mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ....veterán Opeles.... Mennyien jeletkeztek különben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mennyien jeletkeztek különben ? Nemtudom. A Karaszi Gabi szervezi. Nála kell jelentkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Hali. Ráczkevei tali? :D Március 15-re én a Ring autósmozis talit tudom, azt itt találod. Oda szerintem nem klubbtagok is mehetnek. :D Ha megmondod merre laksz akkor talán tudunk segíteni. Az én autóm is 14éves, múltkor meg is próbáltam polírozni, lehet hogy az anyagok miatt amit használtam, de nem volt jelentősebb javulás. Az enyémről már egyébként is mindenhol jön le a festék és a lakk, szóval nekem előbb fényeztetni kéne és utánna polírozni ha már mattul. :D Ja, tényleg, ez kimaradt: Dunaújváros- végülis nem olyan messze Nyergesújfalutól... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 A ráckevei kirándulás az veterán Opeles megmozdulás. Nem akarlak elriasztani de inkább a másik talira kéne elnézned ami ugyanaz nap lesz a Mogyoródon a Ring autósmozinál. Zsolti linkelte is a találkozó topicját. Ez a találkozó inkább való ismerkedésre barátkozásra. :) Énis annnak idején egy hasonló MOTE találkozón voltam először. Menj el nem fogod megbánni. :D Köszi rtomi! Egyre biztosabb, hogy részt fogok venni életem első Opeles találkozóján! ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Köszi rtomi! Egyre biztosabb, hogy részt fogok venni életem első Opeles találkozóján! ÜDV! Szerintem mi is átnézünk a veterános taliról délután. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szerintem mi is átnézünk a veterános taliról délután. :) Az jó dolog... Én meg Jucus már 90% tuti megyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Az jó dolog... Én meg Jucus már 90% tuti megyünk. :) Sőt ha jól tudom együtt megyünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Akkor hazafelé jöhettek majd utánam. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sőt ha jól tudom együtt megyünk. :P Igen, igen... Most mondta jucus nekem is MSNen. ;) Akkor hazafelé jöhettek majd utánam. :) :D Má megen? Most nem lesz tele felnivel az autó, úgyhogy talán most nem maradok majd le. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Má megen? Most nem lesz tele felnivel az autó, úgyhogy talán most nem maradok majd le. :D :) De a nagy autóval leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 De a nagy autóval leszek. :D Nagyobb mint a Kadett? Hosszában vagy szélességében? Netán összsúlyban? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nagyobb mint a Kadett? Hosszában vagy szélességében? Netán összsúlyban? :D :) Meg köbcentiben,nyomatékban,lóerőben,fogyasztásban,hangban folytassam még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Meg köbcentiben,nyomatékban,lóerőben,fogyasztásban,hangban folytassam még? :D Köszi, ne... Majd meglássuk mit tud. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Köszi, ne... Majd meglássuk mit tud. :) :D Enyémnek mondjuk csak a hangja nagy... Meg a őőőő izé... csomagtere. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Enyémnek mondjuk csak a hangja nagy... Meg a őőőő izé... csomagtere. :D :D Meg a kereke :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Meg a kereke :) :D Az még nem... A sárvédő íve kicsi hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ne erőlködj. Én nyertem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ne erőlködj. Én nyertem. :D :D Lesz ez még ígyse papa. :P :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Lesz ez még ígyse papa. :D :D :D Ha veszel egy kb 13 éves géjesit akkor is várnunk kell majd még 27 évet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ha veszel egy kb 13 éves géjesit akkor is várnunk kell majd még 27 évet. :D Mire? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mire? :) hogy annyi idős legyen a géped, mint a Tomié! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mire? :) Der medvesajtnak igaza van,hogy össze lehessen hasonlítani a kettőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 hogy annyi idős legyen a géped, mint a Tomié! :D Jaaaaaa... :D De akkor tomi a Rekordot rakja gyorsan a mélyhűtőbe és hibernálja. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Der medvesajtnak igaza van,hogy össze lehessen hasonlítani a kettőt. :D Te kezdtél el hencegni itt a pacikkal meg a nyomatékkal és a köbcentivel. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Te kezdtél el hencegni itt a pacikkal meg a nyomatékkal és a köbcentivel. :D :) :D A KAdetthez képest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts