zocsa Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nemááá, most akarok átmenni hozzájuk. De te LAN netet szeretnél gondolom,(nem tudom,hogy van-e nálatok) arra nincs panasz. Nekem kábelnet van. Remélem nemsokára behúzzák ide is a lant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Bár még így is jobban megéri nekem,máshol ugyenez 2x ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nemááá, most akarok átmenni hozzájuk. Nekem LAN-os digim van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 78.24.190.104:27016 **[OGC.hu][GunGame]-GunLine** "empty" a nickem. :lol: Most hagytam abba,mert estefelé sz@rakodik a diginet és olyan 120-150 pingem van. :blush: Okés, holnap lehet felnézek. :) dayKilleR lesz a nick. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Okés, holnap lehet felnézek. :blush: dayKilleR lesz a nick. :) ok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 De te LAN netet szeretnél gondolom,(nem tudom,hogy van-e nálatok) arra nincs panasz. Nekem kábelnet van. Remélem nemsokára behúzzák ide is a lant. Bár még így is jobban megéri nekem,máshol ugyenez 2x ennyibe kerül. Nekem LAN-os digim van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. :blush: Igen azt akarok, ha végre ideérnek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Igen azt akarok, ha végre ideérnek vele. Pf, Én 8Mbit/512kbps-ért fizetek 2év hűséggel az invitelnek 13eFt-ot az internetért. Nevetséges komolyan mondom... :blush: :) Ja és ennyit kapok belőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 dayKilleR lesz a nick. :lol: meglepő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Pf, Én 8Mbit/512kbps-ért fizetek 2év hűséggel az invitelnek 13eFt-ot az internetért. Nevetséges komolyan mondom... :blush: :) Ja és ennyit kapok belőle... :lol: http://www.speedtest.net/result/422767105.png Én "csak" 2880-at fizetek ezért: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Én meg 3500-at ezért: (4/1 elvileg,most jó de esténként már nem annyira) Szivesebben fizetném ki ugyenzt a lóvét 30/20 MB lan netért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Én meg 11e-t ezért: Na jó, 3-an megosztva fizetjük :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Valaki más esetleg? Rúgjatok csak belém nyugodtan. :lol: :) :D :D Tomi, neked meg aztán kalimpálhatok lentről a buszablakból... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Valaki más esetleg? Rúgjatok csak belém nyugodtan. :) :D :D :lol: Tomi, neked meg aztán kalimpálhatok lentről a buszablakból... :huh: Vigasztalásképpen: Chello 10/1 Mbps, 8911Ft/hó, október végéig hűség, ezért kell fizetnem, nem is használom. Csak az itthoni szerverem használja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 meglepő :huh: Ezt a nicket nagyon ritkán használom már. :) Hivatalos becenevem a "kömi". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tomi, neked meg aztán kalimpálhatok lentről a buszablakból... :huh: Bocsi. Mostanában lefáradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Bocsi. Mostanában lefáradok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Pf, Én 8Mbit/512kbps-ért fizetek 2év hűséggel az invitelnek 13eFt-ot az internetért. Nevetséges komolyan mondom... :huh: :D Ja és ennyit kapok belőle... :) Hozzám ugyanabból jó ha a fele megérkezik: Napjában többször megszakad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 3500/hó. Kábel TV-vel 5400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Lassan lejár a szerződésem az Invitelnél, asszem váltok szolgáltatót. Mer ez így nem mehet tovább. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Lassan lejár a szerződésem az Invitelnél, asszem váltok szolgáltatót. Mer ez így nem mehet tovább. :huh: Asszem felétek van Juhász antenna,az sem a legolcsóbb,de legalább stabil. Talán a mostanidnál olcsóbb is. http://www.juropnet.hu/new/index.php/jutanyos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Asszem felétek van Juhász antenna,az sem a legolcsóbb,de legalább stabil. Talán a mostanidnál olcsóbb is. http://www.juropnet.hu/new/index.php/jutanyos Nincs, az csak tátig van. Nálunk Fibernet van, viszont azt sokan szidják. Szal vagy Invitel, vagy Fibernet... Vagy esetleg valami chello vagy UPC vagy ilyesmi. Annak meg majd még utánnajárok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nincs, az csak tátig van. tényleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nincs, az csak tátig van. Nálunk Fibernet van, viszont azt sokan szidják. Szal vagy Invitel, vagy Fibernet... Vagy esetleg valami chello vagy UPC vagy ilyesmi. Annak meg majd még utánnajárok... :huh: Chelloval is az a baj (ami ügye UPC :)), hogy hűséggel tényleg jó árai vannak, de amúgy kész rablás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 tényleg... hmm... hmm... hmm... Itt azt írják hogy lehetséges... :huh: :) :D Akkor megvan az új internetszolgáltatóm sztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 hmm... hmm... hmm... Itt azt írják hogy lehetséges... :huh: :) :D Akkor megvan az új internetszolgáltatóm sztem... :lol: Most,hogy rámentem a narancssárga pöttyre... ...tényleg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts