Gelko Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Aporopó! Mi van Senator - Admirális azon felvetésével, hogy ott éppen azon napon szoktak a hozzám hasonlóan gyérhajúak is megemlékezni olyan dolgokról, amiket meg sem éltek, de ma ez trendi... :rolleyes: akkor max nem megyünk fel hanem a környékén leszünk vhol...sztem....de nemnagyon engedik mág a bőrhajúakat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 akkor max nem megyünk fel hanem a környékén leszünk vhol...sztem....de nemnagyon engedik mág a bőrhajúakat Majd akkor az Interspar parkolóban piknikezünk!! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Majd akkor az Interspar parkolóban piknikezünk!! :rolleyes: :blink: leterítjük a pokrócot a betonra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Hali! Kicsit későn reagálok, de ma kerültem gép elé. Szóval, egy kérdésem van, de ez a legfontosabb: más régió tagjai is kaphatnak finomságot (gondolok itt Rulezkére és jómagamra :rolleyes:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Hali! Kicsit későn reagálok, de ma kerültem gép elé. Szóval, egy kérdésem van, de ez a legfontosabb: más régió tagjai is kaphatnak finomságot (gondolok itt Rulezkére és jómagamra :rolleyes:)? Nincs régióhoz kötve a finomságosztás! Aki jön az kap. De ez nem azt jelenti, hogy ezért kell csak eljönni :blink: Azért gyertek mert találkozhatunk ismét, jó a társaság, stb..... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nincs régióhoz kötve a finomságosztás! Aki jön az kap. De ez nem azt jelenti, hogy ezért kell csak eljönni :rolleyes: Azért gyertek mert találkozhatunk ismét, jó a társaság, stb..... :blink: ;) Persze, csakis azért! Mindenki hamar lelépett (távolság, fáradság, érthető), és sokmindent lehet még kidumálni, esetleg félbemaradottakat folytatni, egyszóval ezer ok van menni. (De azért a finomság sincs elfelejtve! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 ha jók lesztek, én is hozok valami finomat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 ... elegem van már ebből a télből :rolleyes: Már te is kezded? Nem elég mackósajt? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Már te is kezded? Nem elég mackósajt? :blink: Én csak a szobából szeretem nézni a hóesést, esetleg forraltbor mellett! :rolleyes: De én sem kérek már több havat, jöjjön a tavasz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Már te is kezded? Nem elég mackósajt? :blink: Sztem még sokan vanak ezzel így... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ha esetleg én is elvetődnék, kaphatok majd Tbánya határától telefonos segítséget....? Sőt!!! Külön, Senatoros felvezetést biztosíttok nektek!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
M-Tronic Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ehh.. újra itt.. :DD :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Jó reggelt! Van egy ismerősöm a helyi Opel Kereskedésnél, beugrom hozzá hátha érdekli őket a találkozónk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Jó reggelt! Van egy ismerősöm a helyi Opel Kereskedésnél, beugrom hozzá hátha érdekli őket a találkozónk! :rolleyes: Okés Chygusz! Jövő vasárnap megyünk Tomival terepszemlét tartani: parkoló, Turul, Tata stb. Na és persze közben megjáratjuk a Mantát is, mert már régóta ácsorog a ház előtt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Okés Chygusz! Jövő vasárnap megyünk Tomival terepszemlét tartani: parkoló, Turul, Tata stb. Na és persze közben megjáratjuk a Mantát is, mert már régóta ácsorog a ház előtt! :blink: lehet h be akar menni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 lehet h be akar menni :rolleyes: Az ajtón nem fér be, a garázsba meg nem fér le! Sajna túl meredek a lejárat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én azért sem mernék leállni egy ilyen mélyebb garázsba, mert ha jön egy nagy zuhi, akkor megtellhet vízzel, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én azért sem mernék leállni egy ilyen mélyebb garázsba, mert ha jön egy nagy zuhi, akkor megtellhet vízzel, nem? Már neem, mert Apukám csinált 2 vízelvezetőt is! :blink: Így ilyen gondom már nincs. Most a plusz alkatrészeknek van egy csomó helye és a robogómnak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 No igen, veteránpknál fel kell halmozni még másfél autót! Nekem is tele van a garázs, alig lehet beállni.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nekem egy garázs nem is lenne elég. Otthon a pad fele az én lomjaimnak van szentelve. Van fenn két és fél Jawa darabokban, plusz Trabant cucc rengeteg (azokat lehet, hogy majd leadom kilóra, nem hiszem, hogy újra beruháznék egyre), és most gyűlik a Mantához a rengeteg cumó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Én egy haveromnál tárolom a Seniket a kertben, havi 5000Ft-ért. De a műhelye fülötti padlás is tellik a Seni alkatracékkal. .. és odafönt békésen megférnek a Honda és az Opel cuccok! A számtech boltomban is belebotlok néha egy aksiba, vagy egy kapcsolóba vagy most nemrég találtam 2db elsőlámpát .. :) Jó hogy van egy kertje, csak a betonos placc kicsi ... és néha jól jönne valami fedett hely a szereléshez! Okés Chygusz! Jövő vasárnap megyünk Tomival terepszemlét tartani: parkoló, Turul, Tata stb. Na és persze közben megjáratjuk a Mantát is, mert már régóta ácsorog a ház előtt! ;) Csörögjetek meg, ha itt vagytok! Lehet megyek Pestre okosodni, de valószínübb, hogy itthun leszek! A parkoló, Turulba benne vagyok! C megoldásnak eszembe jutott a majki-tó is. Kb. 15-18Km -re van, van sok hely ótóknak, van étterem, tó szép tájjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Skacok! Érdekelne, hogy fiatal korúakat találok-e majd a csapatban. Mi, ha megyünk, akkor családdal tesszük ezt, és ebben van ugye egy 5 és egy 1 éves gyermek is. Kérdés, hogy megközelítőleg hasonló korosztály lesz e jelen, mert egyszer sikerült elmennem olyan "gyerek legeltetős" talira, ahol csak én voltam a családdal és még egyszer nem szeretnék ebbe belefutni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Skacok! Érdekelne, hogy fiatal korúakat találok-e majd a csapatban. Mi, ha megyünk, akkor családdal tesszük ezt, és ebben van ugye egy 5 és egy 1 éves gyermek is. Kérdés, hogy megközelítőleg hasonló korosztály lesz e jelen, mert egyszer sikerült elmennem olyan "gyerek legeltetős" talira, ahol csak én voltam a családdal és még egyszer nem szeretnék ebbe belefutni. :) miért tök aranyosak voltak a gyermekeid a fehérvéri Omega talin ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 miért tök aranyosak voltak a gyermekeid a fehérvéri Omega talin ;) Lehet, de elég külön is szakadtunk miattuk a társaságtól. ;) Szar ügy vagy 40 ember közt ülni, szinte egyedül. :) Meg ha másnak nem kell, akkor nem olyan szórakoztató két gyerek után rohangálni. Csapatostól az is könnyebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Lehet, de elég külön is szakadtunk miattuk a társaságtól. ;) Szar ügy vagy 40 ember közt ülni, szinte egyedül. :) Meg ha másnak nem kell, akkor nem olyan szórakoztató két gyerek után rohangálni. Csapatostól az is könnyebb. ;) akkor majd rohanunk mi is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts