Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hol van ott étterem? Hát az a nagy izé az ott a kanyarban az ott nem az? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hát az a nagy izé az ott a kanyarban az ott nem az? :huh: Ahha. nemtudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ahha. nemtudom. :huh: énsem. mind1. ott láttalak az a lényeg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az a West üzletház vót. Ott mentünk át a hídon, ahol majnem kitörtem a nyakam, miközben a vízen lebegőalmát csodáltam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az a West üzletház vót. Ott mentünk át a hídon, ahol majnem kitörtem a nyakam, miközben a vízen lebegőalmát csodáltam. :huh: Akkóaz. Téged is látni errefelé? Hogyvagymindíg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Akkóaz. Téged is látni errefelé? Hogyvagymindíg? :) Köszi, vagyok én, de csak olvasgatni szoktam. Álltalában Tomika alvóidejében nézek fel kicsit, aztán teszem a dolgom tovább. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Köszi, vagyok én, de csak olvasgatni szoktam. Álltalában Tomika alvóidejében nézek fel kicsit, aztán teszem a dolgom tovább. :) Helyes... Tomika jólvan? Mármint a kisebbik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Helyes... Tomika jólvan? Mármint a kisebbik. :huh: A kisebbik jól van. :) Most kifáradt mert úszni voltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kukk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kukk ;) miva.? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 miva.? ;) Szerda, meg napsütés... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Szerda, meg napsütés... :lol: ;) úgy-úgy,itt volt az ideje.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 úgy-úgy,itt volt az ideje.. Hája... Lassan itt az autózós idő. ;) Akartam kérdezni, mennyi idő alatt csinálták rá a fóliát a kocsidra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Hája... Lassan itt az autózós idő. ;) Akartam kérdezni, mennyi idő alatt csinálták rá a fóliát a kocsidra? 8-ra vittem és 14:00-ra mentem érte,csak így értem rá akkor.Két autót csinált ennyi idő alatt asszem. Időpontot kell egyeztetni,lehet 2-3 hét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 8-ra vittem és 14:00-ra mentem érte,csak így értem rá akkor.Két autót csinált ennyi idő alatt asszem. Időpontot kell egyeztetni,lehet 2-3 hét is. Hú az jó, akkor gyorsan megvan. Most gondolkoztam rajta hogy mivel úgyis kiveszem még a két hátsó háromszög ablakot, persze ha kapok hozzá keretgumit ( mer a gyári már elég fakó és az új fényezéssel furcsán mutat ) és akkor egyből le lehetne fóliáztatni azt a kettőt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Szerda, meg napsütés... :lol: :lol: Ja. Elegem is volt belőle. Mégpedig azért, mert nem ám ilyen idő volt, mikor fel kellett menni a 35-40 méter magas világítótornyokra a vasútállomáson, hanem borult, hideg időben, enyhe széllel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hú az jó, akkor gyorsan megvan. Most gondolkoztam rajta hogy mivel úgyis kiveszem még a két hátsó háromszög ablakot, persze ha kapok hozzá keretgumit ( mer a gyári már elég fakó és az új fényezéssel furcsán mutat ) és akkor egyből le lehetne fóliáztatni azt a kettőt. ;) Mennyiért csinálták a fényezést? És mennyire merültél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lavor3 Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Szevasztok csak azt szeretném megkérdezni hogy vajon jó-e egy 87-es corsa fékbetétje az én 2002-esemre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Szevasztok csak azt szeretném megkérdezni hogy vajon jó-e egy 87-es corsa fékbetétje az én 2002-esemre? Sztem kérdezd meg a Corzás topicban. De ahogy látom, 87es Corsa az Corsa A, a 2002-es meg C. Esélytelen hogy jó legyen bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Önindító kicserélve,kösz Tomi.;) Kellene nekem váltókar gyári gombbal.Azt mondta a srác,ha lesz, szól neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Önindító kicserélve,kösz Tomi.;) Kellene nekem váltókar gyári gombbal.Azt mondta a srác,ha lesz, szól neked. Holnap találkozok Dinivel 18óra körül, hoz nekem cuccot. Kérdezd meg hogy van-e neki azt akkor elboltolom azt is vele és Úgyis dorog felé jövök haza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Önindító kicserélve,kösz Tomi.;) Kellene nekem váltókar gyári gombbal.Azt mondta a srác,ha lesz, szól neked. Ok. Rendes srác az Attila! Nem? Van egy gyári váltókarom a Kadettben már Astráé volt. Küldj egy ímélcímet és átküldök róla képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ok. Rendes srác az Attila! Nem? Van egy gyári váltókarom a Kadettben már Astráé volt. Küldj egy ímélcímet és átküldök róla képet. Jaja,megzsírozta a motorháztető nyitó cuccot is mert nem mindig akart kinyílni. ;) zocsa001kúúúkacfreemailponthúú Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Jaja,megzsírozta a motorháztető nyitó cuccot is mert nem mindig akart kinyílni. ;) zocsa001kúúúkacfreemailponthúú Elküldtem a képeket. Attilának egyébként mániája a mocizár bezsírozása. Nekem is mindíg bezsírozta a zárat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Elküldtem a képeket. Attilának egyébként mániája a mocizár bezsírozása. Nekem is mindíg bezsírozta a zárat. :lol: ;) :lol: még nem jött mail... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts