Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ignisé van sztem az akkora.

Ráérnél most esetleg? Akkor elugrok a rendszámtábla keretért meg azt a patentot megpróbáljuk... Persze ha nem zavarok és van időd. :D

Elküldve
Ráérnél most esetleg? Akkor elugrok a rendszámtábla keretért meg azt a patentot megpróbáljuk... Persze ha nem zavarok és van időd. :D

Eljöhetsz de a patentok Esztergomban vannak a garázsban. Délután 4 körül megyünk be anyukámat köszönteni.

Elküldve
Eljöhetsz de a patentok Esztergomban vannak a garázsban. Délután 4 körül megyünk be anyukámat köszönteni.

Akkor 4körül menjek egyből Egomba? Gondolom oda a bánomira ahova a múltkor vittelek. :D

Elküldve
Akkor 4körül menjek egyből Egomba? Gondolom oda a bánomira ahova a múltkor vittelek. :D

Gyere most Dorogra és beviszel meg visszahozol.

Elküldve
Oks... Hova kell mennem? :D

Tudod,hogy hol van a Rajos fagyizó a focipálya mellett?

Lejösz a Mária utcán ,a vasut után egyböl balra majd a focipálya után egyből jobbra aztán a két nagy szürke trafógenyó mellett balra.

Ott áll a Kadett a lépcsőházzal szemben.

Megcsörizel lemegyek.

Elküldve
Tudod,hogy hol van a Rajos fagyizó a focipálya mellett?

Lejösz a Mária utcán ,a vasut után egyböl balra majd a focipálya után egyből jobbra aztán a két nagy szürke trafógenyó mellett balra.

Ott áll a Kadett a lépcsőházzal szemben.

Megcsörizel lemegyek.

Okker, szerintem vágom. :D

Akkor mindjárt elindulok és akkor csörgetlek ha ottvagyok. :D

Elküldve

Köszönöm a segítséget Tomi. A tükör nagyon ######a, a háromszögeket meg mindjárt felpattintom a helyükre. :D

A képet meg majd linkeld valahol. :D

Elküldve
El volt törve valahol mert mozgott... Tominak volt a garázsban egy tükre és felpattintottuk a kocsira. :D

Hirtelen azt hittem,hogy átraktátok az m3-at.

Elküldve
Hirtelen azt hittem,hogy átraktátok az m3-at.

Neeem, az már nem tetszik... Nézz be a GSI topicba vagy az aláírásomban van a link a cs-s oldalamhoz... Csináltam képeket. :D

Elküldve

Így kiprögés gátló nélkül esőben elég jól csúszott az első gumi. :D Még a kuplungot sem érzem igazán, meg a kocsit is szokom a rendőrségnél pedig fostam hogy nehogy kaparjon és megállítsanak. :D

Elküldve
Így kiprögés gátló nélkül esőben elég jól csúszott az első gumi. :D Még a kuplungot sem érzem igazán, meg a kocsit is szokom a rendőrségnél pedig fostam hogy nehogy kaparjon és megállítsanak. :D

Arra vigyázz,hogy nehogy nagyobb legyen a sebesség mint a tehetség. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.