Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hello!

Nem tud valaki jó bontót Fehérváron? Kellene fehér motorháztető+ kalaptartóhoz gumi, ami felemeli ha nyitom a hátsó ajtót- 94-es Astrára. Köszi!

Hi!

2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni...

- malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó.

- a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon.

Megosztás:

Hi!

2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni...

- malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó.

- a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon.

Köszi!!!

Megosztás:

Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B)

Megosztás:

Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B)

Na ezt is köszi!!! B)

Megosztás:

Nem tudsz véletlenül telefonos elérhetőséget ehhez a bontóhoz?

Vettünk egy B Omit, kéne hozzá pár cucc.

Megosztás:

Eladta már. De azon nem Géjesi háccsólámpák voltak neki. B)

Csak az alapjárati motort szerettem volna kölcsönkérni egy körre.

Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control .

Pedig az alapjárat faca nem ingadozik meg ilyesmi..

Megosztás:

Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control .

hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D

Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;)

Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;)

Megosztás:

Mondjál egy számot, ami rajtavan.

Valahol van 1 nekem is, előkotrom, ha cserélgetni akarod és szám stimmel.

Megosztás:

hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D

Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;)

Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;)

Jó van má na,csak egy ötlet volt. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.