Zsoltee Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Zsoltiiiii, Véstem neked levelet, majd nézd meg pls. :huh: Levelet??? Hol? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Levelet??? Hol? :D Valószinű,hogy Privát üzenetet. Pista nagyon morc voltál szombaton. <_< Mondtam,hogy NE várj meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Valószinű,hogy Privát üzenetet. Nem kaptam PÜ-t... Azért kérdeztem hogy hol... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Levelet??? Hol? <_< bigfoot_amdkukachotmail.com nem használod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Valószinű,hogy Privát üzenetet. Pista nagyon morc voltál szombaton. <_< Mondtam,hogy NE várj meg. :huh: Nem neked szólt, csak inkább maradtam volna, haza is jöttem hajnalban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 bigfoot_amdkukachotmail.com nem használod ? de használom, csak nem e-mailezésre... az az MSN címem általában ami oda jön azt törlöm olvasás nélkül... Senki nem ír oda csak reklámok szoktak jönni... Lehet hogy akkor a te leveled is töröltem reflexből... :huh: <_< inkább a bigfoot_amdkukacfreemail.hu-ra írj... ha még tudod hogy mit küldtél abban az emilben... bocsánat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 de használom, csak nem e-mailezésre... az az MSN címem általában ami oda jön azt törlöm olvasás nélkül... Senki nem ír oda csak reklámok szoktak jönni... Lehet hogy akkor a te leveled is töröltem reflexből... :huh: <_< inkább a bigfoot_amdkukacfreemail.hu-ra írj... ha még tudod hogy mit küldtél abban az emilben... bocsánat... :D Semmi gond :D Elküldteeeeem a fríímélre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 zocsa... mér állt a kocsid múltkor az opel autotrend udvarában? Asszem koránreggel láttam hazafelé valamelyik nap... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 zocsa... mér állt a kocsid múltkor az opel autotrend udvarában? Asszem koránreggel láttam hazafelé valamelyik nap... :huh: vezérlés + termosztát + fagyálló + egy szimering csere volt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 vezérlés + termosztát + fagyálló + egy szimering csere volt. :D jahm... értem... már meglepődtem hogy ott áll... mondom nemám eladtad vagy valami komolyabb baja van... <_< de akkor csak rutineljárás volt. :huh: egyébként nem drága ott kicsit szervizeltetni? nekem aztmondja mindenki hogy drágán dolgoznak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 jahm... értem... már meglepődtem hogy ott áll... mondom nemám eladtad vagy valami komolyabb baja van... <_< de akkor csak rutineljárás volt. :huh: egyébként nem drága ott kicsit szervizeltetni? nekem aztmondja mindenki hogy drágán dolgoznak... :D Hát szvsz nem drágább a többinél ahol általában 5000/óra. Ez most szervíz4+ -ban lett megoldva,mint vízpumpacsere.Ezen felül csak a többi alkatrészt fizettem,a munkadíj nyolcezer vmennyi vót. :D szerk. azért állt ott,mert du melóztam és nem tudtam érte menni,csak másnap de. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nekem 45 volt a vezérlés csere anyaggal és munkadíjjal együtt. GM alkatrészekből. Legközelebb szólj és megadom a szerelőm számát. <_< (ha érdekel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nekem 45 volt a vezérlés csere anyaggal és munkadíjjal együtt. GM alkatrészekből. Legközelebb szólj és megadom a szerelőm számát. :D (ha érdekel) Nekem 48 lett volna,de a feszítő SKF,így 42-43 között volt.(vezérlés+munkadíj) Ezt csak Zsoltee-nak írtam összehasonlítás végett,hogy nincs nagy eltérés. Háát legközelebb 60000 km után lesz cserélve. :huh: (bár kétlem,hogy akkor még nálam lesz,de ki tudja <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ménem ír ide senki? Akksit kell majd cserélnem mert 22%-os csak. Megmérettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ménem ír ide senki? Akksit kell majd cserélnem mert 22%-os csak. Megmérettem. :lol: Ilyet is lehet csinálni hogy akksit méretni? :lol: Nem is tudtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ilyet is lehet csinálni hogy akksit méretni? :lol: Nem is tudtam... :lol: Lehet csak jó helyre kell menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Lehet csak jó helyre kell menni. :lol: aha... mindjá elmennek muterék kicsit beindítom a kocsit... Nehogy ellustuljon má... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Tomi, a kilincseket kiveszem majd és akkor elviszem azt csereberélünk... Nekem úgynézki a kulcsnélküliek sem fognak kellenni, hamárlúd legyen kövér címszóval lehet hogy kilincsnélküli lesz a kocsi... Már csak utánna kell néznem hogy hogyan működik ez a dolog és mi kell hozzá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Tomi, a kilincseket kiveszem majd és akkor elviszem azt csereberélünk... Nekem úgynézki a kulcsnélküliek sem fognak kellenni, hamárlúd legyen kövér címszóval lehet hogy kilincsnélküli lesz a kocsi... Már csak utánna kell néznem hogy hogyan működik ez a dolog és mi kell hozzá... :lol: Én hátsó kilincseket szeretnék. Amiben nincsen cilinderzár helye sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Én hátsó kilincseket szeretnék. Amiben nincsen cilinderzár helye sem. :lol: De aszondtad neked csak valami cuccmuki köll a kilincsből mer a tiédben valami nem smakkol... vagy mostmá cserélni is akarod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 De aszondtad neked csak valami cuccmuki köll a kilincsből mer a tiédben valami nem smakkol... vagy mostmá cserélni is akarod? :lol: Ahham. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 De aszondtad neked csak valami cuccmuki köll a kilincsből mer a tiédben valami nem smakkol... vagy mostmá cserélni is akarod? :D mi?...boncsuk a géesit? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 mi?...boncsuk a géesit? :lol: :lol: :lol: Nem mi csak én. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Nem mi csak én. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 mi?...boncsuk a géesit? :lol: :D :D pf... Nehogy úgyjárj hogy amíg dolgozol szépen elhordjam a hófehérkét a Zoltek parkolóból... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts