Zsoltee Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Enyémet nem zsírozta be. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 :lol: :lol: még nem jött mail... Lemaradt a 001. ;) Elküldtem megint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Lemaradt a 001. ;) Elküldtem megint. :lol: Megkaptam,írtam pü.-t:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lavor3 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Sztem kérdezd meg a Corzás topicban. De ahogy látom, 87es Corsa az Corsa A, a 2002-es meg C. Esélytelen hogy jó legyen bele. ;) köszi! Bár jobban örültem volna az igen válasznak :lol: most kereshet mást akitől tudnék szerzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Elküldtem a képeket. Attilának egyébként mániája a mocizár bezsírozása. Nekem is mindíg bezsírozta a zárat. :lol: Nekem meg ezért szakadt el a bowden, mert nem volt zsírozva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Kicsit bekattant a digi kábelnetem: ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Kicsit bekattant a digi kábelnetem: :lol: :) :lol: :( Szegény Te... Most kellett volna előfizetned valami FTPre, azt gyorsan lehúzni párszáz GB ingyenes dolgot. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szegény Te... Most kellett volna előfizetned valami FTPre, azt gyorsan lehúzni párszáz GB ingyenes dolgot. ;) :lol: Gondolom valami teszt van,vagy ilyesmi.Ezekszerint vannak még tartalékok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Gondolom valami teszt van,vagy ilyesmi.Ezekszerint vannak még tartalékok. :lol: Vannak, csak nézz körül a bix honlapján. UPC pl 2x20 gigabittel rendelkezik, ezeken 50-50%-os terhelés van csúcsidőben. :lol: Amúgy én is mérek ilyesmiket. 15Mbps le, 14Mbps fel. Pedig 20/10-es. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 szeva van it valaki udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szia! Szoktunk lenni igen. :lol: Milyen Opeled van és honnan frumozol? ;) Üdv. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szia! Szoktunk lenni igen. ;) Milyen Opeled van és honnan frumozol? ;) Üdv. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Mennyiért csinálták a fényezést? És mennyire merültél bele? szeva végre mag vagytok én vagyok akivel találkoztatok a pláza tetején ,de sajnos nem tudom felrakni a képeket mert nem tudom hogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok!!!!!!!!!! Viszont neked is és mindenkinek a környéken. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is sok locsolót Kívánok Mindenkinek!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is sok locsolót Kívánok Mindenkinek!! ;) ;) Neked is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Zocsa! Éjjel leelőztél a volán előtt. ;) Aztán láttam,hogy megijedtél az iskolánál picit amikor az a gyökér kicsit nagyívben vette a kanyart. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Zocsa! Éjjel leelőztél a volán előtt. :P Aztán láttam,hogy megijedtél az iskolánál picit amikor az a gyökér kicsit nagyívben vette a kanyart. ;) Jaja,csak nem ismertelek meg,hanem Szilvi mondta,hogy Te voltál. ;) A hülyebuzi jött vagy nyócvannal,fékelés volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 szeva végre mag vagytok én vagyok akivel találkoztatok a pláza tetején ,de sajnos nem tudom felrakni a képeket mert nem tudom hogy kell Szeva! Te vagy az a jó fej srác...akinek olyan sok rendőrös élménye volt!! Emlékszem ;) Mit szólnál ahozz, ha elküldenéd nekem e-mail-be a képeket?...majd én felrakom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hy! Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hy! Vki tud ajánlani vmi normális szerelőt,aki ért is hozzá,és nem gányól?Kom-Esztergom megyében persze!Ha van vki írja meg!Kössz Én tudok, de az oroszlánytól messze van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 zocsa, holnap megyek este Komáromba, 1.8 as GSi Astrát bantanak, még elvileg bennevan minden. Ha kell valami apróság akkor mondjad és megkérdezem aztán felhívlak hogy mennyi az annyi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hát ahogy látom szárny az már nem lesz Tomi... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nem baj. Ahogy látom elég drágán adja a dolgait. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts