Zsoltee Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Így néz ki: http://www.miniszinhaz.hu/reneszansz/golyalab1.jpg :D ;) :P jaaaa ígymá stimmel... ennek semmi baja, ép meg minden... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem az én autómmal, de jobbhíjján ez is megteszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem az én autómmal, de jobbhíjján ez is megteszi. :D http://kepfeltoltes.hu/081105/F_nyk_p-0121...ltoltes.hu_.jpg Látom nem unatkoztál megint. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Látom nem unatkoztál megint. :D :P Dehogy... Éppen a lökösömet vittük Dorogra műanyagoshoz és megláttam a kocsidat... nem lehetett kihagyni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Dehogy... Éppen a lökösömet vittük Dorogra műanyagoshoz és megláttam a kocsidat... nem lehetett kihagyni... :D A Bangó Mikihez vittétek? A temetővel szemben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A Bangó Mikihez vittétek? A temetővel szemben? Ő, lehetséges, mer a Gabi azt mondta hogy ott az autószerelő fölött van valahol. Én csak odaadtam a Gabinak, majd ma Ő viszi el a srácnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Jól dolgozik csak qvva lassan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Jól dolgozik csak qvva lassan. :D 2hét a kasztnizás kb, addigra kell hogy készenlegyen vele... Csakelkészül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Tegnap este jöttem haza melóból és Esztergom irányából a táti út "végén" a balkanyart valaki megint kiegyenesítette... :D Volt ott 3 rendőrautó meg 2 mentő,nem is lehetett Tát felől Esztergom felé kanyarodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Nekünk meg tegnap délután elromlott a mikrosütőnk. :D A kajámat meg melegítette aztán 10 percre rá a kávét már nem. :P Banyek így elromlani egyik pillanatról a másikra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Nekünk meg tegnap délután elromlott a mikrosütőnk. :D A kajámat meg melegítette aztán 10 percre rá a kávét már nem. :D Banyek így elromlani egyik pillanatról a másikra. ;) Lehet a kajával volt a gond. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Tegnap este jöttem haza melóból és Esztergom irányából a táti út "végén" a balkanyart valaki megint kiegyenesítette... :D Volt ott 3 rendőrautó meg 2 mentő,nem is lehetett Tát felől Esztergom felé kanyarodni. Az a kocsi még mindíg ott volt... Úgyláttam most jött érte az autómentő és szerintem most vonszolták ki onnan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Az a kocsi még mindíg ott volt... Úgyláttam most jött érte az autómentő és szerintem most vonszolták ki onnan. :D Hát nem kapkodták el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hát nem kapkodták el. :D Lehet megvárták a gazdáját hogy kipengesse a lóvét a trélerre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Mivel lassan itt a karácsony, megajándékozom magam két pár szép lámpával az RS-Tuningtól, valószínűleg dec 10.e után rendelek ha megjött a fizetésem. Ha valakinek esetleg kellene valami akkor írjátok és akkor nektek postaköltség nélkül jön a cuccotok. www.rs-shop.hu Zocsa, Tomi egy szép angel? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Mivel lassan itt a karácsony, megajándékozom magam két pár szép lámpával az RS-Tuningtól, valószínűleg dec 10.e után rendelek ha megjött a fizetésem. Ha valakinek esetleg kellene valami akkor írjátok és akkor nektek postaköltség nélkül jön a cuccotok. www.rs-shop.hu Zocsa, Tomi egy szép angel? :lol: :lol: Köszi,de nem kérek. :) Látom,már van 35-ért is,de az az igazság,hogy még mindig sokallom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Köszi,de nem kérek. :lol: Látom,már van 35-ért is,de az az igazság,hogy még mindig sokallom. :lol: Okker, csak gondoltam megkérdem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Tomi egy szép angel? :lol: :P Nem tetszik. :) Inkább a gyereknek veszek valamit. :lol: Meg ugye mocitetőt kell fényeztetnem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Tomi egy szép angel? :lol: :) Már van neki itthon kettő is!! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Már van neki itthon kettő is!! :lol: :) ohh, bocsánat... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ohh, bocsánat... :) :lol: Najó, megbocsájtok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Najó, megbocsájtok! :lol: Majd ha nagy leszek, meghálálom... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Majd ha nagy leszek, meghálálom... :) :lol: Epres Tibicsokit szeretem!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Epres Tibicsokit szeretem!! :lol: Azt Én is. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Azt Én is. :lol: :) Amúgy most ettem egy Mini Marsot, meg tegnap egy óriás tábla Milka csokiból egy darabkát. Már lassan lejár a szavatosságuk, és ránkrohad a sok édesség!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts