zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Pedig eskü azthittem hogy a Te verdádat látom a parkolóban... csak más felnik voltak rajta... valami peremesek... Akkor még jó hogy nem mentem oda megkopogtatni a hátulját... Kiszállt volna két kopasz csóka azt ráhajtogatnak az antennára. :sowwy: Enyém volt,asszonyékat bevittem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Enyém volt,asszonyékat bevittem. :lol: hmm, akkor meg bocs... Láttam hogy fehér, meg láttam hogy sötétített, de nem ezeket a felniket szoktam meg rajta... :sowwy: Ott mentem el egyébként mellettetek akkor... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 hmm, akkor meg bocs... Láttam hogy fehér, meg láttam hogy sötétített, de nem ezeket a felniket szoktam meg rajta... :sowwy: Ott mentem el egyébként mellettetek akkor... :lol: :lol: Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól, nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám. Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól, nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám. Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol: Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy: Jaja láttalak, a rendőrségnél álltam elöl asszem. Akkor már csak keresni kell valakit,aki megcsinálja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy: A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem... Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy: Nyergestől messze van tbánya?:lol: 10-15 perc kocsival,az nem sok!Te tudod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nincs valakinek véletlenül első féktárcsába való csavarja? az az 1 db ami fogja rommá van rohadva. :sowwy: szerk.: már nem kell.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 lejött.. :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 lejött.. :lol: :sowwy: Flex a jóbarát... Gondolom féktárcsát cserélsz... Vagy ez így megy majd vissza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Flex a jóbarát... Gondolom féktárcsát cserélsz... Vagy ez így megy majd vissza? :sowwy: Az durva lenne. :lol: Ki lett cserélve, csak vasárnap elég nehéz csavart szerezni. :lol: De sikerült,és előkerült a flex. :lol: Egyébként delphi tárcsa+ferrodo betét,eddig nagyon jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Az durva lenne. :lol: Ki lett cserélve, csak vasárnap elég nehéz csavart szerezni. :P De sikerült,és előkerült a flex. :lol: Egyébként delphi tárcsa+ferrodo betét,eddig nagyon jó... és még azt mondják hogy az erőszak nem old meg semmit. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hát ma tuti hogy nem megyek kocsival dolgozni... Meg lehet hogy kedden sem... :sowwy: Jön a vihar- az országban ismét narancssárga riasztás van érvényben. A déli óráktól viharos széllökésekre számíthatunk. Késő délutántól a Dunántúl nyugati, délnyugati részét egy zivatarzóna éri el. A térségben heves zivatarok várhatók, 90-100 km/órás széllökésekkel, akár dió nagyságú jégesővel és helyenként felhőszakadással. A zivatarzóna várhatóan az éjszaka második felében hagyja el hazánkat. Kedden hajnalban foltokban sűrű köd képződik, ami délelőtt feloszlik. A délelőtt második felétől szórványosan ismét zivatarokra kell számítani, viharos szélökésekkel és néhol jégesővel - olvasható az OMSZ honlapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Hát ma tuti hogy nem megyek kocsival dolgozni... Meg lehet hogy kedden sem... :sowwy: Kockázat nélkül nincsen siker. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Sz@r lesz így fogni mindíg... :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Sz@r lesz így fogni mindíg... :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol: Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol: Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol: A kilométrórába van beépítve az a cucc. De ótosboltban de talán még a teszkóban is lehet kapni pár száz forintért. Az egyik szálat a helyzetjelzőre kell kötni a másikat meg a belső világítás kapcsolóra. Aztán valahová felragasztani a műszerfal alá. ha megyek autósbolt felé megnézem neked. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 ha megyek autósbolt felé megnézem neked. :sowwy: Vettem neked egyet. Majd meló előtt odaadom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Vettem neked egyet. Majd meló előtt odaadom. :lol: Ohh, király vagy. Köszi. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Bazze, ennek is olyan irritálóan fika hangja van... Nekem csak ilyen lájtos bip bip bip bip bip kell nem ilyen EKG utánzó... :sowwy: Nembaj, haveromnak odaadom hogy csináljon belőle valami értelmes csipogós dolgot... Biztos kitalál rá valamit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Bazze, ennek is olyan irritálóan fika hangja van... Nekem csak ilyen lájtos bip bip bip bip bip kell nem ilyen EKG utánzó... :sowwy: Nembaj, haveromnak odaadom hogy csináljon belőle valami értelmes csipogós dolgot... Biztos kitalál rá valamit. :lol: Én mondtam neked,hogy sz@r hangja van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én mondtam neked,hogy sz@r hangja van. :lol: :lol: De ha tudtad hogy sz@r hangja lesz mé sóztad rám? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts