Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 akkor majd rohanunk mi is :) Oksa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 akkor majd rohanunk mi is ;) Gelko bevállalja a baby-sitteri feladatokat!! ;) Vagy csak gyakorol?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Gelko bevállalja a baby-sitteri feladatokat!! ;) Vagy csak gyakorol?? :) De te is gyakorolj a Mantával !!! ;) Látni akarom, ahogy megtáncoltatod a parkolóban... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 De te is gyakorolj a Mantával !!! ;) Látni akarom, ahogy megtáncoltatod a parkolóban... ;) ;) Méé, lesz zene?? :D Nem akarom elkoptatni a gumikat, főleg, hogy nem az enyémek!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Méé, lesz zene?? ;) Nem akarom elkoptatni a gumikat, főleg, hogy nem az enyémek!! ;) Ugyan már... Egy nyolcassal még nem koptatsz el semmit, de megmutatod, hogy igazi rwd szörnyet uralsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Gelko bevállalja a baby-sitteri feladatokat!! ;) Vagy csak gyakorol?? ;) hááát kicsit messze vagyok én még attól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 hááát kicsit messze vagyok én még attól :) Előrelátó vagy!! ;) Nincs ezzel semmi gond! ;) Én is 20 évesen mentem kűfődre bébisintérnek. ;) Neked most nem kell olyan messzire menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Előrelátó vagy!! ;) Nincs ezzel semmi gond! :D Én is 20 évesen mentem kűfődre bébisintérnek. ;) Neked most nem kell olyan messzire menni. mondjuk úgy h most még nincsenek apai ösztöneim ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 mondjuk úgy h most még nincsenek apai ösztöneim ;) :) De remélem a szükséges technikát már gyakorlod ahhoz, hogy apa lehess... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 De remélem a szükséges technikát már gyakorlod ahhoz, hogy apa lehess... :) ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Ugyan már... Egy nyolcassal még nem koptatsz el semmit, de megmutatod, hogy igazi rwd szörnyet uralsz... :) Majd te az Omegáddal annyi nyócast csinálsz amennyit akarsz. (és nem ezen a talin mert itt nem lesz gumifüstölés) Nem kell a hülyeségre buzdítani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Majd te az Omegáddal annyi nyócast csinálsz amennyit akarsz. (és nem ezen a talin mert itt nem lesz gumifüstölés) Nem kell a hülyeségre buzdítani. ;) Az ilyennek miért van hátsókerekes autója... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Az ilyennek miért van hátsókerekes autója... :) Azért,hogy különb legyen a többi ....-tól akinek hátsókerekes autója van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Azért,hogy különb legyen a többi ....-tól akinek hátsókerekes autója van. :) Érdekes én sem vagyok a gumifüstöltetés, meg koptatás híve .. ;) A friss havon szívesen csuszizok egy kicsit, telente egyszer, de ezt is inkább azért, hogy érezzem a verdát és ne pánikoljak be amikor realbe megcsúszik. ;) Hó - ha hó!!! Ezerrel esik a hóóóóóóóóóóóóóó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 (edited) Érdekes én sem vagyok a gumifüstöltetés, meg koptatás híve .. :) A friss havon szívesen csuszizok egy kicsit, telente egyszer, de ezt is inkább azért, hogy érezzem a verdát és ne pánikoljak be amikor realbe megcsúszik. ;) Hó - ha hó!!! Ezerrel esik a hóóóóóóóóóóóóóó!! Tudom már próbáltam... ;) Én meg pont azért szeretem a hátsó kerekes modelleket, mert nyáron mikor a 60 °C-os aszfalton kanyarodok 65 körül, akkor is kicsusszan a hátulja. Nem szoktam én sem égetni, a gumiárak miatt sem, de azt sem tartom jónak, ha minden kisebb szabálytalanság ellen tűzzel-vassal, moderátorral lépünk fel. Attól ezen nagyméretű, hátsókerekes járgányok sokkal több szabadságot jelentenek a számomra.. ;) Módosítva Március5, 2006 : Lui Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 azt sem tartom jónak, ha minden kisebb szabálytalanság ellen tűzzel-vassal, moderátorral lépünk fel. Ezt kifejthetnéd bővebben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ezt kifejthetnéd bővebben. :) Most mit mondjak arra, hogy ...-nak neveztél, és már most megtiltottad, hogy a találkozón esetleg megforgassam az ótót... Rühellem a korlátokat. Mindezek ellenére nem fog forogni a kocsi a talin... Písz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Most mit mondjak arra, hogy ...-nak neveztél, és már most megtiltottad, hogy a találkozón esetleg megforgassam az ótót... Rühellem a korlátokat. Mindezek ellenére nem fog forogni a kocsi a talin... Písz :lol: Helló Gyererkek!! Játszótéren vagyunk?? :) Én indítottam el ekkora lavinát azzal, hogy nem akarom a kocsimat megforgatni??? :D Ez maradjon az én magánügyem, hogy mikor mit csinálok! Azért mert nőből vagyok nem kell Senkinek sem elmagyarázni, hogy: nem kopik a gumim ettől, meg hogy erre való a hátsókerekes autó!! Nem azért vettem meg a kocsit, mert hátsókerekes, hanem azért mert OPEL MANTÁT akartam. Felőlem lehetett volna összkerekes, vagy első kerekes is, nem érdekelt. ;) Vagyis: miattam nem kell összezörreni, elég nagy vagyok ahhoz, hogy eldöntsem mit is akarok. Köszi! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Helló Gyererkek!! Játszótéren vagyunk?? :) Én indítottam el ekkora lavinát azzal, hogy nem akarom a kocsimat megforgatni??? :D Ez maradjon az én magánügyem, hogy mikor mit csinálok! Azért mert nőből vagyok nem kell Senkinek sem elmagyarázni, hogy: nem kopik a gumim ettől, meg hogy erre való a hátsókerekes autó!! Nem azért vettem meg a kocsit, mert hátsókerekes, hanem azért mert OPEL MANTÁT akartam. Felőlem lehetett volna összkerekes, vagy első kerekes is, nem érdekelt. ;) Vagyis: miattam nem kell összezörreni, elég nagy vagyok ahhoz, hogy eldöntsem mit is akarok. Köszi! ;) ;) Nem miattad volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Vagyis: miattam nem kell összezörreni, elég nagy vagyok ahhoz, hogy eldöntsem mit is akarok. Köszi! :) ;) ezen tök jót nevettem ;) Ari volt Bogi ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Sziasztok! Mindenképpen iktassunk be egy jó kis kajázást, mert mi farkaséhesek leszünk! :) Főleg, ha gyalog kell felkaptatni a Turulhoz. Állóképességem = 0.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sziasztok! Mindenképpen iktassunk be egy jó kis kajázást, mert mi farkaséhesek leszünk! :) Főleg, ha gyalog kell felkaptatni a Turulhoz. Állóképességem = 0.000 Sztem kérjük meg Blitzet hogy jöjjön az Admiral mentővel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sztem kérjük meg Blitzet hogy jöjjön az Admiral mentővel :) Jobb ötletem van! A Blitz tűzoltó már símán elhúzna egy gulyáságyút! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sziasztok! Mindenképpen iktassunk be egy jó kis kajázást, mert mi farkaséhesek leszünk! :D Főleg, ha gyalog kell felkaptatni a Turulhoz. Állóképességem = 0.000 :) Tessék otthon edzeni!! ;) Van egy - két jó páros edzés amit szobában is lehet végezni!!! ;) .. de ha szépen megkérsz minket felváltva felcepelünk az ölünkben is!! ;) Ja, és nekem azé van hátsókerekes ótóm, hogy azt mondhassam: Bi-bíííííí, nekem hátsókerekes ótóm van!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Sörös Sanyi: te milyen útvonalon mész majd Tatabányára? Lehet betársulnék hozzád, mert ha a hó még akkor is meglesz, nem biztos, hogy ki tudok állni az autóval... meg téligumi nélkül nem is nagyon szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts