Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Délelőtt láttam,hogy osztogatták az irodán.

Majd szerzek egyet.

Annyira ne törd össze magad érte... Nem valami nagy élmény... Hazafelé a buszon átlapozgattam hogy azé na... Egy két érdekes verdát találtam benne de amúgy semmi extra...

Szerk.: Ma délután/estefele járok Dorogon, a maszk ottvan nálatok vagy Egomban a garázsban? Mer ha Dorogon van akkor beugranék érte ha otthon vagytok. :D

Megosztás:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Annyira ne törd össze magad érte... Nem valami nagy élmény... Hazafelé a buszon átlapozgattam hogy azé na... Egy két érdekes verdát találtam benne de amúgy semmi extra...

Szerk.: Ma délután/estefele járok Dorogon, a maszk ottvan nálatok vagy Egomban a garázsban? Mer ha Dorogon van akkor beugranék érte ha otthon vagytok. ;)

Elhozom és a csomiban lesz. :P

Hozod a kilincseket is? :D

Megosztás:

Jaj, azt hallottátok hogy állítólag azért nem nyílt meg még a teszkó kút, mer nem tudják feltölteni a tartályt? Állítólag nem tud befordulni a tanker kamion, olyan szűkre csinálták az egész kutat. Nem is tom ki mondta, lehet hogy Tomi... :D

Ha így van,akkor elég vicces. ;)

Megosztás:

Ha így van,akkor elég vicces. :D

Hát igen... Mondjuk el tudom képzelni... Nyergesen is megcsinálták a szomszédos utcát, új aszfalt, térkövezett járdák kocsibeállók minden... 1 hét múlva bonthatták fel és csinálhatták újra mer az út nagyon magasra lett rakva és mindenkinek állt a víz az udvarában... Szal ez a baki sem kizárt. ;)

Megosztás:

Amit ezúton is köszönök... Kilincsek jók vagy még nem próbáltad? :D

Még nem volt érkezésem kipróbálni.

Délelőtt parkettáztunk tesómmal,holnap délelőtt megint parkettázunk.

Meg ugye most minden szabadidőmet babázással töltöm. :P

Valeszeg ezeket amiket adtál majd hátra teszem a hátsókat meg előlre.

Jaj, azt hallottátok hogy állítólag azért nem nyílt meg még a teszkó kút, mer nem tudják feltölteni a tartályt? Állítólag nem tud befordulni a tanker kamion, olyan szűkre csinálták az egész kutat. Nem is tom ki mondta, lehet hogy Tomi... :D

Kizát dolog mert nemtudom. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.