rtomi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sörös Sanyi: te milyen útvonalon mész majd Tatabányára? Lehet betársulnék hozzád, mert ha a hó még akkor is meglesz, nem biztos, hogy ki tudok állni az autóval... meg téligumi nélkül nem is nagyon szeretnék. Fehérvárról a legrövidebb,ha Zámoly-Gánt-Környe felé jöttök viszont Gántnál sok szokott lenni a jégborda. A katonaság alatt sokat jártam arra pk-i kocsival és pl. Uazzal 45 perc volt az út Vízforralással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Mi is Fehérváron szeretnénk társulni hozzátok (Sanyi+Pepéhez). Ha lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Fehérvárról a legrövidebb,ha Zámoly-Gánt-Környe felé jöttök viszont Gántnál sok szokott lenni a jégborda. A katonaság alatt sokat jártam arra pk-i kocsival és pl. Uazzal 45 perc volt az út Vízforralással együtt. Nem tudom hogy rövidebb-e, de én egy alternatív útvonalon szoktam közlekedni Tatabányára, mégpedig Fehérvárról a Mór-Árkipuszta-Pusztavám-Bokod-Környe-Tatabánya útvonalon, ez sincs még 3/4 óra sem, és jelen pillanatban (ma jártam arra) nem volt jégborda sem az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Nem tudom hogy rövidebb-e, de én egy alternatív útvonalon szoktam közlekedni Tatabányára, mégpedig Fehérvárról a Mór-Árkipuszta-Pusztavám-Bokod-Környe-Tatabánya útvonalon, ez sincs még 3/4 óra sem, és jelen pillanatban (ma jártam arra) nem volt jégborda sem az úton. Én Tatáról mentem annak idején 10 éve. ;) Gabi te nem jösz 15-én? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Mi is Fehérváron szeretnénk társulni hozzátok (Sanyi+Pepéhez). Ha lehet. :) Részemről ok ;) Bár én úgy értettem, hogy Sanyi autójával mennénk mi ketten. Ti is átszállnátok a Mantába? ;) ;) Várjuk meg, mit mond Sanyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Skacok! Érdekelne, hogy fiatal korúakat találok-e majd a csapatban. Mi, ha megyünk, akkor családdal tesszük ezt, és ebben van ugye egy 5 és egy 1 éves gyermek is. Kérdés, hogy megközelítőleg hasonló korosztály lesz e jelen, mert egyszer sikerült elmennem olyan "gyerek legeltetős" talira, ahol csak én voltam a családdal és még egyszer nem szeretnék ebbe belefutni. :) Én (mi) visszük a 6 éves trónörököst is. Meg úgy tudom Paja is családdal jön, de ott nem tudom mekkora a család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 A család 14 hónapos.... ;) ;) Össz-vissz 3-an megyünk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Mi is Fehérváron szeretnénk társulni hozzátok (Sanyi+Pepéhez). Ha lehet. :) Gyertek nyugodtan, ezen az útvonalon még úgysem tévedtem el. ;) Bár, most tényleg tudom, hogy hol találkozunk. Az Interspár a Tas úttal szemben van, pont. Ott laktam két hónapig, csak nem tévesztem el. Pepe, te meg jöhetsz bárhogy, ha szar az út és az idő, akkor hely van a kocsiban, beférsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Gyertek nyugodtan, ezen az útvonalon még úgysem tévedtem el. ;) Bár, most tényleg tudom, hogy hol találkozunk. Az Interspár a Tas úttal szemben van, pont. Ott laktam két hónapig, csak nem tévesztem el. Pepe, te meg jöhetsz bárhogy, ha szar az út és az idő, akkor hely van a kocsiban, beférsz. Köszönöm szépen a meghívást, lehet, hogy élni fogok vele, bár jobb lenne, ha nem kéne (kitavaszodna addigra). Ha tudok kocsival menni, akkor is csatlakozom hozzátok, mivel Tatabánya felé nem vagyok ismerős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Az én Petim úgy gondolta, hogy átül Mantázni a Sanyihoz, én meg követem a Corsával :) Lassan megtellik a Manta.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Az én Petim úgy gondolta, hogy átül Mantázni a Sanyihoz, én meg követem a Corsával :) Lassan megtellik a Manta.... ;) Ötszemélyes, úgyhogy hely még van. És az az érdekes, hogy kupéhoz képest sok hátul a hely (vagy én vagyok törpe). No, majd ha jöttök, akkor a Fehérvár táblánál várlak titeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Az én Petim úgy gondolta, hogy átül Mantázni a Sanyihoz, én meg követem a Corsával :) Lassan megtellik a Manta.... ;) Akkor én megyek veled. Úgysem ültem még Corsában ;) mondjuk Mantában sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Gabi te nem jösz 15-én? :) Szeretnék, de erősen bizonytalan úgyhogy nem mertem feliratkozni. Egyrészt függ az időjárástól is, másrészt meg ha előtte nap megint 20 órát dolgozok, akkor lehet nem lesz kedvem máshoz az alváson kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor én megyek veled. Úgysem ültem még Corsában :) mondjuk Mantában sem... Íme a megoldás abban az esetben, ha nem kocsival jönnél: Oda Corsa, vissza Manta, esetleg fordítva. De szerintem tudsz kocsival jönni, én még hiszek a jó időben (meg a tündérekben, boszorkányokban, télapóban, gólyában, stb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Sziasztok! Szerintem 15.-én itt volna érdemes abrakolni!! :) Mahagóni Étterem - Tata Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor én megyek veled. Úgysem ültem még Corsában ;) mondjuk Mantában sem... Oké! ;) majd meglátod, hogy az a világ legkényelmesebb autója! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Oké! ;) majd meglátod, hogy az a világ legkényelmesebb autója! :) Ebbe azért belekötnék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Íme a megoldás abban az esetben, ha nem kocsival jönnél: Oda Corsa, vissza Manta, esetleg fordítva. De szerintem tudsz kocsival jönni, én még hiszek a jó időben (meg a tündérekben, boszorkányokban, télapóban, gólyában, stb...) Most nézem a műszakbeosztásomat, hát ne megint éjszakás leszek előző nap ;) , mint Kecskemét előtt. Csak akkor azért aludtam valamit, mielőtt elindultam, de mivel most délelőtt találkozunk, alvás nem lesz ;) Úgyhogy lehet, hogy mindenképp valamelyikőtökkel utazom, és odafelé alszom egyet ;) De megpróbálom elintézni, hogy ne kelljen előző éjjelre mennem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Sziasztok! Szerintem 15.-én itt volna érdemes abrakolni!! ;) Mahagóni Étterem - Tata szegény pultosnak van egy fénykép arca ;) ma gonosz vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 szegény pultosnak van egy fénykép arca ;) ma gonosz vagyok :) Érdekel is a pultos! A kaja legyen rendben, aztán elnézegetem én kvazimodót is. Különben is, pulthoz nem menek, mert ótóval leszek. (még a végén én is a Corsába szállok be ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 szegény pultosnak van egy fénykép arca ;) ma gonosz vagyok ;) Tényleg gonosz vagy!! Nem lehet mindenki oly fotogén, mint Te. ;) Amúgy szerintem nem lehet rossz hely, én megszavazom! Többiek?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Sanyi: mikor induljunk Fehérvárról, és honnan pontosan? Ha el tudom intézni, hogy ne kelljen mennem előző éjszakára, akkor kocsival megyek, ha nem, akkor valamelyikőtökkel. Nekem is megfelel az étterem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Sanyi: mikor induljunk Fehérvárról, és honnan pontosan? Ha el tudom intézni, hogy ne kelljen mennem előző éjszakára, akkor kocsival megyek, ha nem, akkor valamelyikőtökkel. Nekem is megfelel az étterem :) Szerintem, egyszerűbb, ha az ír be akinek nem felel meg valamiért.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 (edited) Tényleg gonosz vagy!! Nem lehet mindenki oly fotogén, mint Te. ;) Amúgy szerintem nem lehet rossz hely, én megszavazom! Többiek?? ;) te nem láttál rólam fényképet ? nekem nincsenek fotogénjeim :) Módosítva Március8, 2006 : Gelko Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 te nem láttál rólam fényképet ? nekem nincsenek fotogénjeim :) De láttam! ;) ÍME Ezért írtam! Amúgy akkor milyen génjeid vannak?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts