Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ahham. :lol:

Ha nem sürgős akkor utánnajárok ennek a kilincsnélküli dolognak aztán ha nekem nem kellenek a zárnélküliek akkor odaadom azokat... :lol:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
pf... Nehogy úgyjárj hogy amíg dolgozol szépen elhordjam a hófehérkét a Zoltek parkolóból... :lol: :lol: :lol: :lol:

:D ...nem kéne... :D

Elküldve
Miben is?

Én nem keresek új kasztnielemeket meg hűtőt. :lol:

A kilincses témában... :lol:

Még akár veled is előfordulhat hogy keresni fogsz... :lol:

Elküldve
A kilincses témában... :lol:

Még akár veled is előfordulhat hogy keresni fogsz... :lol:

Akkor te leszel a hibás. :D

A kilincs téma meg nekem még a kocsi előtt felmerült már. :lol:

Elküldve
Akkor te leszel a hibás. :lol:

A kilincs téma meg nekem még a kocsi előtt felmerült már. :lol:

Nem fogom vezetni a kocsidat, szal én nem lehetek a hibás... :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
Nem kaptam semmit, de nem is vesznek el semmit. ;) :P :D

Az jóó!

Zsolti!

Mész ma dolgozni? és holnap ? és hétfőn-Kedden? :D

De caar lehet neked. :D :D

Elküldve
Zsolti!

Mész ma dolgozni? és holnap ? és hétfőn-Kedden? :D

De caar lehet neked. ;) :P

Normál esetben most megbántottál volna és rosszul érezném magam. De most nem érdekell a piszkálódásod. :D :D

Elküldve

Tény:

Úgydöntöttem hogy mivel használtan nem igazán találok, ezért megrendelem eredetiben az Így Csináld-ot Opel Astra-hoz.

Kérdés:

Kell-e még valakinek ilyen könyv?

Ugye ha többen rendelünk akkor több részre oszlik a postaköltség.

Tomi, zocsa? :D

Elküldve

Oké, akkor rendelek csak magamnak.

Tomi, bánhatod hogy nem voltál tegnap melóban... kaptunk könyvet... Híres autómárkák, SUZUKI... a suzuki név és gyár és minden tipus története...

Én meg azthittem hogy tök felesleges bemenni dolgozni, hát tévedtem! Azért MÁR megérte. ;)

Odaadtam faternak, had művelődjön. Ő a nagy suzukis, én csak melózom ott... Kérdeztem a főnökömet hogy Opelosba nincs-e ilyen... aszonta nincs, vagy suzukis vagy semilyen... Mondjó, hamá ingyen van viszem. :D

Elküldve
Oké, akkor rendelek csak magamnak.

Tomi, bánhatod hogy nem voltál tegnap melóban... kaptunk könyvet... Híres autómárkák, SUZUKI... a suzuki név és gyár és minden tipus története...

Én meg azthittem hogy tök felesleges bemenni dolgozni, hát tévedtem! Azért MÁR megérte. ;)

Odaadtam faternak, had művelődjön. Ő a nagy suzukis, én csak melózom ott... Kérdeztem a főnökömet hogy Opelosba nincs-e ilyen... aszonta nincs, vagy suzukis vagy semilyen... Mondjó, hamá ingyen van viszem. :D

Délelőtt láttam,hogy osztogatták az irodán.

Majd szerzek egyet.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.