Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hello!

Hol talállok rá szép felnit,ami 5*110(65)

Elég kevés van neten is!Tudtok vmi jót mondani v itt a megyében vhol!

Hát én így nemtok mit mondani... Van cs-en egy srác, InterHOOD a nickje, ő győri és foglalkozik használt alufelnikkel... Talán őt keresd meg, vagy bújd nagyon a hirdetéseket, esetleg keresek topicba írj, hátha valakinek van valamije... :D

Megosztás:

Jól van.

Beszéljétek le vele.

Elhozom szivesen. :D

Küldtem neki PÜ-t, remélhetőleg elolvassa estig. :D

Még érdeklődök a GSi clubosoknál egy szélvédő matrinya iránt, lehet hogy azt is kapsz majd ott a helyszínen. A piszkos anyagiakat meg majd pénteken lerendezzük meló előtt. :D

11:50 Szerk.: Anti elméletileg ott lesz és ad majd egy GSi-s matricát. mélykék még nem válaszolt.

Megosztás:

Srácok rossz hírem van.

Anti nem volt Lurdy-nál,Coupénál sem volt matrica.

Mélykék Pistánál sem volt matrica.

Túl későn jutott eszetekbe.

Matrica most csak a klub székhelyén van és ma senki nem ment arra.

Máskor időbe szóljatok.

Okés... azért köszi szépen. Pedig mélykéknek 11kor küldtem PÜ-t. Akkor elküldetem postán... :D

Megosztás:

Srácok,

Se matrica, se rendszámkeret nincs nálam.

Az pedig, ha 11kor küld üzenetet Zsoltee nem számít semmit, mert akkor általában dolgozom + nem járok naponta a Szent László térre :D

Bocsánat, azthittem hogy mindíg tartasz magadnál matricákat... Amikor ottvoltam Lurdyban akkor is volt nálad meg Ringtalin is bizniszeltél valakivel matrica ügyben ahogy láttam... Legközelebb akkor időben szólok majd. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.