Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ahham. :lol: Ha nem sürgős akkor utánnajárok ennek a kilincsnélküli dolognak aztán ha nekem nem kellenek a zárnélküliek akkor odaadom azokat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Amúgymeg Tomi, Neutánozzámá :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 pf... Nehogy úgyjárj hogy amíg dolgozol szépen elhordjam a hófehérkét a Zoltek parkolóból... :lol: :lol: :lol: :lol: :D ...nem kéne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 :lol: ...nem kéne... :lol: akkó arc alapba :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 akkó arc alapba :D :lol: ..bocsássámegmáneisharaguggyá.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 ..bocsássámegmáneisharaguggyá.. :lol: :lol: egyefene, de csak azé me rendes gyerek vagyok... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Amúgymeg Tomi, Neutánozzámá :lol: :lol: Miben is? Én nem keresek új kasztnielemeket meg hűtőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Miben is? Én nem keresek új kasztnielemeket meg hűtőt. :lol: A kilincses témában... :lol: Még akár veled is előfordulhat hogy keresni fogsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A kilincses témában... :lol: Még akár veled is előfordulhat hogy keresni fogsz... :lol: Akkor te leszel a hibás. :D A kilincs téma meg nekem még a kocsi előtt felmerült már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Akkor te leszel a hibás. :lol: A kilincs téma meg nekem még a kocsi előtt felmerült már. :lol: Nem fogom vezetni a kocsidat, szal én nem lehetek a hibás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nem fogom vezetni a kocsidat Az is biztos. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 zocsa, nem tudod kié ez a GSi Kadett? A zoltek parkolóban is szoktam látni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 zocsa, nem tudod kié ez a GSi Kadett? A zoltek parkolóban is szoktam látni... http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/F_nyk_p_0097.jpg Nem tudom,én is szoktam látni,de biztos,hogy másik műszakban a tulaja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 :D ;) :P :D :D :D :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Minek örülsz?....Biciklit kaptál? :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Minek örülsz?....Biciklit kaptál? :D :D :D Nem kaptam semmit, de nem is vesznek el semmit. :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Nem kaptam semmit, de nem is vesznek el semmit. :D ;) :P Jah,akkor értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Nem kaptam semmit, de nem is vesznek el semmit. ;) :P :D Az jóó! Zsolti! Mész ma dolgozni? és holnap ? és hétfőn-Kedden? :D De caar lehet neked. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Az jóó! Zsolti! Mész ma dolgozni? és holnap ? és hétfőn-Kedden? :D De caar lehet neked. ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Zsolti! Mész ma dolgozni? és holnap ? és hétfőn-Kedden? :D De caar lehet neked. ;) :P Normál esetben most megbántottál volna és rosszul érezném magam. De most nem érdekell a piszkálódásod. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Tény: Úgydöntöttem hogy mivel használtan nem igazán találok, ezért megrendelem eredetiben az Így Csináld-ot Opel Astra-hoz. Kérdés: Kell-e még valakinek ilyen könyv? Ugye ha többen rendelünk akkor több részre oszlik a postaköltség. Tomi, zocsa? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Köszi de nekem nem kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nekem sem,elég nekem a szkennelt változat is. :D köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Oké, akkor rendelek csak magamnak. Tomi, bánhatod hogy nem voltál tegnap melóban... kaptunk könyvet... Híres autómárkák, SUZUKI... a suzuki név és gyár és minden tipus története... Én meg azthittem hogy tök felesleges bemenni dolgozni, hát tévedtem! Azért MÁR megérte. ;) Odaadtam faternak, had művelődjön. Ő a nagy suzukis, én csak melózom ott... Kérdeztem a főnökömet hogy Opelosba nincs-e ilyen... aszonta nincs, vagy suzukis vagy semilyen... Mondjó, hamá ingyen van viszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Oké, akkor rendelek csak magamnak. Tomi, bánhatod hogy nem voltál tegnap melóban... kaptunk könyvet... Híres autómárkák, SUZUKI... a suzuki név és gyár és minden tipus története... Én meg azthittem hogy tök felesleges bemenni dolgozni, hát tévedtem! Azért MÁR megérte. ;) Odaadtam faternak, had művelődjön. Ő a nagy suzukis, én csak melózom ott... Kérdeztem a főnökömet hogy Opelosba nincs-e ilyen... aszonta nincs, vagy suzukis vagy semilyen... Mondjó, hamá ingyen van viszem. :D Délelőtt láttam,hogy osztogatták az irodán. Majd szerzek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts