zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 zocsa, itt vagy? kellene egy kis szivesség... :rolleyes: ja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ja. :rolleyes: Az autódon a hátsó kilincsek így néznek ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Az autódon a hátsó kilincsek így néznek ki? http://kepfeltoltes.hu/080703/dupla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Gondolom ;) ,a másik viszont inkább a tükrömre hasonlít. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Gondolom B) ,a másik viszont inkább a tükrömre hasonlít. ;) ;) :lol: Képpel egyébként sem idézünk... :lol: :lol: Megnéznéd nekem? vagy nincs egy képed amin esetleg látszik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ;) Képpel egyébként sem idézünk... :lol: :lol: Megnéznéd nekem? vagy nincs egy képed amin esetleg látszik? :rolleyes: Javítva..,amugy meg modi letté vazze? ;) talán ezen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Javítva..,amugy meg modi letté vazze? :rolleyes: talán ezen: http://zocsa001.extra.hu/20080609(004).jpg Ha modi lettem volna már megkaptad volna nagy piros betűvel a commentedbe ;) ;) Köszi ezen látszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Felhasználtam a képed egy részletét a keresek topicban... A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Felhasználtam a képed egy részletét a keresek topicban... A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes: Rendben. ;) A maszkod megvan még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Rendben. ;) A maszkod megvan még? Vátkájndof maszk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Vátkájndof maszk? :rolleyes: ;) A gsi topicban olvastam régebben,hogy van eladó hűtőmaszkod,de lehet benéztem akkor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: A gsi topicban olvastam régebben,hogy van eladó hűtőmaszkod,de lehet benéztem akkor. ;) Jah... a GSi-mnek a maszkja... Azt már elvileg Xray megvette... Csak nemtom hogy juttatom el hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Jah... a GSi-mnek a maszkja... Azt már elvileg Xray megvette... Csak nemtom hogy juttatom el hozzá. :rolleyes: jah,értem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 ...A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes: Akkó az nekem is jár ám! ;) Zocsa! Jól rémlik, hogy neked is leállt a motorod kuplungoláskor? Ha igen, akkor sikerült megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Akkó az nekem is jár ám! :rolleyes: Zocsa! Jól rémlik, hogy neked is leállt a motorod kuplungoláskor? Ha igen, akkor sikerült megoldani? Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Akkó az nekem is jár ám! ;) :rolleyes: Pénzéhes keselyűk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 :rolleyes: Pénzéhes keselyűk! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. :rolleyes: Alapjárati motor tisztítás után valamiért nekem pl. sosincs alapjárata az autónak első indításnál, van olyan, hogy csak gázadással indul be, de utána helyreáll a lelkibékéje. Lehet, hogy Nálad is ez volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. :lol: Értem, köszi azért :rolleyes: . ;) Pénzéhes keselyűk! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Köszi Tomi a matricákat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Köszi Tomi a matricákat. ;) Fel is bírtad tenni őket? :rolleyes: Akkor már meszebbről is megismerem az autót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Fel is bírtad tenni őket? :rolleyes: Akkor már meszebbről is megismerem az autót. ;) Elsőre sikerült,úgyhogy maradt egy plusz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Holnap mentek Marótra? Mikor mentek? Én úgy terveztem,hogy 11-körül megyek ki a Rekorddal.(napos -száraz időben persze) A bánomin van a pincébe egy csomagtérajtóm amit ki kell vinnem mert megveszik. Hívjatok,ha van valami. 06 20 9 438 544 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Holnap mentek Marótra? Mikor mentek? Én úgy terveztem,hogy 11-körül megyek ki a Rekorddal.(napos -száraz időben persze) A bánomin van a pincébe egy csomagtérajtóm amit ki kell vinnem mert megveszik. Hívjatok,ha van valami. 06 20 9 438 544 Mi kb du. kettő körül megyünk,még előtte marótról elhozunk valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Énmeg délelőtt megyek ki valamikor... Olyan 9körül... Akkor megvárlak téged Tomi, ha jó a party akkor maradok estig... Ha nem akkor lelépek délután valamikor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Énmeg délelőtt megyek ki valamikor... Olyan 9körül... Akkor megvárlak téged Tomi, ha jó a party akkor maradok estig... Ha nem akkor lelépek délután valamikor... :lol: Asszem én is kinézek a családdal. Azt még nem tudom mikor, de inkább délelőtt. Zocsa nem küldted a PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts