rtomi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 De ha tudtad hogy sz@r hangja lesz mé sóztad rám? :lol: :sowwy: Azt hittem azért keresed ezt a sz@rt mert a kocsidban nincsen vagy nem működik. Nem tudtam,hogy csak azért keresel mert szexuálisan ingerel a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 De ha tudtad hogy sz@r hangja lesz mé sóztad rám? :lol: :sowwy: Az üzlet, az üzlet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Azt hittem azért keresed ezt a sz@rt mert a kocsidban nincsen vagy nem működik. Nem tudtam,hogy csak azért keresel mert szexuálisan ingerel a hangja. Én is azt hittem egyébként,hogy nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Azt hittem azért keresed ezt a sz@rt mert a kocsidban nincsen vagy nem működik. Nem tudtam,hogy csak azért keresel mert szexuálisan ingerel a hangja. Jóvanmá, csak vicceltem... :lol: Majd megoldom hogy jó legyen nekem. Ahhoz meg egyébként kellett volna vennem ilyet, mert a gyárit átalakítani nem lehet, szal előre gondolkodtál. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Az üzlet, az üzlet. :sowwy: temegcsakhallgassáejó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Lecseréltem a felniket,mert elkezdte megenni a dobbetéteket. Ez már ET35,simán elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Lecseréltem a felniket,mert elkezdte megenni a dobbetéteket. Ez már ET35,simán elfér. Ecsém... Van itt pénz akármennyi... Szárny meg 3 garnitúra felni... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ecsém... Van itt pénz akármennyi... Szárny meg 3 garnitúra felni... :lol: :sowwy: Mondjuk szárnyból csak az olcsóbb változatra futotta, amit neki kell tartania :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Mondjuk szárnyból csak az olcsóbb változatra futotta, amit neki kell tartania :sowwy: DIYS? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ecsém... Van itt pénz akármennyi... Szárny meg 3 garnitúra felni... :lol: :sowwy: Már csak ez van.+ a téli garn. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na elhoztam a Géjesi Astra fékeket a Kadira. Jövő 7-en amig Angliában leszünk egy haverom be is szereli. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Mondjuk szárnyból csak az olcsóbb változatra futotta, amit neki kell tartania :sowwy: Jaja,ócsósított változat. :lol: :lol: Mondjuk azt nem tudom,hogy hogy fogom felrakni. Amiről le lett véve azon át volt fúrva az ajtó 2 helyen + sziló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na elhoztam a Géjesi Astra fékeket a Kadira. Jövő 7-en amig Angliában leszünk egy haverom be is szereli. :sowwy: Van Angliában autószerelő haverod? :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ha nem is autószerelő, de ért hozzá! Tényleg Tomi! Gregékkel találkoztok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Van Angliában autószerelő haverod? :P :lol: :lol: :lol: Repülővel megyünk. :lol: Ha nem is autószerelő, de ért hozzá! Tényleg Tomi! Gregékkel találkoztok? Igen hozzájuk megyünk. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Igen hozzájuk megyünk. :sowwy: Akkor üdvözlöm őket! :lol: Ui.: Vigyél neki itthonról egy Depresszió vagy Junkies albumot! Nagyon szereti!!!! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Akkor üdvözlöm őket! :sowwy: Ui.: Vigyél neki itthonról egy Depresszió vagy Junkies albumot! Nagyon szereti!!!! :lol: :lol: :lol: :P Most voltak itthon , ugyanis ő volt a tanum egy hete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ó, a kis sunyi!!!! És még csak nem is üzent ide semmit? Olyan rég hallottam felőle bármit is. Az utolsó hírem róla, hogy vett egy Mercit. Annak meg már lassan másfél éve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ó, a kis sunyi!!!! És még csak nem is üzent ide semmit? Olyan rég hallottam felőle bármit is. Az utolsó hírem róla, hogy vett egy Mercit. Annak meg már lassan másfél éve... Egy éve kb. Ő már nem Opelezik. :lol: Mercizik és Yamaházik. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Nehéz is lenne ott Opelozni. Inkább Vauxhall a menő. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Zsolti! Mennyi patent kell? 5-10 darab? Ma nemvolt időm szerválni de holnap hozok csak mond meg,hogy mennyi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Zsolti! Mennyi patent kell? 5-10 darab? Ma nemvolt időm szerválni de holnap hozok csak mond meg,hogy mennyi kell. Hát... A két ajtóban szeretném az összeset kicserélni... Az nemtom mennyi... Meg akkor már tartalékba is kellene... Szal passzolok... 30db... Nem is tudom mennyi van az ajtókban... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hát... A két ajtóban szeretném az összeset kicserélni... Az nemtom mennyi... Meg akkor már tartalékba is kellene... Szal passzolok... 30db... Nem is tudom mennyi van az ajtókban... :sowwy: 8-10 darabnál nincsen több/ajtó. De 20 darabot nem viszek ki neked max 10-et egyszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 8-10 darabnál nincsen több/ajtó. De 20 darabot nem viszek ki neked max 10-et egyszerre. A kapun kihozom én... Ha attól parázol... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 A kapun kihozom én... Ha attól parázol... :sowwy: De mikor adom oda? Ebédszünet? Mikor van neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts