Zsoltee Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Köszönöm Tamás... Aztán kellemes nászutat. :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Hello mindenkinek Angliabol.. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Na ezen is utaztunk. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Na ezen is utaztunk. :sowwy: http://gregm77.uw.hu/bus1.jpg Irigykedünk (én legalábbis). Vauxhallt is fotózzatok!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Irigykedünk (én legalábbis). Vauxhallt is fotózzatok!!! :sowwy: Ahogy ismerem Tomi-t, lesz egy pár kép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ahogy ismerem Tomi-t, lesz egy pár kép... :sowwy: Hát igen, a függőség... Nekem a görögországi nyaralásról sikerültek ilyen képek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Irigykedünk (én legalábbis). Vauxhallt is fotózzatok!!! :sowwy: Már hazajöttünk tegnap. Igazából pár OPC-t fotóztam ami Vauxhalléknál VXR asszem meg egy D Corsát és egy kisteherautót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hello! Nem tud valaki jó bontót Fehérváron? Kellene fehér motorháztető+ kalaptartóhoz gumi, ami felemeli ha nyitom a hátsó ajtót- 94-es Astrára. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hello! Nem tud valaki jó bontót Fehérváron? Kellene fehér motorháztető+ kalaptartóhoz gumi, ami felemeli ha nyitom a hátsó ajtót- 94-es Astrára. Köszi! Hi! 2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni... - malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó. - a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hi! 2-t tudok, hogy mennyire jók, azt nem tudom megítélni... - malom u., a számot nem tudom. Ha a Zichy-liget felől mész, jobb kéz felé lesz, majdnem a kanyarnál, ahol tóparti suli felé kell menni. Ki van írva, hogy szervíz és autóbontó. - a Berényi úton a Tomi féle autóbontó (Itt még sosem jártam), a benzinkúttal majdnem szemben, a másik oldalon. Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B) Na ezt is köszi!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Rossz lehet ma dolgozni Tomi... :D B) Meg gondolom holnap is rossz lesz. ;) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Rossz lehet ma dolgozni Tomi... :D B) Meg gondolom holnap is rossz lesz. ;) ;) B) Tudhatnád,hogy én mennyit dolgozom ott.. :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Plusz kifejezetten Opel bontó a Széchenyi úton, vasúti felüljárón túl a körforgalom tövében, kis toronnyal szemben. Régebben ki volt táblázva, de amióta euroszabványosnak kell lenniük a bontóknak, azóta csak illegálban működik. Magas kerítésű, hogy véletlenül se láss be az udvarra. B) Nem tudsz véletlenül telefonos elérhetőséget ehhez a bontóhoz? Vettünk egy B Omit, kéne hozzá pár cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sose voltam még ott. De ezt nekem is csak végszükség esetére ajánlották, mert állítólag eléggé elvan szállva az árakkal az ipse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Zsoltee megvan még a "régi" autód? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Zsoltee megvan még a "régi" autód? B) Eladta már. De azon nem Géjesi háccsólámpák voltak neki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Eladta már. De azon nem Géjesi háccsólámpák voltak neki. B) Csak az alapjárati motort szerettem volna kölcsönkérni egy körre. Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control . Pedig az alapjárat faca nem ingadozik meg ilyesmi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Csak az alapjárati motort szerettem volna kölcsönkérni egy körre. Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control . Pedig az alapjárat faca nem ingadozik meg ilyesmi.. hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;) Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Csak az alapjárati motort szerettem volna kölcsönkérni egy körre. Tegnap megint leállt kuplung közben és dobott egy hibakódot is,ami 35 = Idle stepper motor Poor or no idle speed control . Pedig az alapjárat faca nem ingadozik meg ilyesmi.. Mondjál egy számot, ami rajtavan. Valahol van 1 nekem is, előkotrom, ha cserélgetni akarod és szám stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 hehe, kölcsönkérni... jóvicc... :D Keresd meg az új tulaját... kérdezd meg hátha kölcsönadja... ;) Múltkor felhívott ugyanígy egyik haver hogy otthonvagyok-e merthogy elmehetnék a kocsimmal a garázsához... Mondom mé? Háme ottvan valami autó és kiszeretné szedni az én kocsimból a lambdaszondát tesztelésre... B) Mondom, köszi az jó helyen van ott ahol van, működik is reményeim szerint, nem kell szétszedni. B) ;) Jó van má na,csak egy ötlet volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Mondjál egy számot, ami rajtavan. Valahol van 1 nekem is, előkotrom, ha cserélgetni akarod és szám stimmel. Köszi,de ne fáradj,nem tudok érte menni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Köszi,de ne fáradj,nem tudok érte menni... B) De ha esetleg erre járnál (bár ez még messzebb van :D ), nekem van egy kölcsönbe B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Köszi,de ne fáradj,nem tudok érte menni... B) Mén ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts