invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hát ezt már énis kérdeztem pár hónapja, nem válaszolt senki. <_< Pedig itt nyugodtan pezseghetne az élet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Akkor hozok pezsgőt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Akkor hozok pezsgőt. <_< Én epres gyerekpezsgőt kérek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Én epres gyerekpezsgőt kérek. <_< Alkoholosat nem is ihatnál. A multkor felismertél a Spárnál amikor éjjel dudáltam a robogóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Alkoholosat nem is ihatnál. A multkor felismertél a Spárnál amikor éjjel dudáltam a robogóval? ja fel, hirtelen röhögtünk hogy ki ez az állat. Kicsit herélt hangja van annak a dudának nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ja fel, hirtelen röhögtünk hogy ki ez az állat. Kicsit herélt hangja van annak a dudának nem? :) Ez robogó bazz. Nem teherhajó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ez robogó bazz. Nem teherhajó. :) Pedig zsír lenne egy légkürt rá, mint ami a mozdonyokon van. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Pedig zsír lenne egy légkürt rá, mint ami a mozdonyokon van. <_< :) Szerezzek? Vasutas vagyok bazz. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Szerezzek? Vasutas vagyok bazz. :) <_< hát ha tomi bennevan... nagy fun lenne az tuti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. <_< Újfajta retarder. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. <_< Sugárfék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaa. Dudálok és visszalassul. :) Leesnél a hangjától. Gondolom tudod milyen hangos. Ma én hallottam tőlem 5 méterre szólni egy Szilin. Kellemes volt. <_< Csak az a baj, hogy kell hozzá kompresszor is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ezt láttátok? Elszállt a bömbi a táti úton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Jaa hallottam meg a képeket is megnéztem. Felelőtlenség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Valahoyg nem tudom sajnálni a srácot. Hazafelé is azhittem hogy ég az útszéle, azt közben kivolt rakva mécsesekkel. Tegnap melóba befelé, meg hazafelé is ottállt két autó, siratták a srácot gondolom, ma csak odafelé volt két verda. Nemértem mér kell ezt ennyire erőltetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ezt láttátok? Elszállt a bömbi a táti úton. :) Erre mondják, hogy "sohase légy gyorsabb az őrangyalodnál..." :hiya: F#xért kell száguldozni, én valahogy az olyant nem tudom sajnálni aki mások életét nemhogy kockára teszi hanem tönkre is.. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Sok hülegyerek! Apja Füttty annak is aki ott áll és sirat, minek adtak ilyen takony alá ilyen autót, ha meg státusz akkor mi a facért nem tellet a családnak arra, hogy vezetni is megtanítsák a gyökér gyereküket! Biztos tul morbid a hozzászólásom, ha nem tetszik a modiknak töröljék nyugodtan! De akkor sem értem a szülőket! Maximálissan a szülő a hibás!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Kedvenc hsz: :) LEE-814 2009. július 14. 13:23 Szerintem ki kéne vágni az összes fát az út mellől! Lee -nek 2009. július 14. 13:33 Te nagyon okos vagy!!!!!!!Gondolom BMW-d is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ez egy ezüst szinű 1-2 éves 5-ös Bömös amúgy. Épp előbb láttam hazafelé jövet. Egy qvva nagyfejű rögbis srácé. Valszeg a haverja volt. iwiwen van fotó a srácról ahogy viszkis üveggel a kezében feszít a kocsi elején. (aki vezetett) Tordai Richárd volt a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 zocsa, hogy fog kinézni majd az a matrinya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 zocsa, hogy fog kinézni majd az a matrinya? :) 85x25cm fehér betűk, idén nincs rajta logó. Írtam neki pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Írtam neki pü-t. jah, jóvan. nemtom hol találtad ezt de én ilyet nem láttam. Mind1, ha rendelsz akkor egyet nekem is aztán feldobom énis a kocsira. Úgysincs most semmi a hátsószélvédőmön. A másik üvegen volt az opelklubbos felirat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts