megkeresni őket, csak kiabáljatok egy jó nagyot.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts