Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

bigfoot_amdkukachotmail.com nem használod ?

de használom, csak nem e-mailezésre... az az MSN címem általában ami oda jön azt törlöm olvasás nélkül... Senki nem ír oda csak reklámok szoktak jönni...

Lehet hogy akkor a te leveled is töröltem reflexből... :huh: <_<

inkább a bigfoot_amdkukacfreemail.hu-ra írj... ha még tudod hogy mit küldtél abban az emilben...

bocsánat... :D

Megosztás:

de használom, csak nem e-mailezésre... az az MSN címem általában ami oda jön azt törlöm olvasás nélkül... Senki nem ír oda csak reklámok szoktak jönni...

Lehet hogy akkor a te leveled is töröltem reflexből... :huh: <_<

inkább a bigfoot_amdkukacfreemail.hu-ra írj... ha még tudod hogy mit küldtél abban az emilben...

bocsánat... :D

Semmi gond :D

Elküldteeeeem a fríímélre :lol:

Megosztás:

vezérlés + termosztát + fagyálló + egy szimering csere volt. :D

jahm... értem... már meglepődtem hogy ott áll... mondom nemám eladtad vagy valami komolyabb baja van... <_<

de akkor csak rutineljárás volt. :huh:

egyébként nem drága ott kicsit szervizeltetni? nekem aztmondja mindenki hogy drágán dolgoznak... :D

Megosztás:

jahm... értem... már meglepődtem hogy ott áll... mondom nemám eladtad vagy valami komolyabb baja van... <_<

de akkor csak rutineljárás volt. :huh:

egyébként nem drága ott kicsit szervizeltetni? nekem aztmondja mindenki hogy drágán dolgoznak... :D

Hát szvsz nem drágább a többinél ahol általában 5000/óra.

Ez most szervíz4+ -ban lett megoldva,mint vízpumpacsere.Ezen felül csak a többi alkatrészt fizettem,a munkadíj nyolcezer vmennyi vót. :D

szerk. azért állt ott,mert du melóztam és nem tudtam érte menni,csak másnap de.

Megosztás:

Nekem 45 volt a vezérlés csere anyaggal és munkadíjjal együtt. GM alkatrészekből.

Legközelebb szólj és megadom a szerelőm számát. :D

(ha érdekel)

Nekem 48 lett volna,de a feszítő SKF,így 42-43 között volt.(vezérlés+munkadíj)

Ezt csak Zsoltee-nak írtam összehasonlítás végett,hogy nincs nagy eltérés.

Háát legközelebb 60000 km után lesz cserélve. :huh: (bár kétlem,hogy akkor még nálam lesz,de ki tudja <_< )

Megosztás:

• 2 weeks later...

Tomi, a kilincseket kiveszem majd és akkor elviszem azt csereberélünk... Nekem úgynézki a kulcsnélküliek sem fognak kellenni, hamárlúd legyen kövér címszóval lehet hogy kilincsnélküli lesz a kocsi... Már csak utánna kell néznem hogy hogyan működik ez a dolog és mi kell hozzá... :lol:

Megosztás:

Tomi, a kilincseket kiveszem majd és akkor elviszem azt csereberélünk... Nekem úgynézki a kulcsnélküliek sem fognak kellenni, hamárlúd legyen kövér címszóval lehet hogy kilincsnélküli lesz a kocsi... Már csak utánna kell néznem hogy hogyan működik ez a dolog és mi kell hozzá... :lol:

Én hátsó kilincseket szeretnék.

Amiben nincsen cilinderzár helye sem. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.