Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Várhattalak ma a parkolóban Tamás... Nem jötté... Szal zocsával eltüntnek nyilvánítottunk. ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Várhattalak ma a parkolóban Tamás... Nem jötté... Szal zocsával eltüntnek nyilvánítottunk. :lol: :rolleyes: ;) jaja ;) de utánna a vasútállomásnál jött szembe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 jaja ;) de utánna a vasútállomásnál jött szembe. ;) Hát igen... aki megteheti hogy munkakezdés előtt 5-10perccel esik be melóba... Nekem még át kell öltöznöm kétszer meg össze kell készítenem a cuccomat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Később indultam mert elaludtam picit. 15 perc alatt érek be Dorogról és ezutn nem is fogok hamarabb indulni szerintem csak,ha kocsival megyek. Láttam Zsolti feltetted a nagy kerekeket. Jól néz ki. Sikerült elcserélned kettőt vagy darálja a peremet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Később indultam mert elaludtam picit. 15 perc alatt érek be Dorogról és ezutn nem is fogok hamarabb indulni szerintem csak,ha kocsival megyek. Láttam Zsolti feltetted a nagy kerekeket. Jól néz ki. Sikerült elcserélned kettőt vagy darálja a peremet? Eladtam mind a négyet gumival együtt ami volt nekem és vettem 4db ET30asat. Felraktam kerültem vele egy nyerges-tát-nyergest. Nem ért hozzá sehol semmihez. Amikor reggel hazajöttem akkor is megnéztem, nem látszik hogy darálná valahol is. Szóval elméletileg jó. Hátsóív csere úgyis lesz mert hólyagzik a bal oldalon, akkor majd egy kicsit szélesebbre csináltatom, meg igényesebben leperemeztetem, mert a mostani peremezés elég érdekes... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Mindenn nap hazaviszed azt a f@szt? :rolleyes: Jógyerek a Bandi csak szeret potyázni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Mindenn nap hazaviszed azt a f@szt? :rolleyes: Jógyerek a Bandi csak szeret potyázni. ;) Csak amikor nem kocsival jön... :lol: ;) Tudom hogy jógyerek... bírom én is... Közvetetten volt főnököm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Mit kell nézni? Nem tudsz beparkolni arra a nagy helyre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Mit kell nézni? Nem tudsz beparkolni arra a nagy helyre? :rolleyes: Nem... zocsa dolgozik. Hazafelé paláról megláttam a kocsiját gondoltam beállok mellé egy kép ereéig... csak nehogy holnap felrakjon egy suzukiparkolóban mellettem állósat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080629/F_nyk_p-0062...ltoltes.hu_.jpg :lol: :rolleyes: ;) Előtte meg munkatársam Vectra B-je látható,(opelfan ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: Előtte meg munkatársam Vectra B-je látható,(opelfan ;) ) látszott a kocsin. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ide megy vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ide megy vki? http://kepfeltoltes.hu/080625/taliplak_t_k...ltoltes.hu_.jpg Elvileg én igen... egy pár cs-s Opelessel együtt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Mi is kinézünk talán. Majd egyeztessünk akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Mi is kinézünk talán. Majd egyeztessünk akkor. Tomi nemtom láttad-e megkérdeztem a tombola topicban hogyha nem tudok elmenni BW4-re akkor te is átveheted-e az esetleges nyereményemet... Aztmondták hogy át, de majd megkell adnom pár adatot magamról... Majd előtte amikor már biztos lesz hogy nem tudok ottlenni akkor majd egyeztetnünk kéne erről is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ...csak nehogy holnap felrakjon egy suzukiparkolóban mellettem állósat. :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Mi is kinézünk talán. Majd egyeztessünk akkor. ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 http://zocsa001.extra.hu/20080701(001).jpg :rolleyes: ;) Sz@rban lettél volna ha ma időben jönnek jucusék és beállnak a helyükre, én meg egyel arrébb. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Tomi nemtom láttad-e megkérdeztem a tombola topicban hogyha nem tudok elmenni BW4-re akkor te is átveheted-e az esetleges nyereményemet... Aztmondták hogy át, de majd megkell adnom pár adatot magamról... Majd előtte amikor már biztos lesz hogy nem tudok ottlenni akkor majd egyeztetnünk kéne erről is. ;) Jó de ugyis jösz mert ha nem akkor 3,14-tsán leszel rugva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Jó de ugyis jösz mert ha nem akkor 3,14-tsán leszel rugva. ;) Én mennék elhiheted, de ha nem engednek szabira akkor nemtudok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Zsoltee: már meg sem ismered az ember lányát, aki két kézzel kalimpál?? :rolleyes: ;) Vagy el voltál foglalva a raccsinggal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Zsoltee: már meg sem ismered az ember lányát, aki két kézzel kalimpál?? :rolleyes: ;) Vagy el voltál foglalva a raccsinggal?? Jaa ja. Vagy megzavart a Ferraris pólóm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Zsoltee: már meg sem ismered az ember lányát, aki két kézzel kalimpál?? ;) :lol: Vagy el voltál foglalva a raccsinggal?? kikérem magamnak nem is raccsingoltam... azzal foglalkoztam hogy kerülgessem azokat a kiba..ott nagy gödröket. :lol: :rolleyes: Ha Tomi nem kiabál rám nem is veszlek titetek észre... Bocsánat... Vezetés közben az útra koncentrálok. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 zocsa, itt vagy? kellene egy kis szivesség... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts