rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Igen, ilyet veszek én is. :lol: Na akkor én asszem nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Na akkor én asszem nem. :lol: :lol: miért? másnak is van már ilyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Na akkor én asszem nem. :lol: :lol: Valahogy úgy ahogy zocsa mondja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Mindíg valami mást szeretnék. Ami nem jön szembe minden sarkon. Asszem maradok a full pirosra lakkozott hátsólámpánál mint a Kadettemen volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Mindíg valami mást szeretnék. Ami nem jön szembe minden sarkon. Asszem maradok a full pirosra lakkozott hátsólámpánál mint a Kadettemen volt. :lol: Akkor kicseszésből a gyárit megcsinálom olyanra. :o :) :P :P Amúgy ha mást szeretnél mindíg, akkor neked egyedileg kéne gyártani otthon lámpát, mer minden ilyen boltban kapható tuninglámpa szembejön valahol... :lol: Én még feketét itt a környéken nem láttam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Én még feketét itt a környéken nem láttam... :lol: Nem is fogsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Zsoltee! Visszaismertelek májvipen. Hallod,hogy te milyen iskolás osztálykirándulós képeket tettél fel magadról? :lol: :lol: Jaa ha rendeled a lámpáidat akkor ilyet rendelhetnél nekem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Zsoltee! Visszaismertelek májvipen. Énis-énis! Háát, a fényképek alapján nem ismertelek fel. Még jó, hogy a kocsidról is van fent kép, mert különben nem tudtalak volna beazonosítani. :lol: Milyen kis fiatal voltál-vagy??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 De fogok. A saját kocsimon. :) Azok a képek májvipen középiskola 1.ben készültek osztálykiránduláson. Azóta nem készült rólam elfogadható kép, meg egyébként sem sokat törődök a májvipemmel, szal frissíteni sem frissítem. Múltkor tettem fel a kocsimról, a munkatársamnak megmutatni, azt kész. :lol: Oké, rendelek, de akkor majd valami pontosabb megnevezés, vagy ilyesmi kellene róla, mer így nem ismerem fel miez... Gondolom valami fehér helyzetjelző LED akar lenni. ja és Igen Bogi, Én még ilyen kis fiatal vagyok, csak mostanában nem láttál megborotválkozva, a szakáll meg állítólag rámdob 4 évet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Oké, rendelek, de akkor majd valami pontosabb megnevezés, vagy ilyesmi kellene róla, mer így nem ismerem fel miez... Gondolom valami fehér helyzetjelző LED akar lenni. Jól gondolod a zasztrába kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Tomi! Még anno kerstél a kadettre opel,stb.. feliratokat,azt honnan sikerült? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Tomi! Még anno kerstél a kadettre opel,stb.. feliratokat,azt honnan sikerült? :lol: innen-onnan-amonnan de a vaterárol is vettem. Mi kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 innen-onnan-amonnan de a vaterárol is vettem. Mi kell? opel+astra,(az opelt elhagytam tegnap) 1.6 i már van,igaz nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nekem 1.4i kellene eredetiben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Nekem 1.4i kellene eredetiben... :lol: Te mint EPC szakember :) , ilyet nem lehet gyáriban kapni?(újat) Mondjuk ha lehet is,gondolom valami horror áron. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 opel+astra,(az opelt elhagytam tegnap) 1.6 i már van,igaz nem gyári. Neked a régifajta kell ugye? A fekete keretes nem a krómos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Neked a régifajta kell ugye? A fekete keretes nem a krómos. Igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Na ilyen lett,lehet fikázni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Igen. :o Szerdán odaadom a Szilvinek. :P Na ilyen lett,lehet fikázni. :lol: :lol: http://zocsa001.extra.hu/20081201.jpg Nem szép de van benne valami visszataszító. :) :P Még jó,hogy koszos a kocsi. :lol: A lényeg,hogy neked tetszen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Szerdán odaadom a Szilvinek. :P http://opeltomi.uw.hu/logo1.jpg http://opeltomi.uw.hu/logo2.jpg Nem szép de van benne valami visszataszító. :) :P Még jó,hogy koszos a kocsi. :lol: A lényeg,hogy neked tetszen. :P Királyság,köszi! :lol: :o Nekem tecc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Királyság,köszi! :lol: :) Szeretjük a csokit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Szeretjük a csokit. :lol: Épp most mondtam neki,hogy vigyen lóvét, de ha csoki kell akkor az lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 De kihalt ez a topic! Mindenki vasárnapiebédel?? Én is főztem lasagne-t, mert kedves Opelos barátok jönnek látogatóba, és remélem enni is fognak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 De kihalt ez a topic! Mindenki vasárnapiebédel?? Én is főztem lasagne-t, mert kedves Opelos barátok jönnek látogatóba, és remélem enni is fognak. :) Szólhattál volna előbb is, akkor nem eszek meg egy vajling rántotthúst. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Szólhattál volna előbb is, akkor nem eszek meg egy vajling rántotthúst. :rolleyes: :D Azt írta:"KEDVES". :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts