Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nem baj. Ahogy látom elég drágán adja a dolgait. ;) szvsz nem drága... olyan átlag árban vannak. Legalábbis amit látok GSI bontásokat mindehol ennyi az annyi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én tudok, de az oroszlánytól messze van. ;) Hol lenne?Egomban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 zocsa, holnap megyek este Komáromba, 1.8 as GSi Astrát bantanak, még elvileg bennevan minden. Ha kell valami apróság akkor mondjad és megkérdezem aztán felhívlak hogy mennyi az annyi. ;) Küldtem pü.-t. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hol lenne?Egomban? Nem, Nyergesújfalun. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nem, Nyergesújfalun. ;) Az nincs túl messze..;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Milyen tali volt este a spar-nál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Milyen tali volt este a spar-nál? szarvárjlingos Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Megbeszélik,hogy éppen milyen tuning matrica akciós a Teszkóba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Megbeszélik,hogy éppen milyen tuning matrica akciós a Teszkóba. ;) Mer az én autóm tele van teszkós tuningmatrinyákkal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Mer az én autóm tele van teszkós tuningmatrinyákkal. ;) Majd teszek rá neked. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Majd teszek rá neked. ;) bíztam benned. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Megbeszélik,hogy éppen milyen tuning matrica akciós a Teszkóba. ;) ;) Mer az én autóm tele van teszkós tuningmatrinyákkal. ;) Egy ezresből körbe lehet tolni,ne sajnáld rá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Egy ezresből körbe lehet tolni,ne sajnáld rá. ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Húzok rá tescos zacsit... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hy! Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz Én tudok, Pusztavámon és az nincs is messze akkor ezek szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én tudok, Pusztavámon és az nincs is messze akkor ezek szerint. Az nincs!Esetleg van címed?Amugy a Spindlert ismeri vki oroszlányon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Tegnap du. M3 http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00363_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00364_www...ltoltes.hu_.jpg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Tegnap du. M3 http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00363_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00364_www...ltoltes.hu_.jpg ;) Ez egy Merci volt? Azokra pedig nem jellemző, hogy csak úgy kigyulladnának ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ez egy Merci volt? Azokra pedig nem jellemző, hogy csak úgy kigyulladnának ;) Viszont elég robbanósak. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Viszont elég robbanósak. ;) ;) Naja, de ez a képességük egyenes arányban áll a sofőr kilétével ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Naja, de ez a képességük egyenes arányban áll a sofőr kilétével ;) Úgy-úgy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ez egy Merci volt? Azokra pedig nem jellemző, hogy csak úgy kigyulladnának ;) Nem tudom,ott állt mellette a sofőr és a rendőrök.Nem volt másik autó,vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Tegnap du. M3 http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00363_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00364_www...ltoltes.hu_.jpg ;) Szép. A kocsiban dohányzás eredménye. -_- Felni alapján merga volt. Ránézésre C osztály. Pár hónapja haveromék Fiat Tempra 1.9 benzines kombijuk égett ki. Mondjuk ott az volt a baj, hogy zárt garázsban "szerelte" az apja a kocsit, valami túlhevült és leégett a kóceráj. Az volt a szerencséjük, hogy nem volt teli tankolva így pár liter robbant csak fel. Faterja amúgy nagy autószerelő, úgy elállított mindent a temprán, hogy azt a 115 lóerős kócerájt behúzott kézifékkel, tolatva leelőzöm gyorsulásban. ;) Egyszer az én autómat is szét akarta kapni, szerinte magas volt az alapjárat. Aztán nagy nehezen sikerült neki elmagyaráznom, hogy ez ilyen, ECU állítja. Szerinte automata szivatós. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az nincs!Esetleg van címed?Amugy a Spindlert ismeri vki oroszlányon? Szia fonix Régen nagy nevük volt, de nem tudom mi van velük mostanság. 10 éve minden tunyigos csávó őket kereste ha kellet valami a verdába <_< Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hy! Keresek AC Pumpát 97-es 2.0 16V B Vectrába!Aki tud írjon,jelezzen!Ha van vmi jó,akkor használtat ugye,és működő képest!Kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts