Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Amúgy most ettem egy Mini Marsot, meg tegnap egy óriás tábla Milka csokiból egy darabkát. Már lassan lejár a szavatosságuk, és ránkrohad a sok édesség!! :lol: Akkor Neked most igazi kínzás lenne ha vinnék epres tibicsokit... Akkor inkább megeszem Én. De csak azért hogy kíméljelek. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Akkor Neked most igazi kínzás lenne ha vinnék epres tibicsokit... Akkor inkább megeszem Én. De csak azért hogy kíméljelek. :) :lol: Én is megtudnám enni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én is megtudnám enni. :lol: Hát ez akkor buktavári kedves Tamás. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Hát ez akkor buktavári kedves Tamás. :lol: :lol: Na majd legközelebb én is ezt fogom mondani csak Zsoltival. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Zsoltee, Nyergesen hol van az Ászok ?étterem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Zsoltee, Nyergesen hol van az Ászok ?étterem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081127/267905821asd...ltoltes.hu_.jpg köszi szépen. :lol: :) A méret ugyanaz, csak valahol sötétebb, igen. :lol: Akkor jó,most veszek "egyzacskócukor" lámpát hátra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 köszi szépen. :lol: :) Igazán nincsmit :P Akkor jó,most veszek "egyzacskócukor" lámpát hátra. :P Ilyet-e? Újonnan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Akkor jó,most veszek "egyzacskócukor" lámpát hátra. :lol: Légyszi NEEE!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Légyszi NEEE!!! :lol: deee. :) de nem ilyet,ez kristály,én pedig lexus-t akarok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Igazán nincsmit :lol: http://www.rs-shop.hu/components/com_virtu...ct/FKRL0909.JPG Ilyet-e? Újonnan? :lol: Ez a cukroszacsi lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 deee. :) de nem ilyet,ez kristály,én pedig lexus-t akarok. :lol: Csalódtam benned. :lol: Én inkább ilyen kristálylámpát tennék de a sötétebb fajtát ami Antién is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 deee. :P de nem ilyet,ez kristály,én pedig lexus-t akarok. :P Na a lexus az tényleg izé... érdekes... :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Csalódtam benned. :lol: Én inkább ilyen kristálylámpát tennék de a sötétebb fajtát ami Antién is volt. Mindkettő teccik egyébként,de ez viszonylag jó árban van most. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én inkább ilyen kristálylámpát tennék de a sötétebb fajtát ami Antién is volt. Vagy kristálylámpát de a teljesen átlátszósat, ami Dininek van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ez a cukroszacsi lámpa. Ja, má látom... Az RSnél is 19.990 ahonnan majd én rendelem a lámpáimat 10.-e után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Vagy kristálylámpát de a teljesen átlátszósat, ami Dininek van. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_30280.jpg Jól áll neki,de csak mert színre van fújva minden az autón.(szerintem) Az enyémen nem tetszene nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Jól áll neki,de csak mert színre van fújva minden az autón.(szerintem) Az enyémen nem tetszene nekem. Tiéden is színre lesz fújva minden egy idő után szerintem... De ahogy érzed, nekem 8 milyen lámpát veszel a kocsidra. Sztem a Lexus optika az egy autómárkának áll jól. A Lexusnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ja, má látom... Az RSnél is 19.990 ahonnan majd én rendelem a lámpáimat 10.-e után. :lol: milyet rendelsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 milyet rendelsz? Fekete FK Angelt, meg fekete kristálylampinyont. Ha a kettőt együtt nem is az egyiket mindenképpen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Tiéden is színre lesz fújva minden egy idő után szerintem... Ez sincs kizárva végülis. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Fekete FK Angelt, meg fekete kristálylampinyont. http://www.rs-shop.hu/components/com_virtu...t/FKFSOP003.JPG http://www.rs-shop.hu/components/com_virtu...t/FKRL07095.JPG Ha a kettőt együtt nem is az egyiket mindenképpen. :lol: nem rossz. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ez sincs kizárva végülis. :lol: Gondolkozz előre és ne vegyél olyan csúnya lexusoptikást... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én inkább ilyen kristálylámpát tennék de a sötétebb fajtát ami Antién is volt. erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 erre gondolsz? http://zocsa001.extra.hu/DSCN0123.JPG Igen, ilyet veszek én is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts