zocsa Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mén ? B) Meló van,most pl délután. Ilyenkor nem szeretek BP-re menni,mert nagyon kiszámíthatatlan a forgalom. Egyébként hova kellene mennem? B) (persze ha passzol a szám,amit még mindíg nem néztem meg. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 De ha esetleg erre járnál (bár ez még messzebb van :D ), nekem van egy kölcsönbe B) . Hát nem valószínű,de azért köszönöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ...(persze ha passzol a szám,amit még mindíg nem néztem meg. B) ) Ez van az enyémen: 59601 A0921 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ez van az enyémen: 59601 A0921 Mivel ugyanolyan a motor,gondolom nekem is. ilyen kúpos a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mivel ugyanolyan a motor,gondolom nekem is. ilyen kúpos a vége: http://zocsa001.extra.hu/DSC00054.JPG Én ezt vettem most 7000 petákért (új, utángyártott, de garancia nincs rá B) ): alapjárati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mivel ugyanolyan a motor,gondolom nekem is. ilyen kúpos a vége Megnéztem 59601 C vagy G 3522 Ez szerintem a beszállítónak valami alkatrész/dátum kódja lehet,attól,hogy nem ua. még lehet jó. Itt utángyártott 11-22 ig van vagy 4 féle,rendelésre,most kérdeztem. Ráadásul nem is biztos,hogy a cserével jobb lesz. Megvárom mit mond mk76. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Megnéztem ...Ráadásul nem is biztos,hogy a cserével jobb lesz. Megvárom mit mond mk76. Nekem sem lett jobb, ezért is örülök, hogy nem vettem drágábbat B) . Mondjuk le nem állt azóta kuplungolás közben, csak majdnem (a lámpák már kivillantak, valahogy mégis "belendült" aztán :D ), de néha nagyon leejti a fordulatot. Máshol van a baj B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mivel ugyanolyan a motor,gondolom nekem is. ilyen kúpos a vége Ilyen van az 1.6-ban is ? B) Sajnálom, de ilyenem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ilyen van az 1.6-ban is ? B) Sajnálom, de ilyenem nincs. Igen,ilyen. Semmi gond. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Zsolti! Nokia 6280-at kellene kikódolni. Megkérdezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Zsolti! Nokia 6280-at kellene kikódolni. Megkérdezed? Ment a PÜ. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ment a PÜ. B) Köszi megvan. Mindháromszor kódhibát írt ki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszi megvan. Mindháromszor kódhibát írt ki. B) Hát akkor kell valakit keresned... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig asszem az dct-4,azt meg lehetne kóddal... szerk.tévedtem,BB5.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig asszem az dct-4,azt meg lehetne kóddal... Találtam hozzá neki progit, de lehet hogy új szoftveres és nem engedi vagy valami más egyéb gondja van... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Találtam hozzá neki progit, de lehet hogy új szoftveres és nem engedi vagy valami más egyéb gondja van... B) Közben javítottam,ez BB5 azt nem lehet egyelőre calc-al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Közben javítottam,ez BB5 azt nem lehet egyelőre calc-al. Pedig egy BB5unlock nevezetű progit töltöttem le. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig egy BB5unlock nevezetű progit töltöttem le. :D hmm.. B) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Még a gyári a szofvere vagyis nem lett frissítve. A telefon kb 1,5 éves. A sim kártyának nem kell benne lennie ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Még a gyári a szofvere vagyis nem lett frissítve. A telefon kb 1,5 éves. A sim kártyának nem kell benne lennie ugye? hátőőőő... szerintem mindegy hogy benne van-e vagy nem... én a 3650emet úgy függetlenítettem hogy bennevolt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Most beírtam megint az első kódot és azt írta,hogy: a korlátozás nem vonható vissza. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Most beírtam megint az első kódot és azt írta,hogy: a korlátozás nem vonható vissza. B) Akkor nem lehet függetleníteni... Ha helyes a kód akkor azt kéne kiírnia hogy telefon korlátozás kikapcsolva és újraindulna... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Most beírtam megint az első kódot és azt írta,hogy: a korlátozás nem vonható vissza. B) Az azért van mert 5x lehet próbálkozni, utána nem nyitható kóddal,ellőtted az ötöt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az azért van mert 5x lehet próbálkozni, utána nem nyitható kóddal,ellőtted az ötöt. B) Nem 3x? 5x?... végülis mindegy... A végeredményen akkor sem változtat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tomi... Mondtad hogy mentek ósztriába... Gondolom ott is árulnak Opelcuccokat... Kéne nekem gyárifekete hátsólámpa... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts