Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elmondani sem tudom mennyire jó volt ez a találkozó. :lol:

De legalább elvitték a Kadett csomagtérajtót. :lol:

Meg ettünk palacsintát :lol: meg megmozgattuk a Rekordot is picit. :lol:

Én meg sajnos nem tudtam menni, mert közbejött egy kis családi pitty-putty. :lol:

Megosztás:

Azt mondod? :lol:

Ennél rosszabb találkozón még sosem voltam.

Nem volt semmi.

Pár ember kitalálta,hogy elmennek oda sátorozni meg bográcsozni és csináltak neki plakátot.

Aztán ők sem tudták,hogy hová is akartak menni.

Zsoltee-val dumáltunk picit aztán eljöttünk.

Jaa az egyik vett tőlem egy Kadett csomagtérajtót.

Viszont mentünk egy kört a Rekivel az gyó volt.

Inkább megyek minnyá dolgozni az lehet,hogy jobb lesz mint ez a találkozó volt. :lol:

Megosztás:

Hát igen valóban nagy büdös lónemiszerv volt ez a tali. A szervező sem tudta őszintén szólva hogy mit akar... Eskü sztem tőlünk várta az "utasítást" hogy hova menjünk... Hihetetlen...

Én is szoktam menni kirándulni meg sátorozni a haverokkal, de annak nem csinálok plakátot és nem írom ki hogy opel találkozó...

Legjobb...

4en voltak a srácok akik jöttek...

1db E Kadett...

1db B Corsa

1db VW Golf V

1db Skoda Favorit

:lol:

Teszkóparkolóba beállunk... Ott állt mögöttünk egy csapat ( később kiderült hogy ők voltak ) láttam ott két opelt de mondom ilyen szakadt kocsikkal csak nem... Hát de... Én meg pásztáztam a parkolót hogy hol állnak az Opelosok... Hihetetlen...

Nembaj... Tomiékkal jót dumáltunk, meg kocsikáztam egyet én is a természetben azt ennyi. Egyébként: :lol:

Megosztás:

Tomi, a PH-n tudok neked keresni videókártyákat, de azokért el kéne menni... vagy adassam fel postán? Amiket yocoo linkelt neked a hardware chat topicban az neked jó is lenne...

Több szálon is fut a dolog egyenlőre de nem is sürgős.

Majd,ha akad valakinél egy a közelben majd akkor lecsapunk rá. :lol:

S V bemenet van a tv-n.

Zocsa szép a hűtőrács :lol: csak kék. :lol:

Megosztás:

Több szálon is fut a dolog egyenlőre de nem is sürgős.

Majd,ha akad valakinél egy a közelben majd akkor lecsapunk rá. :lol:

S V bemenet van a tv-n.

Okés... Bár gondoltam feladok egy keresek hirdetést és akkor talán hamarabb találunk, de ha nem sürgős akkor nem teszem. :lol:

Megosztás:

hehe jó lesz az... :lol:

Majd informálj hogy mennyiért fújták neked színre... nekem 10eFtot mondtak szinte bárhol... Azért mattfekete még... Inkább akkor gyűjtök pénzt és lefújom magamnak... :lol:

Hol lehet errefelé festéket kevertetni autóra,ahol bele is rakják ilyen fújós okosságba?

Egyébként a hátsót haté fújta nyergesen a srác. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.