rtomi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tomi... Mondtad hogy mentek ósztriába... Gondolom ott is árulnak Opelcuccokat... Kéne nekem gyárifekete hátsólámpa... B) Biztos lesz de nemtom mibe fájna. Coupé tavaj vett a Caravanra sötétített lámpát. Megugye ott Ajróval kell fizeni. A telefont 4 szer próbáltam csak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Thomas... Te hogy mész majd Blitz Weekendre? leállás után bejösz egy napot vagy hogy is... Nekem azt mondták hogy felejtsem el a leállás utáni 3napot mint lehetséges szabit... Szal lehet el sem tudok menni. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Thomas... Te hogy mész majd Blitz Weekendre? leállás után bejösz egy napot vagy hogy is... Nekem azt mondták hogy felejtsem el a leállás utáni 3napot mint lehetséges szabit... Szal lehet el sem tudok menni. :D :D :P Igen. Nekem be kell mennem arra az egy napra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Igen. Nekem be kell mennem arra az egy napra. :P Remélem nekem is így fogják megoldani... Elszeretnék menni, de ha nem engednek... :D Nem lesz valami jó a minőség azon a két napon... azt biztosra vehetik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Tomi, csütörtökön úgynézki ( még nem 100% ) felnézek Lurdyba... Ha esetleg van valami amit fel kell vinni vagy el kell hozni nyugodtan szólj. hacsak nem jösz te is... :D zocsa ez rád is vonatkozik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Tomi, csütörtökön úgynézki ( még nem 100% ) felnézek Lurdyba... Ha esetleg van valami amit fel kell vinni vagy el kell hozni nyugodtan szólj. hacsak nem jösz te is... :D zocsa ez rád is vonatkozik. :D Köszi szépen de nincs semmi. :P Én nem megyek mert a hétvégére készülök. Szombat Ausztria,Vasárnap pedig Esztergomban lesz veterán találkozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Köszi szépen de nincs semmi. :D Én nem megyek mert a hétvégére készülök. Szombat Ausztria,Vasárnap pedig Esztergomban lesz veterán találkozó. Oké. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Tomi, csütörtökön úgynézki ( még nem 100% ) felnézek Lurdyba... Ha esetleg van valami amit fel kell vinni vagy el kell hozni nyugodtan szólj. hacsak nem jösz te is... :D zocsa ez rád is vonatkozik. :D Ha esetleg hozzájutsz opelklubbos matrinyához az érdekelne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ha esetleg hozzájutsz opelklubbos matrinyához az érdekelne. :D Az nekem is fog kelleni, szal akkor ha lesz hozok neked is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Az nekem is fog kelleni, szal akkor ha lesz hozok neked is. :D Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Szóljatok Pestának időben. Ne megint az uccsó pillanatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Szóljatok Pestának időben. Ne megint az uccsó pillanatban. ok főnök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Nem voltam Lurdyban, nem lett összerakva időben a kocsi... meg a lelkesedés is alábbhagyott amikor csak részben működött megint azt amit összeraktunk... Szóval majd matrinyát legközelebb 3hét múlva... ha isten is úgy akarja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mit szereltetek? Én voltam Pesten. Reggel leugrottunk Martfűre aztán benéztünk Gyulához a Zádorutcába és jöttünk haza. Holnap meg megyünk Jennersdorfba reggel korán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mit szereltetek? Én voltam Pesten. Reggel leugrottunk Martfűre aztán benéztünk Gyulához a Zádorutcába és jöttünk haza. Holnap meg megyünk Jennersdorfba reggel korán. :D Az angel'sben a műszerfalizzókat cseréltük LED-ekre... Csak a bal lámpámban a tompítottnál kiégett az összes 30perccel azután hgy beraktuk... Ma meg holnap meló, szal max vasárnap lesz összerakva. :D Akkor ma má nem is jösz dolgozni mi? Fene a szádat... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Az angel'sben a műszerfalizzókat cseréltük LED-ekre... Csak a bal lámpámban a tompítottnál kiégett az összes 30perccel azután hgy beraktuk... Ma meg holnap meló, szal max vasárnap lesz összerakva. :D Akkor ma má nem is jösz dolgozni mi? Fene a szádat... :P :D holnap sem. Majd jövő hét Szerdán. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 holnap sem. Majd jövő hét Szerdán. :D **** :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mondanám hogy hozzál nekem lámpát de nincs pénzem. Szal ne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mondanám hogy hozzál nekem lámpát de nincs pénzem. Szal ne. :D Eszemben sem volt. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Zocsa- Zsolti!! Nagyon el vagytok tünve. Zsolti! Péntek reggel láttalak a parkolóban aztán gondoltam megvárlak a mocitárolónál de elcsavarogtál valamerre mert nem gyötté. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Zocsa- Zsolti!! Nagyon el vagytok tünve. Zsolti! Péntek reggel láttalak a parkolóban aztán gondoltam megvárlak a mocitárolónál de elcsavarogtál valamerre mert nem gyötté. Nem vagyok én eltünve... :rolleyes: ;) Pénteken szerintem a haveromat hoztam be melóba és amíg bezártam a kocsit ( rossz a központim még mindíg ) és el tudtunk indulni befelé addigra sztem meguntad a várakozást... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Zocsa- Zsolti!! Nagyon el vagytok tünve. Zsolti! Péntek reggel láttalak a parkolóban aztán gondoltam megvárlak a mocitárolónál de elcsavarogtál valamerre mert nem gyötté. Én se! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Én se! :rolleyes: Ennyi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Akkor én de. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Akkor én de. :rolleyes: Ok,nyertél. ;) :lol: Erre gondoltam: Nem vagyok én eltünve... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts