Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Háthallod, sztem meg jó idő van. Felveszel két pulcsit meg két nadrágot és már nem is fázol. :D

Egyébként mit kell eszkábálni a gépsason? :)

Nekem pl gyújtás problémás megint. :blush: Annó bontóból vettem gyertyakábelt a rossz helyett, ######a is volt. Aztán elkezdett megint baromkodni, tegnap visszaraktam a régit, most meg azzal a jó. :lol:

Megosztás:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Nekem pl gyújtás problémás megint. :blush: Annó bontóból vettem gyertyakábelt a rossz helyett, ######a is volt. Aztán elkezdett megint baromkodni, tegnap visszaraktam a régit, most meg azzal a jó. :lol:

Gyertyakábeleket én is fogok cserélni, meg gyertyákat is. Megmég pár apróságot. :)

Megosztás:

Háthallod, sztem meg jó idő van. Felveszel két pulcsit meg két nadrágot és már nem is fázol. :)

Egyébként mit kell eszkábálni a gépsason? :lol:

Mondjuk nem tudom,hogy milyen idő van kinnt,mert 15:10-ig aludtam,de biztos hideg van. :D

Valamelyik nap szétkaptam az 5.-ik ajtót,mert nem jó a szélvédőfűtés,persze nem találtam meg,hogy mi baja van,

mert lemerült a multiméterem és rommá fagytam. :blush:

Úgyhogy jó az úgy,ahogy van. :D

A motor körül is van valami gond,

a műszeregységben elszállt 2 led,

jobb első kp.zár nem akar nyitni,

ajtó,váltó stift csere (ezt is megvettem már)

és hasonló,apróbb dolgok.

Megosztás:

Mondjuk nem tudom,hogy milyen idő van kinnt,mert 15:10-ig aludtam,de biztos hideg van. :D

Valamelyik nap szétkaptam az 5.-ik ajtót,mert nem jó a szélvédőfűtés,persze nem találtam meg,hogy mi baja van,

Úgyhogy jó az úgy,ahogy van. :lol:

Ha kp zár motor kell, azt tudok adni, van nekem itthon kettő is. Egy kell majd mondjuk nekem a hátsóajtóba. :)

Megosztás:

Úgyhogy jó az úgy,ahogy van. :)

Nekem is váltó szimering csere, jobb első biztonsági öv burkolatát pótolni kell, műszeregységben egyik led hol világít, hol nem. Szépen elhalványulva kikapcsol, majd megint be, ezt játsza. :lol:

Na de én lassan készülődök. Gergolabs-l tali lesz. :D

Megosztás:

Ha kp zár motor kell, azt tudok adni, van nekem itthon kettő is. Egy kell majd mondjuk nekem a hátsóajtóba. :blush:

Nekem nem gyári van benne.Vettem egy távirányítós szettet már jó régen,de

akkor csak a vezérlőt cseréltem,a motorokat benne hagytam.Így van 2 db. 5 vezetékes + 2db. 2 vezetékes motorom,

de nem ugyanolyan mint,ami benne van,tehát ezt sem lesz egyszerű cserélni.

Megosztás:

Nekem nem gyári van benne.Vettem egy távirányítós szettet már jó régen,de

akkor csak a vezérlőt cseréltem,a motorokat benne hagytam.Így van 2 db. 5 vezetékes + 2db. 2 vezetékes motorom,

de nem ugyanolyan mint,ami benne van,tehát ezt sem lesz egyszerű cserélni.

Hja igen, a régit ki kell dobni az újat meg felkell fúrni az ajtóra. Nem olyan nehéz egyébként. Énis amikor megvettem a kocsit, 2hét múlva már cserélhettem is ki a motorokat. Ebben is a gyáriak voltak és pont nálam adták be a kulcsot. :blush:

Megosztás:

Szerintem senki. Nekem is csökkent a fizetésem. Meg kismillió embernek az országban sajnos...

Tudod, "válság" van. :blush:

Jah tudom. Érdekes módon ilyenkor jut eszükbe az igazgatóságoknak, hogy talán túl sok irodistát alkalmaznak. Így nálunk jelenleg őket építik le. Szerencsére a fizikai munkaerő megmarad.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.