zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 zocsa, itt vagy? kellene egy kis szivesség... :rolleyes: ja. ;)
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 ja. :rolleyes: Az autódon a hátsó kilincsek így néznek ki?
zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Az autódon a hátsó kilincsek így néznek ki? http://kepfeltoltes.hu/080703/dupla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Gondolom ;) ,a másik viszont inkább a tükrömre hasonlít. :rolleyes: ;)
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Gondolom B) ,a másik viszont inkább a tükrömre hasonlít. ;) ;) :lol: Képpel egyébként sem idézünk... :lol: :lol: Megnéznéd nekem? vagy nincs egy képed amin esetleg látszik? :rolleyes:
zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 ;) Képpel egyébként sem idézünk... :lol: :lol: Megnéznéd nekem? vagy nincs egy képed amin esetleg látszik? :rolleyes: Javítva..,amugy meg modi letté vazze? ;) talán ezen:
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Javítva..,amugy meg modi letté vazze? :rolleyes: talán ezen: http://zocsa001.extra.hu/20080609(004).jpg Ha modi lettem volna már megkaptad volna nagy piros betűvel a commentedbe ;) ;) Köszi ezen látszik. :lol:
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Felhasználtam a képed egy részletét a keresek topicban... A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes:
zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Felhasználtam a képed egy részletét a keresek topicban... A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes: Rendben. ;) A maszkod megvan még?
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Rendben. ;) A maszkod megvan még? Vátkájndof maszk? :rolleyes:
zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Vátkájndof maszk? :rolleyes: ;) A gsi topicban olvastam régebben,hogy van eladó hűtőmaszkod,de lehet benéztem akkor. ;)
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: A gsi topicban olvastam régebben,hogy van eladó hűtőmaszkod,de lehet benéztem akkor. ;) Jah... a GSi-mnek a maszkja... Azt már elvileg Xray megvette... Csak nemtom hogy juttatom el hozzá. ;)
zocsa Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Jah... a GSi-mnek a maszkja... Azt már elvileg Xray megvette... Csak nemtom hogy juttatom el hozzá. :rolleyes: jah,értem. ;)
Szitamanó Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 ...A kopirájt díjat majd perkálom. ;) :rolleyes: Akkó az nekem is jár ám! ;) Zocsa! Jól rémlik, hogy neked is leállt a motorod kuplungoláskor? Ha igen, akkor sikerült megoldani?
zocsa Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Akkó az nekem is jár ám! :rolleyes: Zocsa! Jól rémlik, hogy neked is leállt a motorod kuplungoláskor? Ha igen, akkor sikerült megoldani? Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. ;)
Zsoltee Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Akkó az nekem is jár ám! ;) :rolleyes: Pénzéhes keselyűk! ;)
FPepe Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. :rolleyes: Alapjárati motor tisztítás után valamiért nekem pl. sosincs alapjárata az autónak első indításnál, van olyan, hogy csak gázadással indul be, de utána helyreáll a lelkibékéje. Lehet, hogy Nálad is ez volt.
Szitamanó Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Úgy történt az eset,hogy szétszedtem a folytószelepházat de mivel csili-vili volt, össze is raktam.Amikor minden kész volt,indítózás,nem indul. Nagy nehezen beindult,mondom próbakör...10 méter után leáll. Így haladtam kb 100 métert. Mivel a benzinmutató elkég gyanúsan állt,ezért elmentem benzinért, és láss csodát azóta nem állt le. Tehát, fogalmam sincs hogy mi volt a baja. :lol: Értem, köszi azért :rolleyes: . ;) Pénzéhes keselyűk! ;) :lol: :lol:
rtomi Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 Köszi Tomi a matricákat. ;) Fel is bírtad tenni őket? :rolleyes: Akkor már meszebbről is megismerem az autót. ;)
zocsa Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 Fel is bírtad tenni őket? :rolleyes: Akkor már meszebbről is megismerem az autót. ;) Elsőre sikerült,úgyhogy maradt egy plusz. ;)
rtomi Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Holnap mentek Marótra? Mikor mentek? Én úgy terveztem,hogy 11-körül megyek ki a Rekorddal.(napos -száraz időben persze) A bánomin van a pincébe egy csomagtérajtóm amit ki kell vinnem mert megveszik. Hívjatok,ha van valami. 06 20 9 438 544
zocsa Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Holnap mentek Marótra? Mikor mentek? Én úgy terveztem,hogy 11-körül megyek ki a Rekorddal.(napos -száraz időben persze) A bánomin van a pincébe egy csomagtérajtóm amit ki kell vinnem mert megveszik. Hívjatok,ha van valami. 06 20 9 438 544 Mi kb du. kettő körül megyünk,még előtte marótról elhozunk valakit.
Zsoltee Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Énmeg délelőtt megyek ki valamikor... Olyan 9körül... Akkor megvárlak téged Tomi, ha jó a party akkor maradok estig... Ha nem akkor lelépek délután valamikor... :lol:
hening Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Énmeg délelőtt megyek ki valamikor... Olyan 9körül... Akkor megvárlak téged Tomi, ha jó a party akkor maradok estig... Ha nem akkor lelépek délután valamikor... :lol: Asszem én is kinézek a családdal. Azt még nem tudom mikor, de inkább délelőtt. Zocsa nem küldted a PÜ-t.
Recommended Posts