Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Most,hogy rámentem a narancssárga pöttyre... ...tényleg... :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Tomi,megsétáltattad a rekit? :huh: És egy számomra jó hír, Most kötik a digi lan netet,kábelezik a lépcsőházat. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Tomi,megsétáltattad a rekit? :huh: És egy számomra jó hír, Most kötik a digi lan netet,kábelezik a lépcsőházat. :D :D :D Akkor még durván 1,5 hónap és használhatod is. :) Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk augusztusban csinálták és szeptember közepén lehetett használatba venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Akkor még durván 1,5 hónap és használhatod is. :huh: Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk augusztusban csinálták és szeptember közepén lehetett használatba venni. :) jah tudom,néztem fórumokon.De már ez is valami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk tavaly nyáron már megcsinálták. De még most sem műxik. Persze lehet, nálatok más lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Tomi,megsétáltattad a rekit? :huh: Jaja elsétált Németországba örökre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jaja elsétált Németországba örökre. :) ???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ???? :huh: Így múlik el a világ dicsősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jaja elsétált Németországba örökre. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk tavaly nyáron már megcsinálták. De még most sem műxik. Persze lehet, nálatok más lesz. ááá ,egyáltalán nem keserítettél el most. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ááá ,egyáltalán nem keserítettél el most. :D :) Örülök. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Így múlik el a világ dicsősége. http://img4.tar.hu/rtomika/img/22626637.gif Sajnálom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Sajnálom. :) Én is. Sajnos ilyen kocsog világban élünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Sajnálatos, de még mindíg jobban jártál mintha ptt öregedik meg nálad és szépen lassan szétesik... Jobb neki is meg neked is így. Szerintem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Zocsa tegnap elsétáltunk a házatok előtt. Elsétáltunk babakocsival az anyósomhoz.(vittük a gyereket is) Esztergom-Kertvárosban lakik a PLUS -tól 3 percre. Onnan még kitoltuk a gyereket a reptérre apóshoz.(nem a főút mellett) Aztán onnan haza a Zsigire. Elfáradtam mint atom de jót levegőztünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Zocsa tegnap elsétáltunk a házatok előtt. Elsétáltunk babakocsival az anyósomhoz.(vittük a gyereket is) Esztergom-Kertvárosban lakik a PLUS -tól 3 percre. Onnan még kitoltuk a gyereket a reptérre apóshoz.(nem a főút mellett) Aztán onnan haza a Zsigire. Elfáradtam mint atom de jót levegőztünk. Jó kis túra lehetett,mondjuk tegnap elég jó idő volt. :) Én még ide a boltba is kocsival megyek. :huh: :D Nálunk meg tegnap tavaszi autó nagytakarítás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Zocsa tegnap elsétáltunk a házatok előtt. Elsétáltunk babakocsival az anyósomhoz.(vittük a gyereket is) Esztergom-Kertvárosban lakik a PLUS -tól 3 percre. Onnan még kitoltuk a gyereket a reptérre apóshoz.(nem a főút mellett) Aztán onnan haza a Zsigire. Elfáradtam mint atom de jót levegőztünk. Láttalak tegnap titeket, épp a babakocsit szenvedted fel a domboldalon hogy átmenjetek az úton ott az étteremnél... Egy piros 2es Golf GTiben ültem. Éppen a Nagy Attilától jöttünk, mert hozott nekem pár bolhát. :huh: Itthon van a kocsim egyébként... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Itthon van a kocsim egyébként... :) Össze van rakva,meg minden?Kezd már autóra hasonlítani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Össze van rakva,meg minden?Kezd már autóra hasonlítani? :huh: Belseje az még káosz, meg a külseje is, de a héten összerakom és hétvégére remélem már jó lesz. Bár ha így esik majd az eső minden nap, akkor nemhiszem hogy kiállok vele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Belseje az még káosz, meg a külseje is, de a héten összerakom és hétvégére remélem már jó lesz. Bár ha így esik majd az eső minden nap, akkor nemhiszem hogy kiállok vele... :huh: Jah,elég gusztustalan idő lett megint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Jah,elég gusztustalan idő lett megint. :huh: Bent a garázsban nagyon nem akarok tevékenykedni benne meg rajta, mer ha megkarcolom az új fényezést én tökönszúrom magam... :D Könnyű leverni az ajtó szélét meg ilyesmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Láttalak tegnap titeket, épp a babakocsit szenvedted fel a domboldalon hogy átmenjetek az úton ott az étteremnél... Egy piros 2es Golf GTiben ültem. Éppen a Nagy Attilától jöttünk, mert hozott nekem pár bolhát. :huh: Az az Opel Autotrendnél volt nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Az az Opel Autotrendnél volt nem? nein, az a profi utáni lámpáktól kb 300m-re egom felé volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 nein, az a profi utáni lámpáktól kb 300m-re egom felé volt. :huh: Hol van ott étterem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Jah,elég gusztustalan idő lett megint. :huh: Itt is. :) Pedig most lett volna is kedvem elektromos hibát keresni a verdában. Amikor jó idő van, akkor nincs kedvem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts