rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nemszoktam eltévedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nemszoktam eltévedni. :D http://opeltomi.uw.hu/csomi1.jpg Én annál inkább. Tuning a javából. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tegnappp... előtt ( ez az éjszakás műszak kiborít :D ) leszedtem a ködlámpákat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 igen, péntek reggel viszem,délutánra kész. :D Nah akkor majd szombat reggel jól megnézem a MOL kútnál. Én is gondolkoztam már sötétítésen, csak soha nem oda invesztálódik valahogy a lé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Nah akkor majd szombat reggel jól megnézem a MOL kútnál. Én is gondolkoztam már sötétítésen, csak soha nem oda invesztálódik valahogy a lé. :D Majd az uj autót vidd. Ezt már NE. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ... a MOL kútnál. Inkább az OMV-nél nézd meg. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Inkább az OMV-nél nézd meg. :D :D :D Fáradt a gyerek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Inkább az OMV-nél nézd meg. :D :D :D 11óra átka. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 11óra átka. :D :D Én asszem ma viszek be egy könyvet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Én asszem ma viszek be egy könyvet. :D :D nálatok marha nagy lehet a munkamorál. nincs felvétel???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 nálatok marha nagy lehet a munkamorál. nincs felvétel???? :D :D Legjobb az volt amikor találkoztam vele éjszakás műszakban olyan éjfél körül... Elég hervadtan nézett ki... Kérdeztem tőle mi van beteg vagy? Dehogy! Most keltem. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Legjobb az volt amikor találkoztam vele éjszakás műszakban olyan éjfél körül... Elég hervadtan nézett ki... Kérdeztem tőle mi van beteg vagy? Dehogy! Most keltem. :D :D :D vazze,én miért nem találok ilyen melót???? :D :D gondolom még a pénz is "több mint sok". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 nálatok marha nagy lehet a munkamorál. nincs felvétel???? :D :D Minőségellenörnek születni kell. :D vazze,én miért nem találok ilyen melót???? :D :D gondolom még a pénz is "több mint sok". :D 300 Brutto 12 év után. Egyébként tegnap bszart egy gépünk,amin futástesztet csinálnak az autókkal. Reggel Japánbácsi repülőre ült a programmal. Mikor ér ide azt nem tudjuk. A másik gép programját meg nem lehet át tennni mert írásvédett. Most volt vezércsere a karbantartáson és nem találták a számítógépbe a mentést. Nem tudtam olvasni de még aludni sem. Szünetekben meg 3 ember helyett dolgoztam,hogy ürítsük a feltorlódott kocsisort. 2 gép dolgozott 3 helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jencike Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sziasztok! Vettem egy G Astrát 5 éves és olyan hangot ad 80km felett az ablaknál lévő levegőbeáramlótól mint ha darázs zümmögés lenne. Ha fúly a szél még erősebb a hang. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sziasztok! Vettem egy G Astrát 5 éves és olyan hangot ad 80km felett az ablaknál lévő levegőbeáramlótól mint ha darázs zümmögés lenne. Ha fúly a szél még erősebb a hang. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Szia! Szerintem az Astra G topicban hamarabb válszolnak. http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sziasztok! Vettem egy G Astrát 5 éves és olyan hangot ad 80km felett az ablaknál lévő levegőbeáramlótól mint ha darázs zümmögés lenne. Ha fúly a szél még erősebb a hang. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Kapcsold át belső keringetésre. :D Lehet,hogy falevél vagy valami van a szellőzőben és az zizeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Minőségellenörnek születni kell. :D 300 Brutto 12 év után. Egyébként tegnap bszart egy gépünk,amin futástesztet csinálnak az autókkal. Reggel Japánbácsi repülőre ült a programmal. Mikor ér ide azt nem tudjuk. A másik gép programját meg nem lehet át tennni mert írásvédett. Most volt vezércsere a karbantartáson és nem találták a számítógépbe a mentést. Nem tudtam olvasni de még aludni sem. Szünetekben meg 3 ember helyett dolgoztam,hogy ürítsük a feltorlódott kocsisort. 2 gép dolgozott 3 helyett. manapság senkit sem fizetnek meg.én nyáron napi minimum 16-18 órát huzok le szabadnap nélkül.nem éppen leányálom 140 nap meló. viszont télen pihi van,igaz kevesebb pízért.nekem sem kell bemutatni a sok melot.40 szobás szállodát üzemeltetünk 5-en.és ebben benne van mindenki(szakács,takarítók,pincér,recis,stb). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Csinálhatnátok már végre valami olyan dolgot amitől megáll a termelés... Ezer éve volt már szünet technikai probléma miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Csinálhatnátok már végre valami olyan dolgot amitől megáll a termelés... Ezer éve volt már szünet technikai probléma miatt. :D Na ezt nem bánnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Csinálhatnátok már végre valami olyan dolgot amitől megáll a termelés... Ezer éve volt már szünet technikai probléma miatt. :D Volt már,hogy az ebédlőben targoncafénynél vacsiztunk. Az a baj,hogy ha a szerelő meg is áll mi akkor is dolgozunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ... Reggel Japánbácsi repülőre ült a programmal. ... Internetről nem hallottak még? :D Előző melóhelyemen az egyik termékhez 3 tubus ragasztót hoztak japánból,ugyanígy.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na ezt nem bánnám. :D Látom akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával... Nektek kell valamit alkotni srácok... Én ott hiába rontom el a pályát. Raktárkészletre dolgozunk, sajnos addig amíg minden kiürülne megjavítanák és mennénk tovább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Internetről nem hallottak még? :D Előző melóhelyemen az egyik termékhez 3 tubus ragasztót hoztak japánból,ugyanígy.:D Múltkor a festőbe a közbenső robothoz meg egy villanymotort. Valami 400 millió volt a motor légipostával együtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ....egy villanymotort. Valami 400 millió volt.... 400 Millió volt ? Nem ráz nagyon ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Múltkor a festőbe a közbenső robothoz meg egy villanymotort. Valami 400 millió volt a motor légipostával együtt. :D nálunk Svájcból vettek eg zárt leürítő rendszert, aminek a beépítéssel, beüzemeléssel együtt volt az értéke 900ezer dollár. :D ez gyakorlatilag nem más, mint egy pneumatikusan vezérelt, mérleggel ellátott, elszívással megáldott poradagoló. Itthon, ha nagyon nekifeküdtek volna, olyan negyed árból megúszták volna, csak hát a tapasztalat, és a gari megérte a cégnek. Na meg egy leürített adag majdnem annyit is ér, amennyi a szerkezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts