Zsoltee Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Thomas, elvileg holnap jön a LEDed. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Azt írta:"KEDVES". :rolleyes: :) :) Nnnnnah, széééép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Thomas, elvileg holnap jön a LEDed. :rolleyes: Oksi. Szolj,ha megvan és fizetem is. Majd esetleg a héten átküldöd az Évával én meg visszaküldöm vele a sast. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Oksi. Szolj,ha megvan és fizetem is. Majd esetleg a héten átküldöd az Évával én meg visszaküldöm vele a sast. :) Má Bé műszakos vagyok... tod... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Má Bé műszakos vagyok... tod... :) :) Akkor meg reggel hazafelé arra jösz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Akkor meg reggel hazafelé arra jösz. :rolleyes: Okker, majd csergek rád azt kijösz a szerelde sarkára vagy a bumper kijárathoz és odaadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sikeresen megérkeztek a lámpáim, persze hogy mér menjen könnyen, krómosat küldtek elsőből. Szal holnap cserélik nekem feketére. :rolleyes: Thom, a LEDjeidet nem cserélték el, azok megjöttek ######án. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sikeresen megérkeztek a lámpáim, persze hogy mér menjen könnyen, krómosat küldtek elsőből. Szal holnap cserélik nekem feketére. :rolleyes: Thom, a LEDjeidet nem cserélték el, azok megjöttek ######án. :) Okés. Kedd reggel viszem a pénzt. :) 1000? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Okés. Kedd reggel viszem a pénzt. :) 1000? :rolleyes: 990. :) Amúgy ne kedd reggel hozzad, hanem szerdán reggel. Ma még nem megyek dolgozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sikeresen megérkeztek a lámpáim, persze hogy mér menjen könnyen, krómosat küldtek elsőből. Szal holnap cserélik nekem feketére. :rolleyes: Thom, a LEDjeidet nem cserélték el, azok megjöttek ######án. :) Még szerencse,hogy nem fekete ledeket küldtek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Még szerencse,hogy nem fekete ledeket küldtek. :rolleyes: Hát ha azt küldtek volna akkor azokat el tudnám adni világszenzációba sok sok dodóér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nah megtudtam a tv-ből B) ,hogy leállt a Zoltek is. ;) Mondjuk szabadnapos vagyok,utánna pedig szabin. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ki az a Szabi? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ki az a Szabi? B) :blush: Nem volt vicces. ;) :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én meg 2 hónapig állandó délelőttös vagyok. Már ha megy a gyár. ;) Az a jó,hogy a sima 2 műszakot írják. Vagyis nem bukom el a délutános pótlékot. Idéntől busszal járok dolgozni míg hideg van. Nem is volt annyira vészes. Első nap odafelé kellett csak állni aztán mindíg lőttem ülőhelyet. Tavasztól meg robogó B) vagy bicaj. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem volt vicces. B) ;) :blush: :lol: sztem meg de :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én meg 2 hónapig állandó délelőttös vagyok. Már ha megy a gyár. ;) Az a jó,hogy a sima 2 műszakot írják. Vagyis nem bukom el a délutános pótlékot. Idéntől busszal járok dolgozni míg hideg van. Nem is volt annyira vészes. Első nap odafelé kellett csak állni aztán mindíg lőttem ülőhelyet. Tavasztól meg robogó B) vagy bicaj. :blush: Nemértem akkor mér nem voltál benne a hírekben... :D Főcím: Egy korábban autóval közlekedő, de most munkásjáratra kényszerült Suzuki Rt. dolgozó, vadászpuskával szerzett magának ülőhelyet. :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mert írtam,hogy találtam helyet. ;) De hol volt ez a cikk? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mert írtam,hogy találtam helyet. :blush: De hol volt ez a cikk? B) Sehol ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Sehol B) hulyegyerek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 hulyegyerek ;) kocsog... :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 pottyoslabda Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Látom jól elvagytok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RÍKÓ Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Látom jól elvagytok. B) Hello.Valaki irja meg nekem hogy mennyire vált be neki a vectra"b"mert én 2008 11.hónapba vettem 1 97-es 1.6 caravant,de az igazság az hogy mindíg tartogat nekem meglepit.pl:hidegen elölröl jobb alsó sarokból csörg valami mocsokul.Az üzemanyagmérő akkor mutat valósat amikor ő akar,vagy akkor sem valós a dolog,ingadozik az alapjárat.Na.Hát így elsőre ennyi,de az biztos hogy a 2db a"vectrammal nem volt ennyi baj.Mocsokul megbántam hogy megvettem.Szerintetek??????????????????????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Látom jól elvagytok. B) Sírni kéne? :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts