Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 zocsa láttam hogy megmaradt 1db opelklubos matrinyád... Azt holnap ki tudnád hozni marótra? Átvenném tőled. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Asszem én is kinézek a családdal. Azt még nem tudom mikor, de inkább délelőtt. Zocsa nem küldted a PÜ-t. Nah... Az én számom 06304901308... Ha ottvagy valahol csörögj rám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Asszem én is kinézek a családdal. Azt még nem tudom mikor, de inkább délelőtt. Zocsa nem küldted a PÜ-t. Elfelejtettem,mindjárt küldöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 zocsa láttam hogy megmaradt 1db opelklubos matrinyád... Azt holnap ki tudnád hozni marótra? Átvenném tőled. :lol: ok,tied. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Akkor jól van akkor. :lol: Melyik autóval menjek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Akkor jól van akkor. :lol: Melyik autóval menjek? :lol: Bogi hozza a Kadettot te meg a Rekord-ot... vagy fordítva. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Én most indulok a kertvárosi OMV kútra... ott lemossuk a kocsikat a cs-sekkel és haladunk tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Elmondani sem tudom mennyire jó volt ez a találkozó. :lol: De legalább elvitték a Kadett csomagtérajtót. :lol: Meg ettünk palacsintát :lol: meg megmozgattuk a Rekordot is picit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Elmondani sem tudom mennyire jó volt ez a találkozó. :lol: De legalább elvitték a Kadett csomagtérajtót. :lol: Meg ettünk palacsintát :lol: meg megmozgattuk a Rekordot is picit. :lol: Én meg sajnos nem tudtam menni, mert közbejött egy kis családi pitty-putty. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Én meg sajnos nem tudtam menni, mert közbejött egy kis családi pitty-putty. :lol: Nem vesztettél semmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Nem vesztettél semmit. :lol: Azt mondod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Azt mondod? :lol: Szerintem Tomi első mondatát nem kell szó szerint venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Szerintem Tomi első mondatát nem kell szó szerint venni. :lol: Jah, így már értem ninja smileyt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Azt mondod? :lol: Ennél rosszabb találkozón még sosem voltam. Nem volt semmi. Pár ember kitalálta,hogy elmennek oda sátorozni meg bográcsozni és csináltak neki plakátot. Aztán ők sem tudták,hogy hová is akartak menni. Zsoltee-val dumáltunk picit aztán eljöttünk. Jaa az egyik vett tőlem egy Kadett csomagtérajtót. Viszont mentünk egy kört a Rekivel az gyó volt. Inkább megyek minnyá dolgozni az lehet,hogy jobb lesz mint ez a találkozó volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Hát igen valóban nagy büdös lónemiszerv volt ez a tali. A szervező sem tudta őszintén szólva hogy mit akar... Eskü sztem tőlünk várta az "utasítást" hogy hova menjünk... Hihetetlen... Én is szoktam menni kirándulni meg sátorozni a haverokkal, de annak nem csinálok plakátot és nem írom ki hogy opel találkozó... Legjobb... 4en voltak a srácok akik jöttek... 1db E Kadett... 1db B Corsa 1db VW Golf V 1db Skoda Favorit :lol: Teszkóparkolóba beállunk... Ott állt mögöttünk egy csapat ( később kiderült hogy ők voltak ) láttam ott két opelt de mondom ilyen szakadt kocsikkal csak nem... Hát de... Én meg pásztáztam a parkolót hogy hol állnak az Opelosok... Hihetetlen... Nembaj... Tomiékkal jót dumáltunk, meg kocsikáztam egyet én is a természetben azt ennyi. Egyébként: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Zsoltee,ha Dorog felé jársz,csörgess meg és odaadom a matrinyát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Zsoltee,ha Dorog felé jársz,csörgess meg és odaadom a matrinyát! és már meg is van. Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tomi, a PH-n tudok neked keresni videókártyákat, de azokért el kéne menni... vagy adassam fel postán? Amiket yocoo linkelt neked a hardware chat topicban az neked jó is lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Tomi, a PH-n tudok neked keresni videókártyákat, de azokért el kéne menni... vagy adassam fel postán? Amiket yocoo linkelt neked a hardware chat topicban az neked jó is lenne... Több szálon is fut a dolog egyenlőre de nem is sürgős. Majd,ha akad valakinél egy a közelben majd akkor lecsapunk rá. :lol: S V bemenet van a tv-n. Zocsa szép a hűtőrács :lol: csak kék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Zocsa szép a hűtőrács :lol: csak kék. :lol: Jah,igen , nekem is feltűnt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 hehe jó lesz az... :lol: Majd informálj hogy mennyiért fújták neked színre... nekem 10eFtot mondtak szinte bárhol... Azért mattfekete még... Inkább akkor gyűjtök pénzt és lefújom magamnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Több szálon is fut a dolog egyenlőre de nem is sürgős. Majd,ha akad valakinél egy a közelben majd akkor lecsapunk rá. :lol: S V bemenet van a tv-n. Okés... Bár gondoltam feladok egy keresek hirdetést és akkor talán hamarabb találunk, de ha nem sürgős akkor nem teszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 hehe jó lesz az... :lol: Majd informálj hogy mennyiért fújták neked színre... nekem 10eFtot mondtak szinte bárhol... Azért mattfekete még... Inkább akkor gyűjtök pénzt és lefújom magamnak... :lol: Hol lehet errefelé festéket kevertetni autóra,ahol bele is rakják ilyen fújós okosságba? Egyébként a hátsót haté fújta nyergesen a srác. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Hol lehet errefelé festéket kevertetni autóra,ahol bele is rakják ilyen fújós okosságba? Egyébként a hátsót haté fújta nyergesen a srác. :lol: Passzolok... Milyen hátsót? :lol: A szárnyra gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts