Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Hello.Valaki irja meg nekem hogy mennyire vált be neki a vectra"b"mert én 2008 11.hónapba vettem 1 97-es 1.6 caravant,de az igazság az hogy mindíg tartogat nekem meglepit.pl:hidegen elölröl jobb alsó sarokból csörg valami mocsokul.Az üzemanyagmérő akkor mutat valósat amikor ő akar,vagy akkor sem valós a dolog,ingadozik az alapjárat.Na.Hát így elsőre ennyi,de az biztos hogy a 2db a"vectrammal nem volt ennyi baj.Mocsokul megbántam hogy megvettem.Szerintetek???????????????????????????????????????????????????

Szerintem keresd meg a Vectra B topicot és a megfelelő témákban ha kérdezel mindenre kapsz választ. Én Vectra B-t még csak kívülről láttam, meg egyszer ültem egyben kb 1percig, szal nem vagyok nagy májer benne. ( nem mintha más kocsiban akkora májer lennék B) )

Megosztás:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...

Voltam ma egomkerben annál az opelmegszállott csávónál akit egyszer mondtál Tomi, hát tényleg van ott minden... Rohadt sok alkatrészt láttam és még a hátsóudvarban meg a többi placcon nem is jártam csak nézelődtem ott elöl. Az a veterán opel kadett sem egyszerű az udvarban... :lol: :D

Megosztás:

Voltam ma egomkerben annál az opelmegszállott csávónál akit egyszer mondtál Tomi, hát tényleg van ott minden... Rohadt sok alkatrészt láttam és még a hátsóudvarban meg a többi placcon nem is jártam csak nézelődtem ott elöl. Az a veterán opel kadett sem egyszerű az udvarban... :lol: :lol:

Most vette Attila.

1935-ös évjáratú Kadett. :D

És pöccre indul.

Megosztás:

Jó kérdéseid vannak. Az anyagi helyzetemtől függ. Sajnos most elég sűrű lesz a dolog, mert most jár le a személyi kölcsön is amit felvettem hogy meg tudjam venni a kocsit és mivel a svájci frank sztem már nem azon az árfolyamon mozog mint múltév ilyenkor, sztem törlesztenem kell extrában a banknak még. A motorfelújítás meg kb 200 lesz.

De ha felvan újítva a motor, összedobom a belsejét és majd csak jövő télen lesz folyt. köv.

Szal ha minden jólmegy Május környékén már menni fog a gíp. Ha isten és a Suzuki gyár is úgy akarja. :D

Akkor van vele meló rendesen.

Motorfelújítás? Nem úgy gyorsul a szekér,ahogy szeretnéd? :lol:

Megosztás:

Akkor van vele meló rendesen.

Motorfelújítás? Nem úgy gyorsul a szekér,ahogy szeretnéd? :D

Gyorsulni gyorsult mint az állat, legalábbis szerintem jól ment, de sajnos kék füstöt eregetett. Először szelepszárszimmeringre tippeltek a szerelő haverok, de azt mondták 1hét múlva hogy az kevés lesz. Megpróbálhatjuk de javulást nem nagyon fog hozni, inkább gyűrűt (is) kéne cserélni. Arra meg azt mondta opel16v cartárs hogy sz@rnak a pofon, vagy hagyjam így ahogy most van, vagy furassam fel és csináljak meg benne mindent rendesen. Hát én az utsót választom.

Viszont remélem ha már ennyire fel lesz újítva valamit erősödni is fog a szekér. :blush:

Bár 4hónapja nem vezettem már, sztem most ha beleülnék olyan érzés lenne mint amikor megvettem... ( húbazzedeerőshogymegybesz@rooook.... :) :D :D :D )

Majd kiderül... :lol:

Megosztás:

Ha nem tervezed eladni,akkor ezt választanám én is. :D

A sajátomnál már nem biztos,mivel nem ér sokkal többet mint amennyibe a motorgenerál kerül.

Most én is ráköltöm azt az árat amiért vettem a kocsit és eladni meg nemtudnám 1millió600ért.

De nem tervezem eladni a kocsit, imádom. :blush: :lol: :) :D

Megosztás:

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.