Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 El hát. Hening cartárs vitte el Győrbe. Miért? Akkor már semmi. :D Gondolkodtam rajta hogy téli lemezfelninek jó lett volna... Láttam Anti Kadettján és nagyon jól nézett ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 El hát. Hening cartárs vitte el Győrbe.... Tecccccccik is baromira. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tecccccccik is baromira. :D :D :D De még képet nem láttam,hogy hogyan áll a kocsin. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tecccccccik is baromira. :D :D :D Akkor használd egésséggel... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 De még képet nem láttam,hogy hogyan áll a kocsin. :D Pedig tettem fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor használd egésséggel... :D :D THX. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Pedig tettem fel. Céép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Pedig tettem fel. Nagyobb peremre emlékeztem... :D :D Akkor nem is lett volna jó... Borbet után furcsa lett volna nagyon. :D Szerk.: Jaj tényleg, jövő héten már lehet hogy fel tudom őket faragtatni a kocsira. 8-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Céép. :D Most készülnek hozzá új kupakok. Ha kész lesz, rakok fel képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hello! Hol talállok rá szép felnit,ami 5*110(65) Elég kevés van neten is!Tudtok vmi jót mondani v itt a megyében vhol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hello! Hol talállok rá szép felnit,ami 5*110(65) Elég kevés van neten is!Tudtok vmi jót mondani v itt a megyében vhol! Hát én így nemtok mit mondani... Van cs-en egy srác, InterHOOD a nickje, ő győri és foglalkozik használt alufelnikkel... Talán őt keresd meg, vagy bújd nagyon a hirdetéseket, esetleg keresek topicba írj, hátha valakinek van valamije... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Tomi mész holnap Lurdyba? Kellene nekem szélvédő matrica... ha mélykékkel megbeszélem akkor el tudnád nekem hozni ha már úgyis ottvagy? Akkor nem küldetem el postán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Tomi mész holnap Lurdyba? Kellene nekem szélvédő matrica... ha mélykékkel megbeszélem akkor el tudnád nekem hozni ha már úgyis ottvagy? Akkor nem küldetem el postán... :D nekem is nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jól van. Beszéljétek le vele. Elhozom szivesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jól van. Beszéljétek le vele. Elhozom szivesen. :D Küldtem neki PÜ-t, remélhetőleg elolvassa estig. :D Még érdeklődök a GSi clubosoknál egy szélvédő matrinya iránt, lehet hogy azt is kapsz majd ott a helyszínen. A piszkos anyagiakat meg majd pénteken lerendezzük meló előtt. :D 11:50 Szerk.: Anti elméletileg ott lesz és ad majd egy GSi-s matricát. mélykék még nem válaszolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Írtam neki én is pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Írtam neki én is pü-t. hehe akkor lesz egy kis galiba mert én gondoltam rád is és 2db opelklubbosat kértem tőle... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 hehe akkor lesz egy kis galiba mert én gondoltam rád is és 2db opelklubbosat kértem tőle... :D Jah én meg magamnak 2-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jah én meg magamnak 2-t. :D Nembaj lesz tartaléknak akkor nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Akkor nekem 2db opelklubbos + 1 GSi-s lesz. Anti aztmondta hogy ne utaljak 1000Ft-ot szal majd kifizetem pénteken... és addig a tükörre is találj ki valamit Tomi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Srácok rossz hírem van. Anti nem volt Lurdy-nál,Coupénál sem volt matrica. Mélykék Pistánál sem volt matrica. Túl későn jutott eszetekbe. Matrica most csak a klub székhelyén van és ma senki nem ment arra. Máskor időbe szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Srácok rossz hírem van. Anti nem volt Lurdy-nál,Coupénál sem volt matrica. Mélykék Pistánál sem volt matrica. Túl későn jutott eszetekbe. Matrica most csak a klub székhelyén van és ma senki nem ment arra. Máskor időbe szóljatok. Okés... azért köszi szépen. Pedig mélykéknek 11kor küldtem PÜ-t. Akkor elküldetem postán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Srácok, Se matrica, se rendszámkeret nincs nálam. Az pedig, ha 11kor küld üzenetet Zsoltee nem számít semmit, mert akkor általában dolgozom + nem járok naponta a Szent László térre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 a lényeg, hogy írjanak Emynek, hogy lehetne, akkor legyen szíves postázni matricát. :D gsi-st meg majd valahogy beszerzi Zsoltee. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Srácok, Se matrica, se rendszámkeret nincs nálam. Az pedig, ha 11kor küld üzenetet Zsoltee nem számít semmit, mert akkor általában dolgozom + nem járok naponta a Szent László térre :D Bocsánat, azthittem hogy mindíg tartasz magadnál matricákat... Amikor ottvoltam Lurdyban akkor is volt nálad meg Ringtalin is bizniszeltél valakivel matrica ügyben ahogy láttam... Legközelebb akkor időben szólok majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts