Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Pedig eskü azthittem hogy a Te verdádat látom a parkolóban... csak más felnik voltak rajta... valami peremesek... Akkor még jó hogy nem mentem oda megkopogtatni a hátulját... Kiszállt volna két kopasz csóka azt ráhajtogatnak az antennára. :sowwy:

Enyém volt,asszonyékat bevittem. :lol:

Megosztás:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

hmm, akkor meg bocs... Láttam hogy fehér, meg láttam hogy sötétített, de nem ezeket a felniket szoktam meg rajta... :sowwy: Ott mentem el egyébként mellettetek akkor... :lol: :lol:

Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól,

nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám.

Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol:

Megosztás:

Nemrég vettem a felniket,ócsó volt gumistól,

nameg nem volt (használható) nyári garnitúrám.

Csak az a gáz,hogy ET25 ,hátul elég necces.:lol:

Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol:

Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy:

Megosztás:

Akkor viszont te álltál a lámpánál is amikor jöttem befelé... Gondolom engem észrevettél amikor mentem át... :lol:

Nekem nagyon necces a helyzet... ET15öt hogy fogom beerőszakolni hátra, úgy hogy a gyári ív formáját meg akarom tartani... Tehát nem akarom kikerekíttetni hátul, csak kijjebb huzatni... most azon gondolkozom hogy úgyis hólyagosodik a festék a bal oldalon, veszek két javító ívet, valamilyen úton módon valakivel átalakíttatom hogy felrakás után 3cmvel szélesebb legyen a cucc és elviszem utánna ide nyergesre hogy cseréljenek ívet+fessék újból... Tök gyári lenne, csak még a kivitelezése gáz, mert pl nemtudok olyan kasztnist aki ezt elvállalja. :sowwy:

Jaja láttalak,

a rendőrségnél álltam elöl asszem.

Akkor már csak keresni kell valakit,aki megcsinálja. :lol:

Megosztás:

A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem...

Megosztás:

A tesco mögött tbányán van egy kasznis!Haver a Corsáját ott huzatta kicsit szélesebbre hátul,és a festék se pattogott le!Próbáld meg sztem...

Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy:

Megosztás:

Tbánya az hirtelen elég messze van, először körbekérdezek itt a környéken kicsit közelebb, aztán majd max elkérem a csóka számát. hegeszteni mindenképpen kelleni fog, bár nem lenne rossz ha nem kellene most azonnal... :sowwy:

Nyergestől messze van tbánya?:lol:

10-15 perc kocsival,az nem sok!Te tudod!

Megosztás:

Flex a jóbarát... Gondolom féktárcsát cserélsz... Vagy ez így megy majd vissza? :sowwy:

Az durva lenne. :lol:

Ki lett cserélve,

csak vasárnap elég nehéz csavart szerezni. :lol:

De sikerült,és előkerült a flex. :lol:

Egyébként delphi tárcsa+ferrodo betét,eddig nagyon jó...

Megosztás:

Hát ma tuti hogy nem megyek kocsival dolgozni... Meg lehet hogy kedden sem... :sowwy:

Jön a vihar- az országban ismét narancssárga riasztás van érvényben. A déli óráktól viharos széllökésekre számíthatunk. Késő délutántól a Dunántúl nyugati, délnyugati részét egy zivatarzóna éri el. A térségben heves zivatarok várhatók, 90-100 km/órás széllökésekkel, akár dió nagyságú jégesővel és helyenként felhőszakadással. A zivatarzóna várhatóan az éjszaka második felében hagyja el hazánkat.

Kedden hajnalban foltokban sűrű köd képződik, ami délelőtt feloszlik. A délelőtt második felétől szórványosan ismét zivatarokra kell számítani, viharos szélökésekkel és néhol jégesővel - olvasható az OMSZ honlapján.

Megosztás:

Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol:

Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol:

Megosztás:

Thomas... Holnap jösz dolgozni ugye? Tudod mit kellene nekem kideríteni? Hogy a típusokban bent a gyárban mi adja azt a csipogó hangot akkor amikor felkapcsolva felejted a világítást... és hogy olyat lehet-e vásárolni bent az üzemben... :sowwy: :lol: :lol:

Nekem szükségem lenne egy olyan dologra, márha megoldható persze... Remélem nincs összeheggesztve semmivel... Mi is a benti telefonszámod? Ha tudsz majd valami infót erről a cuccról csörgess meg a mobilomon és felhívlak egyik szünetben benti vezetékesről. Bár meló előtt a parkolóban úgyis megvárlak, hogy megtárgyaljuk ezt a témát, csak azért írtam ide hogy ne felejtsem el. :lol:

A kilométrórába van beépítve az a cucc.

De ótosboltban de talán még a teszkóban is lehet kapni pár száz forintért.

Az egyik szálat a helyzetjelzőre kell kötni a másikat meg a belső világítás kapcsolóra. Aztán valahová felragasztani a műszerfal alá.

ha megyek autósbolt felé megnézem neked. :P

Megosztás:

Bazze, ennek is olyan irritálóan fika hangja van... Nekem csak ilyen lájtos bip bip bip bip bip kell nem ilyen EKG utánzó... :sowwy:

Nembaj, haveromnak odaadom hogy csináljon belőle valami értelmes csipogós dolgot... Biztos kitalál rá valamit. :lol:

Én mondtam neked,hogy sz@r hangja van. :lol: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.