Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Tomi... Mondtad hogy mentek ósztriába... Gondolom ott is árulnak Opelcuccokat... Kéne nekem gyárifekete hátsólámpa... B)

Biztos lesz de nemtom mibe fájna.

Coupé tavaj vett a Caravanra sötétített lámpát.

Megugye ott Ajróval kell fizeni.

A telefont 4 szer próbáltam csak. B)

Megosztás:

• 2 weeks later...
  • Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Thomas... Te hogy mész majd Blitz Weekendre? leállás után bejösz egy napot vagy hogy is...

Nekem azt mondták hogy felejtsem el a leállás utáni 3napot mint lehetséges szabit... Szal lehet el sem tudok menni. :D :D :P

Igen.

Nekem be kell mennem arra az egy napra. ;)

Megosztás:

Tomi, csütörtökön úgynézki ( még nem 100% ) felnézek Lurdyba... Ha esetleg van valami amit fel kell vinni vagy el kell hozni nyugodtan szólj. hacsak nem jösz te is... :D

zocsa ez rád is vonatkozik. :D

Köszi szépen de nincs semmi. :P

Én nem megyek mert a hétvégére készülök.

Szombat Ausztria,Vasárnap pedig Esztergomban lesz veterán találkozó.

Megosztás:

Tomi, csütörtökön úgynézki ( még nem 100% ) felnézek Lurdyba... Ha esetleg van valami amit fel kell vinni vagy el kell hozni nyugodtan szólj. hacsak nem jösz te is... :D

zocsa ez rád is vonatkozik. :D

Ha esetleg hozzájutsz opelklubbos matrinyához az érdekelne. :P

Megosztás:

Mit szereltetek?

Én voltam Pesten.

Reggel leugrottunk Martfűre aztán benéztünk Gyulához a Zádorutcába és jöttünk haza.

Holnap meg megyünk Jennersdorfba reggel korán. :D

Az angel'sben a műszerfalizzókat cseréltük LED-ekre... Csak a bal lámpámban a tompítottnál kiégett az összes 30perccel azután hgy beraktuk... Ma meg holnap meló, szal max vasárnap lesz összerakva. :D

Akkor ma má nem is jösz dolgozni mi? Fene a szádat... ;) :P

Megosztás:

Az angel'sben a műszerfalizzókat cseréltük LED-ekre... Csak a bal lámpámban a tompítottnál kiégett az összes 30perccel azután hgy beraktuk... Ma meg holnap meló, szal max vasárnap lesz összerakva. :D

Akkor ma má nem is jösz dolgozni mi? Fene a szádat... :P :D

holnap sem.

Majd jövő hét Szerdán. ;)

Megosztás:

• 2 weeks later...
Zocsa- Zsolti!!

Nagyon el vagytok tünve.

Zsolti! Péntek reggel láttalak a parkolóban aztán gondoltam megvárlak a mocitárolónál de elcsavarogtál valamerre mert nem gyötté.

Nem vagyok én eltünve... :rolleyes: ;)

Pénteken szerintem a haveromat hoztam be melóba és amíg bezártam a kocsit ( rossz a központim még mindíg ) és el tudtunk indulni befelé addigra sztem meguntad a várakozást... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.