Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hiába, vannak kapcsolataim. :lol: :lol:

Szerk.: Egyébként ez a hátsólámpa sokkal kúltúráltabban néz ki mint az a Lexusos cucc volt. -.- :lol:

Szerintem is. :lol:

Raktam bele krómos index izzókat a másikból,de ha rásüt a nap semmit nem látni. <_<

Visszacseréltem simára.

Megosztás:

Milyet vettél? <_<

ilyen univerzális negyvenakárhányledeset. Valami 1600Ft volt. Majd úgy felrakom hátul hogy ne lehessen látni, viszont a fényét igen. Annyira nem esztétikus. :lol:

zocsa, lásd milyen rendes vagyok, lefényképezheted Te. :lol: :lol:

Megosztás:

tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol:

Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol:

Megosztás:

tényleg szebb ez a lámpa mint a másik volt, bár én még a simafehér lámpát is el tudnám képzelni a kocsidon, az főleg jól mutatna. Faceliftes ajtó sztem felesleg, megveszed a csíkot, lefalaztatod úgy ahogy nekem van, színre fújatod, felragasztod azt csoki. A hátsóajtót meg megcsinálod pattintósra, ahogy majd nekem lesz. :lol:

Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. <_< :lol:

Tegnap Pesten a Fiumei úton gyalogolva láttam egy Szutyuki Sedant. Alapból ronda, de lexus lámpákkal... ne tudd meg, majdnem odahánytam. :lol:

Megosztás:

Most hazafelé néztem a kocsid hogy ott áll-e, de nem... Éjszakai képet még nem csináltam. :lol: :lol:

Nem a csík miatt akarok,majd venni.

Hanem mert szét van rohadva az alja,

csálé,és ahogy néztem szinte az összes fűtőszál szakadt. <_<

Éjszakás vagyok egyébként,csak tesómmal járunk melózni fele-fele arányban az én autómmal és az övével. :lol:

Megosztás:

Neked ilyen egybebúrás angeled van. Vennék én is egy használtat, de állítólag a ledek az egyikben nem világítnak. Nem szedted még szét, vagy nem tudod véletlenül hogy javítható-e?

Megosztás:

Neked ilyen egybebúrás angeled van. Vennék én is egy használtat, de állítólag a ledek az egyikben nem világítnak. Nem szedted még szét, vagy nem tudod véletlenül hogy javítható-e?

Megosztás:

Nemlátszik a kép E :lol: :lol:

Még nem szedtem szét ilyen angelt, de haverom már igen és aztmondta hogy a háttérműanyagot el kell hozzá vágni hogy lejöjjön a búra elöl, mer ugye az is műanyag és egybe van heggesztve vele a háttér és utánna lehet mókolni, aztán azt neki vissza kellett hegesztetni, szal nem egyszerű téma ez, sztem inkább keress egy működőt. :lol:

Megosztás:

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.