Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/090503/F_nyk_p-0216...ltoltes.hu_.jpg Na majd szólok az őrségnek,kicsit jobban figyeljenek oda a dolgokra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Na majd szólok az őrségnek,kicsit jobban figyeljenek oda a dolgokra. <_< Hiába, vannak kapcsolataim. :lol: :lol: Szerk.: Egyébként ez a hátsólámpa sokkal kúltúráltabban néz ki mint az a Lexusos cucc volt. -.- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hiába, vannak kapcsolataim. :lol: :lol: Szerk.: Egyébként ez a hátsólámpa sokkal kúltúráltabban néz ki mint az a Lexusos cucc volt. -.- :lol: Szerintem is. :lol: Raktam bele krómos index izzókat a másikból,de ha rásüt a nap semmit nem látni. <_< Visszacseréltem simára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Szerintem is. :lol: Raktam bele krómos index izzókat a másikból,de ha rásüt a nap semmit nem látni. <_< Visszacseréltem simára. nekem az angelben krómos indexizzó van és ha rásüt a nap akkor is látni hogy villog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nekem az angelben krómos indexizzó van és ha rásüt a nap akkor is látni hogy villog. <_< Inkább visszaraktam,nehogy beledurranjanak az új lámpámba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Inkább visszaraktam,nehogy beledurranjanak az új lámpámba. :lol: Hája, érthető, én meg vettem pótféklámpát a kocsi hátuljára, hasonló okokból, majd még fel kell szerelnem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Inkább visszaraktam,nehogy beledurranjanak az új lámpámba. <_< Megint mehetnél konyhaszekrényt felfúrni. :lol: Tolhatnál képet róla mert most nem sétálunk arra. Én is mutatok egyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Hája, érthető, én meg vettem pótféklámpát a kocsi hátuljára, hasonló okokból, majd még fel kell szerelnem. :lol: Milyet vettél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Holnap csinálok képet. Hacsak Zsoltee meg nem előz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Milyet vettél? <_< ilyen univerzális negyvenakárhányledeset. Valami 1600Ft volt. Majd úgy felrakom hátul hogy ne lehessen látni, viszont a fényét igen. Annyira nem esztétikus. :lol: zocsa, lásd milyen rendes vagyok, lefényképezheted Te. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 zocsa, lásd milyen rendes vagyok, lefényképezheted Te. :lol: <_< :lol: :lol: Tessék: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Szép. :lol: Kéne a két lámpa közé az a fekete betét. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Szép. :lol: Kéne a két lámpa közé az a fekete betét. <_< Jaja,mondjuk egy egész facelift-es ajtó jobb lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol: Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol: Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol: Tegnap Pesten a Fiumei úton gyalogolva láttam egy Szutyuki Sedant. Alapból ronda, de lexus lámpákkal... ne tudd meg, majdnem odahánytam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol: Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. :lol: :lol: Nem a csík miatt akarok,majd venni. Hanem mert szét van rohadva az alja, csálé,és ahogy néztem szinte az összes fűtőszál szakadt. <_< Éjszakás vagyok egyébként,csak tesómmal járunk melózni fele-fele arányban az én autómmal és az övével. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szép lett? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol: Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol: Neked ilyen egybebúrás angeled van. Vennék én is egy használtat, de állítólag a ledek az egyikben nem világítnak. Nem szedted még szét, vagy nem tudod véletlenül hogy javítható-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol: Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol: Neked ilyen egybebúrás angeled van. Vennék én is egy használtat, de állítólag a ledek az egyikben nem világítnak. Nem szedted még szét, vagy nem tudod véletlenül hogy javítható-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szép lett? <_< http://opeltomi.uw.hu/vastra5.jpg Nemlátszik a kép E :lol: :lol: Neked ilyen egybebúrás angeled van. Vennék én is egy használtat, de állítólag a ledek az egyikben nem világítnak. Nem szedted még szét, vagy nem tudod véletlenül hogy javítható-e? Még nem szedtem szét ilyen angelt, de haverom már igen és aztmondta hogy a háttérműanyagot el kell hozzá vágni hogy lejöjjön a búra elöl, mer ugye az is műanyag és egybe van heggesztve vele a háttér és utánna lehet mókolni, aztán azt neki vissza kellett hegesztetni, szal nem egyszerű téma ez, sztem inkább keress egy működőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nemlátszik a kép E <_< :lol: De látszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 De látszik. :lol: Ja, mostmá és mindjá rámszól egy MOD hogy képpel ne idézzek. Miattad. :lol: Egyébként szjép lett. <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mért halt ki a régiónk???? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mért halt ki a régiónk???? <_< Hát ezt már énis kérdeztem pár hónapja, nem válaszolt senki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts