zocsa Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Pedig eskü azthittem hogy a Te verdádat látom a parkolóban... csak más felnik voltak rajta... valami peremesek... Akkor még jó hogy nem mentem oda megkopogtatni a hátulját... Kiszállt volna két kopasz csóka azt ráhajtogatnak az antennára. :sowwy: Enyém volt,asszonyékat bevittem. :lol:
Zsoltee Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Enyém volt,asszonyékat bevittem. :lol: hmm, akkor meg bocs... Láttam hogy fehér, meg láttam hogy sötétített, de nem ezeket a felniket szoktam meg rajta... :sowwy: Ott mentem el egyébként mellettetek akkor... :lol: :lol:
zocsa Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 hmm, akkor meg bocs... Láttam hogy fehér, meg láttam hogy sötétített, de nem ezeket a felniket szoktam meg rajta... :sowwy: Ott mentem el egyébként mellettetek akkor... :lol: :lol: Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól, nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám. Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol:
Zsoltee Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól, nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám. Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol: Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy:
zocsa Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy: Jaja láttalak, a rendőrségnél álltam elöl asszem. Akkor már csak keresni kell valakit,aki megcsinálja. :lol:
fonix Elküldve Április18, 2008 Elküldve Április18, 2008 Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol: Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy: A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem...
Zsoltee Elküldve Április18, 2008 Elküldve Április18, 2008 A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem... Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy:
fonix Elküldve Április19, 2008 Elküldve Április19, 2008 Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy: Nyergestől messze van tbánya?:lol: 10-15 perc kocsival,az nem sok!Te tudod!
zocsa Elküldve Április20, 2008 Elküldve Április20, 2008 Nincs valakinek véletlenül első féktárcsába való csavarja? az az 1 db ami fogja rommá van rohadva. :sowwy: szerk.: már nem kell.:lol:
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 lejött.. :lol: :sowwy: Flex a jóbarát... Gondolom féktárcsát cserélsz... Vagy ez így megy majd vissza? :lol:
zocsa Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Flex a jóbarát... Gondolom féktárcsát cserélsz... Vagy ez így megy majd vissza? :sowwy: Az durva lenne. :lol: Ki lett cserélve, csak vasárnap elég nehéz csavart szerezni. :lol: De sikerült,és előkerült a flex. :lol: Egyébként delphi tárcsa+ferrodo betét,eddig nagyon jó...
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Az durva lenne. :lol: Ki lett cserélve, csak vasárnap elég nehéz csavart szerezni. :P De sikerült,és előkerült a flex. :lol: Egyébként delphi tárcsa+ferrodo betét,eddig nagyon jó... és még azt mondják hogy az erőszak nem old meg semmit. :sowwy: :lol:
Zsoltee Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Hát ma tuti hogy nem megyek kocsival dolgozni... Meg lehet hogy kedden sem... :sowwy: Jön a vihar- az országban ismét narancssárga riasztás van érvényben. A déli óráktól viharos széllökésekre számíthatunk. Késő délutántól a Dunántúl nyugati, délnyugati részét egy zivatarzóna éri el. A térségben heves zivatarok várhatók, 90-100 km/órás széllökésekkel, akár dió nagyságú jégesővel és helyenként felhőszakadással. A zivatarzóna várhatóan az éjszaka második felében hagyja el hazánkat. Kedden hajnalban foltokban sűrű köd képződik, ami délelőtt feloszlik. A délelőtt második felétől szórványosan ismét zivatarokra kell számítani, viharos szélökésekkel és néhol jégesővel - olvasható az OMSZ honlapján.
rtomi Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Hát ma tuti hogy nem megyek kocsival dolgozni... Meg lehet hogy kedden sem... :sowwy: Kockázat nélkül nincsen siker. :lol:
Zsoltee Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Sz@r lesz így fogni mindíg... :sowwy: :lol: :lol: :lol:
zocsa Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Sz@r lesz így fogni mindíg... :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P
Zsoltee Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol: Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol:
rtomi Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol: Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol: A kilométrórába van beépítve az a cucc. De ótosboltban de talán még a teszkóban is lehet kapni pár száz forintért. Az egyik szálat a helyzetjelzőre kell kötni a másikat meg a belső világítás kapcsolóra. Aztán valahová felragasztani a műszerfal alá. ha megyek autósbolt felé megnézem neked. :P
rtomi Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 ha megyek autósbolt felé megnézem neked. :sowwy: Vettem neked egyet. Majd meló előtt odaadom. :lol:
Zsoltee Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Vettem neked egyet. Majd meló előtt odaadom. :lol: Ohh, király vagy. Köszi. :sowwy: :lol:
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Elküldve Április25, 2008 Bazze, ennek is olyan irritálóan fika hangja van... Nekem csak ilyen lájtos bip bip bip bip bip kell nem ilyen EKG utánzó... :sowwy: Nembaj, haveromnak odaadom hogy csináljon belőle valami értelmes csipogós dolgot... Biztos kitalál rá valamit. :lol:
rtomi Elküldve Április25, 2008 Elküldve Április25, 2008 Bazze, ennek is olyan irritálóan fika hangja van... Nekem csak ilyen lájtos bip bip bip bip bip kell nem ilyen EKG utánzó... :sowwy: Nembaj, haveromnak odaadom hogy csináljon belőle valami értelmes csipogós dolgot... Biztos kitalál rá valamit. :lol: Én mondtam neked,hogy sz@r hangja van. :lol: :lol:
Zsoltee Elküldve Április25, 2008 Elküldve Április25, 2008 Én mondtam neked,hogy sz@r hangja van. :lol: :lol: De ha tudtad hogy sz@r hangja lesz mé sóztad rám? :lol: :sowwy:
Recommended Posts