Zsoltee Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Délelőtt láttam,hogy osztogatták az irodán. Majd szerzek egyet. Annyira ne törd össze magad érte... Nem valami nagy élmény... Hazafelé a buszon átlapozgattam hogy azé na... Egy két érdekes verdát találtam benne de amúgy semmi extra... Szerk.: Ma délután/estefele járok Dorogon, a maszk ottvan nálatok vagy Egomban a garázsban? Mer ha Dorogon van akkor beugranék érte ha otthon vagytok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Annyira ne törd össze magad érte... Nem valami nagy élmény... Hazafelé a buszon átlapozgattam hogy azé na... Egy két érdekes verdát találtam benne de amúgy semmi extra... Szerk.: Ma délután/estefele járok Dorogon, a maszk ottvan nálatok vagy Egomban a garázsban? Mer ha Dorogon van akkor beugranék érte ha otthon vagytok. ;) Elhozom és a csomiban lesz. :P Hozod a kilincseket is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 zocsa, ha már nem Opelben hanem Suzukiban ülök meg sem ismersz? ;) Villogtam neked du. az altárói vasúti átjáró előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 zocsa, ha már nem Opelben hanem Suzukiban ülök meg sem ismersz? :D Villogtam neked du. az altárói vasúti átjáró előtt. :D Nem láttalak. :P Viszont mintha a régi autódat láttam volna,pont ott. ;) (csak,hogy háikszhá,azt tudtam mrgfigyelni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ott nem is szabad megállni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ott nem is szabad megállni. :D Nem állt,jött szembe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Amúgy elég durva mekkora forgalom,van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Amúgy elég durva mekkora forgalom,van. :D Temetőturizmus. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nem láttalak. ;) Viszont mintha a régi autódat láttam volna,pont ott. :D (csak,hogy háikszhá,azt tudtam mrgfigyelni) előttem ment, én mögötte jöttem. A HXH stimmelt de az nem a volt enyém. Az 5ajtós volt ha jól láttam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 előttem ment, én mögötte jöttem. A HXH stimmelt de az nem a volt enyém. Az 5ajtós volt ha jól láttam. :P Akkor majd legközelebb. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Akkor majd legközelebb. :D :P remélem nemsokára megint a JJD-t kell figyelnetek. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 remélem nemsokára megint a JJD-t kell figyelnetek. ;) :P Alakul már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Alakul már? :D Faca hűtőrácsa már van neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Alakul már? :D még csak bomlik, holnap reggel a belseje péell és dorogon majd látható lesz 13-14óra körül egy autómentőn ahogy megy a karosszériás felé. január körül már elméletileg menni fog... Reményeim szerint. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Faca hűtőrácsa már van neki. :D Amit ezúton is köszönök... Kilincsek jók vagy még nem próbáltad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Jaj, azt hallottátok hogy állítólag azért nem nyílt meg még a teszkó kút, mer nem tudják feltölteni a tartályt? Állítólag nem tud befordulni a tanker kamion, olyan szűkre csinálták az egész kutat. Nem is tom ki mondta, lehet hogy Tomi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Jaj, azt hallottátok hogy állítólag azért nem nyílt meg még a teszkó kút, mer nem tudják feltölteni a tartályt? Állítólag nem tud befordulni a tanker kamion, olyan szűkre csinálták az egész kutat. Nem is tom ki mondta, lehet hogy Tomi... :D Ha így van,akkor elég vicces. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ha így van,akkor elég vicces. :D Hát igen... Mondjuk el tudom képzelni... Nyergesen is megcsinálták a szomszédos utcát, új aszfalt, térkövezett járdák kocsibeállók minden... 1 hét múlva bonthatták fel és csinálhatták újra mer az út nagyon magasra lett rakva és mindenkinek állt a víz az udvarában... Szal ez a baki sem kizárt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Amit ezúton is köszönök... Kilincsek jók vagy még nem próbáltad? :D Még nem volt érkezésem kipróbálni. Délelőtt parkettáztunk tesómmal,holnap délelőtt megint parkettázunk. Meg ugye most minden szabadidőmet babázással töltöm. :P Valeszeg ezeket amiket adtál majd hátra teszem a hátsókat meg előlre. Jaj, azt hallottátok hogy állítólag azért nem nyílt meg még a teszkó kút, mer nem tudják feltölteni a tartályt? Állítólag nem tud befordulni a tanker kamion, olyan szűkre csinálták az egész kutat. Nem is tom ki mondta, lehet hogy Tomi... :D Kizát dolog mert nemtudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Jól néz ki. :D ..Kár,hogy hiányzik az eleje.. :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Jól néz ki. :D ..Kár,hogy hiányzik az eleje.. :D :P :D :D A hátulja is hiányzik... :D :D Vannak ám "jó" hírek is... Tegnap megmértük, 2cm-el rövidebb a bal tengelytávom mint a jobb... :S :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 A hátulja is hiányzik... :D :D Vannak ám "jó" hírek is... Tegnap megmértük, 2cm-el rövidebb a bal tengelytávom mint a jobb... :S :P :D ;) Akkor a gólyaláb is elmehetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Akkor a gólyaláb is elmehetett? nemtom... nem értek hozzá. Hétvégén sztem már szétlesz szedve és megnézik... Remélem nem nagy a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 nemtom... nem értek hozzá. Így néz ki: :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts