Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 A KAdetthez képest. :D Akkor ezekszerint félreértettük egymást. :D Bocs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 hehe, úgynézki egy 10es kocsisor lesz innen Esztergom felől a 15.ei talira... CS-n gyűlnek az emberek akik jönnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 hehe, úgynézki egy 10es kocsisor lesz innen Esztergom felől a 15.ei talira... CS-n gyűlnek az emberek akik jönnek. :) Ügyesek legyetek. Be kell őket szervezni klubtagnak aztán meg lehet alakítani hívatalosan a Közép-Dunántuli régiót. Vagy lehet Esztergom környéke vagy Kom -Eszt megyei régió. Zsolti Te leszel a régió elnök vagy vezető vagy mi és rendszeresítjük a környéjbeli Opeles mini meetingeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ügyesek legyetek. Be kell őket szervezni klubtagnak aztán meg lehet alakítani hívatalosan a Közép-Dunántuli régiót. Vagy lehet Esztergom környéke vagy Kom -Eszt megyei régió. Zsolti Te leszel a régió elnök vagy vezető vagy mi és rendszeresítjük a környéjbeli Opeles mini meetingeket. :D Ja, én mint elnök pf... Jó irányba haladna akkor a klubb. :) Majd kiderül... ha ottleszünk majd tárgyalok a srácokkal, lányokkal erről is többek közt. Majd úgyis jösz te is azt megfenyegetsz mindenkit... Úgyis olyan baltásgyilkos nézésed volt a múltkor amikor a Rekordban ültél és elindultál... Nemtom hogy az általános-e vagy csak a 11óra munka hozta ki belőled. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ja, én mint elnök pf... Jó irányba haladna akkor a klubb. :D Majd kiderül... ha ottleszünk majd tárgyalok a srácokkal, lányokkal erről is többek közt. Majd úgyis jösz te is azt megfenyegetsz mindenkit... Úgyis olyan baltásgyilkos nézésed volt a múltkor amikor a Rekordban ültél és elindultál... Nemtom hogy az általános-e vagy csak a 11óra munka hozta ki belőled. :D :P Az határtalan bódottág volt ami az arcomra volt írva. :) Nem láttál még engem csúnyán nézni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Az határtalan bódottág volt ami az arcomra volt írva. :) Nem láttál még engem csúnyán nézni. :D Dede, amikor nem indult a Kadett csunyán néztél. Láttam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 zocsa: úgy beszéltük meg a cs-on a többiekkel hogy 7:45-8:00között összegyűlünk az Esztergom-kertvárosi OMV kútnál és onnan indulunk majd el Pest felé. Úgynézki egyenlőre hogy 7 autó jön a környékről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 zocsa: úgy beszéltük meg a cs-on a többiekkel hogy 7:45-8:00között összegyűlünk az Esztergom-kertvárosi OMV kútnál és onnan indulunk majd el Pest felé. Úgynézki egyenlőre hogy 7 autó jön a környékről. :) ok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 @rtomi Nincs gond a lámpámmal,csak a multkor cseréltem izzót és nem jól raktam vissza a panelt amibe az izzók vannak. :) Kihullott a helyéről azért világított össze-vissza. :D köszi az infót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 zocsa: úgy beszéltük meg a cs-on a többiekkel hogy 7:45-8:00között összegyűlünk az Esztergom-kertvárosi OMV kútnál és onnan indulunk majd el Pest felé. Úgynézki egyenlőre hogy 7 autó jön a környékről. :D Lehet,hogy mi is odamegyünk csak majd Pesten elválnak utjaink. Nekünk fél 9-9-re kell a 18. kerületbe lennünk. @rtomi Nincs gond a lámpámmal,csak a multkor cseréltem izzót és nem jól raktam vissza a panelt amibe az izzók vannak. :D Kihullott a helyéről azért világított össze-vissza. :D köszi az infót! :P Szívesen. Az uttörő ahol tud segít. ;) Legközelebb majd Te szólsz. :D Bár ahogy bejön a jóidő robogóra pattanok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 hehe úgynézki csak én szedek itt egyedül Bérescseppet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 hehe úgynézki csak én szedek itt egyedül Bérescseppet. :D Lehet,hogy te nem dolgoztad ki magad tegnap. Még én is dolgoztam a 11-böl 2,5-öt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Még én is dolgoztam a 11-böl 2,5-öt. :D Az kemény lehetett,hogy bírtad :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Az kemény lehetett,hogy bírtad :D :D Fájt is a nyakam mert alvázellenörzésre álltam be dolgozni. :D Az egyik emberemnek el kellett mennie csontkovácshoz. Közben pedig egy új embert is tanítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkó nem unatkoztál utolsó nap. :D A kadett itt lett fóliázva a környéken? Jövő héten el akarom vinni a kocsit valahova. Amikor vettem,volt rajta "házifólia",de műszaki előtt levakartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkó nem unatkoztál utolsó nap. :D A kadett itt lett fóliázva a környéken? Jövő héten el akarom vinni a kocsit valahova. Amikor vettem,volt rajta "házifólia",de műszaki előtt levakartam. Igen itt dorogon. A Fenyőfa utcában. Ha a Westnél lekanyarodsz balra aztán egyből jobbra és kb 60 méter után egyirányu lett az utja. Ott megint csak jobbra lehet menni az a Fenyőfa utca. Párhuzamos a főuttal. Ott már megtalálod. Nekem csak a két oldala van foliázva. Hátul a legsötétebb elöl kettővel halványabb. A hátsókra van műbizi. Ez igy volt 30 ezer 2 éve. Jaaa 3M-es folia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Igen itt dorogon. A Fenyőfa utcában. Ha a Westnél lekanyarodsz balra aztán egyből jobbra és kb 60 méter után egyirányu lett az utja. Ott megint csak jobbra lehet menni az a Fenyőfa utca. Párhuzamos a főuttal. Ott már megtalálod. Nekem csak a két oldala van foliázva. Hátul a legsötétebb elöl kettővel halványabb. A hátsókra van műbizi. Ez igy volt 30 ezer 2 éve. Jaaa 3M-es folia. ok,köszi! Holnap megkeresem. szerk. http://www.uveg-foliazas.hu/ meg is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stoto Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nem zártkötű. Ha elolvassátok a régió találkozós topicját ott leírtunk mindent. Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. Ha itt Veszprém/ Fehérvár környékén lesz opel tali, akkor én mint új opelos is meglesem a gépeiteket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Persze szólunk. :D De ugyis figyeled a topicot meg aktívan hozzászólogatsz és akkor ugyis fogod tudni. :D Srácok! Mit szólnátook hozzá,ha 15-én hazafelé kirándulnánk egyet és Szlovákia felé jönnénk haza? :D Fót-Dunakeszi-Vác-Szob-Letkés-Párkány-Esztergom-Dorog. Sokkal szebb és kisebb a forgalom. Na? :D (tudom az utat) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Rajtam nem múlik. :D Voltam már arra kéccer. :D (oda-vissza) Csak Szobnál kompoztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Beszéltem a fóliással: 5.-ik ajtó: 12000 háromszögek:1500+1500 hátsó ajtók: 5000+5000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Megcsináltatod? Én ugy vittem oda a kocsit,hogy már leszedtem előre az ajtókárpitokat. Az a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Megcsináltatod? igen, péntek reggel viszem,délutánra kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Persze szólunk. ;) De ugyis figyeled a topicot meg aktívan hozzászólogatsz és akkor ugyis fogod tudni. :D Srácok! Mit szólnátook hozzá,ha 15-én hazafelé kirándulnánk egyet és Szlovákia felé jönnénk haza? :D Fót-Dunakeszi-Vác-Szob-Letkés-Párkány-Esztergom-Dorog. Sokkal szebb és kisebb a forgalom. Na? :D (tudom az utat) :D :D Szerintem ez mind attól függ hogy mikor indulunk el hazafelé nem? :D Egyébként tőlem mehetünk... Szerveztem magamnak GPS-t, szal elméletileg eltévedni sem fogunk ha esetleg mégsem tudod az utat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts