Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Bocsánat, azthittem hogy mindíg tartasz magadnál matricákat... Amikor ottvoltam Lurdyban akkor is volt nálad meg Ringtalin is bizniszeltél valakivel matrica ügyben ahogy láttam... Legközelebb akkor időben szólok majd. :D

Van nálam egy csomag, kb. két és fél éves két gumival összefogott szélvédő matrica, némileg gyürött is.

De azt hittem, hogy fel is akarjátok rakni :D

Ha olyan matrica kell, amit csak nézegettek és nem tudjátok felrakni, olyat tudok adni.

Fejtsd ki bővebben kérlek, hogy mit értesz ringtali bizniszelés alatt a matricákkal ügyében mert nem értem.

Megosztás:

Van nálam egy csomag, kb. két és fél éves két gumival összefogott szélvédő matrica, némileg gyürött is.

De azt hittem, hogy fel is akarjátok rakni :D

Ha olyan matrica kell, amit csak nézegettek és nem tudjátok felrakni, olyat tudok adni.

Fejtsd ki bővebben kérlek, hogy mit értesz ringtali bizniszelés alatt a matricákkal ügyében mert nem értem.

Semmi, csak úgyemlékszem hogy ott is vásároltak tőled szélvédőmatricákat... De végülis nem lényeg... Írtam a Rendszámtáblakeretek, matricák topicba... Most várom a választ. :D

Megosztás:

Így má jobb? :D

Előző kép jobb volt. :D :D :D

Jah egyébként voltam bent abban a boltban... Metabond olajat szeretnék... Mit? Mondom olajat, autóba, 10W40... De itt csak adalékok vannak. Mondom jó... Akkor köszönöm... De utánna tud nézni és ha kell akkor 1-2nap és ittvan... Mondom köszönöm de így nem jó... Szal rendelésre tud csak hozni, raktáron nem nincs. -.-

Megosztás:

Azért írtam :D :D :D :lol:

Amúgy nem is értek egyet, mert a kombi az a kivitele, nem pedig az elnevezése.

Az egy dolog, hogy az összes kombijukat Caravan-nak hívják.

Mi a neve a madárnak?

"Gyurri"

Sanyika de lány. :D

Zocsa tedd vissza azt az avatart. Lehet,hogy csak én láttam úgy. :P

Ma lefóliázták a Kadett háccsó szélvédőjét is. :D

A Rekiről meg leszedtem a fóliát.

Lepucoltam Ciffel aztán átpolíroztam az egészet majd visszaálltam a garázsba és letakartam pokróccal,hogy ne legyen poros. :D

Megosztás:

Előző kép jobb volt. :D :D :D

Jah egyébként voltam bent abban a boltban... Metabond olajat szeretnék... Mit? Mondom olajat, autóba, 10W40... De itt csak adalékok vannak. Mondom jó... Akkor köszönöm... De utánna tud nézni és ha kell akkor 1-2nap és ittvan... Mondom köszönöm de így nem jó... Szal rendelésre tud csak hozni, raktáron nem nincs. -.-

Akkor ez nem jött be. :D

Megosztás:

Neked rakott H-betűs matricát a fóliás?

vagy az már nem kell?

Nekem nincs. :D

Rakott a bal alsó sarokba meg műbizit is kaptam rá.

Az oldalsó hátsóka is van műbizi az elsőkre meg van csereüveg. :D :D

Holnapután 3-ra megyek vissza mert a maradék levegőt is kiizélik alóla.

Sajna a szedán átka,hogy a fólia alól kifolyó anyag nem tud hová folyni.

Most majd 2 napig szárad és utánna megigazítják. Addig össze sem teszem a kalaptartót.

Megosztás:

Hétfőn leszámoltam. :sowwy: :P :lol: :lol:

Pedig eskü azthittem hogy a Te verdádat látom a parkolóban... csak más felnik voltak rajta... valami peremesek... Akkor még jó hogy nem mentem oda megkopogtatni a hátulját... Kiszállt volna két kopasz csóka azt ráhajtogatnak az antennára. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.