rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Kár... Ebédidő után felhívom Tomi-t... Remélem neki lesz... :D Azért köszi. :D Ignisé van sztem az akkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ignisé van sztem az akkora. Ráérnél most esetleg? Akkor elugrok a rendszámtábla keretért meg azt a patentot megpróbáljuk... Persze ha nem zavarok és van időd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ráérnél most esetleg? Akkor elugrok a rendszámtábla keretért meg azt a patentot megpróbáljuk... Persze ha nem zavarok és van időd. :D Eljöhetsz de a patentok Esztergomban vannak a garázsban. Délután 4 körül megyünk be anyukámat köszönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Eljöhetsz de a patentok Esztergomban vannak a garázsban. Délután 4 körül megyünk be anyukámat köszönteni. Akkor 4körül menjek egyből Egomba? Gondolom oda a bánomira ahova a múltkor vittelek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Akkor 4körül menjek egyből Egomba? Gondolom oda a bánomira ahova a múltkor vittelek. :D Gyere most Dorogra és beviszel meg visszahozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Gyere most Dorogra és beviszel meg visszahozol. Oks... Hova kell mennem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Oks... Hova kell mennem? :D Tudod,hogy hol van a Rajos fagyizó a focipálya mellett? Lejösz a Mária utcán ,a vasut után egyböl balra majd a focipálya után egyből jobbra aztán a két nagy szürke trafógenyó mellett balra. Ott áll a Kadett a lépcsőházzal szemben. Megcsörizel lemegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Tudod,hogy hol van a Rajos fagyizó a focipálya mellett? Lejösz a Mária utcán ,a vasut után egyböl balra majd a focipálya után egyből jobbra aztán a két nagy szürke trafógenyó mellett balra. Ott áll a Kadett a lépcsőházzal szemben. Megcsörizel lemegyek. Okker, szerintem vágom. :D Akkor mindjárt elindulok és akkor csörgetlek ha ottvagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Okker, szerintem vágom. :D Akkor mindjárt elindulok és akkor csörgetlek ha ottvagyok. :D oks várlak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Köszönöm a segítséget Tomi. A tükör nagyon ######a, a háromszögeket meg mindjárt felpattintom a helyükre. :D A képet meg majd linkeld valahol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mi volt a tükörrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mi volt a tükörrel? Eddig olyan volt rajta, amiben magát látta, most olyat raktak fel, amiben Tomit lehet látni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mi volt a tükörrel? El volt törve valahol mert mozgott... Tominak volt a garázsban egy tükre és felpattintottuk a kocsira. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 http://www.cartoonstock.com/lowres/jza0083l.jpg LoL Sanyi. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 El volt törve valahol mert mozgott... Tominak volt a garázsban egy tükre és felpattintottuk a kocsira. :D Hirtelen azt hittem,hogy átraktátok az m3-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hirtelen azt hittem,hogy átraktátok az m3-at. Neeem, az már nem tetszik... Nézz be a GSI topicba vagy az aláírásomban van a link a cs-s oldalamhoz... Csináltam képeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Így kiprögés gátló nélkül esőben elég jól csúszott az első gumi. :D Még a kuplungot sem érzem igazán, meg a kocsit is szokom a rendőrségnél pedig fostam hogy nehogy kaparjon és megállítsanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Így kiprögés gátló nélkül esőben elég jól csúszott az első gumi. :D Még a kuplungot sem érzem igazán, meg a kocsit is szokom a rendőrségnél pedig fostam hogy nehogy kaparjon és megállítsanak. :D Arra vigyázz,hogy nehogy nagyobb legyen a sebesség mint a tehetség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Arra vigyázz,hogy nehogy nagyobb legyen a sebesség mint a tehetség. :D Nem megyek vele vadul... Hazafele is max 120 volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tomi, mattigokat eladtad már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem megyek vele vadul... Hazafele is max 120 volt. :D Mondjuk kertvárosban, a körforgalomtól Nyerges felé, az az út adja magát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Mondjuk kertvárosban, a körforgalomtól Nyerges felé, az az út adja magát. :D Tom már mentem rajta kicsit arogánsabb jobblábbal. De pszt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tomi, mattigokat eladtad már? :D El hát. Hening cartárs vitte el Győrbe. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts