rtomi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Bájdövéj... Kábé mikor lesz az a bizonyos Opel-es összeröff? Gondolom ilyen esős viharos időben lenne a leg######ább. :D Melyik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Melyik? :) Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ma voltam a karosszériásnál megkérdezni Tominak a csomiajtót... Ha már ottvagyok mondom megkérdezem a sárvédő szélesítést is. Nem foglalkoznak vele... Gyári állapotba akármikor rendbehozzák, de ilyen "tuning" dolgokkal nem foglalkoznak. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 hmm ,akkor felejtős a morc is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 hmm ,akkor felejtős a morc is.. Hja. Keresni kell valakit majd aki megcsinálja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hja. Keresni kell valakit majd aki megcsinálja. :D Kérdezzétek meg a legoninját (Redline),hogy ő hol csináltatta a géjesinek. :D Jaa 7-végére kész a csomiajtó festés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Kérdezzétek meg a legoninját (Redline),hogy ő hol csináltatta a géjesinek. :D Jaa 7-végére kész a csomiajtó festés. :) mennyi lesz a festés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 mennyi lesz a festés? 15 lesz a festés de nem Nyergesen,hanem Budaörsön festik. Vasárnap megyünk érte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Üdvözlök minden Opel tulajdonost. Pár szóban bemutatkoznék, talán ez a legmegfelelőbb topic erre, hiszen én is Ny-Mo.-i vagyok. Seller Szabolcs vagyok, 22 éves, autószerelő. Jelenleg még az iskolapadot koptatom, hónapok kérdése és végzek az autóvillamosság szakkal is. Emellett, lassan már 2 éve, egy Opel márkaszervizben dolgozom. Autó szempontjából ugyan egy másik népes társaságba tartozom, de a családban 7 éve van Opel, talán innen a márka szeretete. Szeretnék minél többet tudni ezekről az autókról, és egy jó társaság/fórum tagja lenni, ezért is regisztráltam ide. Köszi, Üdv. _Szasza_ Hali A legjobb helyre regisztráltál. Remélem hogy jól érzed majd magad a fórumon. Üdv. Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Üdvözlök minden Opel tulajdonost. Pár szóban bemutatkoznék, talán ez a legmegfelelőbb topic erre, hiszen én is Ny-Mo.-i vagyok. Seller Szabolcs vagyok, 22 éves, autószerelő. Jelenleg még az iskolapadot koptatom, hónapok kérdése és végzek az autóvillamosság szakkal is. Emellett, lassan már 2 éve, egy Opel márkaszervizben dolgozom. Autó szempontjából ugyan egy másik népes társaságba tartozom, de a családban 7 éve van Opel, talán innen a márka szeretete. Szeretnék minél többet tudni ezekről az autókról, és egy jó társaság/fórum tagja lenni, ezért is regisztráltam ide. Köszi, Üdv. _Szasza_ Üdv a forumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Szegasztok! Ama bizonyos márc.15.-ei Ráckevei tali hol és mikor lenne pontosan? Egy új csávó is mehet, aki -MÉG!!!- nem lépett be egy klubba sem? Végül még 2 kérdés: 14 éves autót érdemes políroztatni? Merre találok jó karosszériást és festőt? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Szegasztok! Ama bizonyos márc.15.-ei Ráckevei tali hol és mikor lenne pontosan? Egy új csávó is mehet, aki -MÉG!!!- nem lépett be egy klubba sem? Végül még 2 kérdés: 14 éves autót érdemes políroztatni? Merre találok jó karosszériást és festőt? Köszi előre is! Hali. Ráczkevei tali? :) Március 15-re én a Ring autósmozis talit tudom, azt itt találod. Oda szerintem nem klubbtagok is mehetnek. :D Ha megmondod merre laksz akkor talán tudunk segíteni. Az én autóm is 14éves, múltkor meg is próbáltam polírozni, lehet hogy az anyagok miatt amit használtam, de nem volt jelentősebb javulás. Az enyémről már egyébként is mindenhol jön le a festék és a lakk, szóval nekem előbb fényeztetni kéne és utánna polírozni ha már mattul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Zsoltee , hol szerelték be a bicskakulcsos cuccodat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Zsoltee , hol szerelték be a bicskakulcsos cuccodat? Hát azt még egy autóvillamossági szerelő Bajóton, de ha kell tudok adni egy telszámot. Nyergesi a srác és ő is autóvillamosságis. Csak gyorsabban és olcsóbban dolgozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A ráckevei kirándulás az veterán Opeles megmozdulás. Nem akarlak elriasztani de inkább a másik talira kéne elnézned ami ugyanaz nap lesz a Mogyoródon a Ring autósmozinál. Zsolti linkelte is a találkozó topicját. Ez a találkozó inkább való ismerkedésre barátkozásra. :) Énis annnak idején egy hasonló MOTE találkozón voltam először. Menj el nem fogod megbánni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát azt még egy autóvillamossági szerelő Bajóton, de ha kell tudok adni egy telszámot. Nyergesi a srác és ő is autóvillamosságis. Csak gyorsabban és olcsóbban dolgozik. :) Egyelőre szétnézek itt a környéken, de lehet kelleni fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Egyelőre szétnézek itt a környéken, de lehet kelleni fog. :D Az mivel jobb,ha bicskakulcsos a cucc? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az mivel jobb,ha bicskakulcsos a cucc? :) Egyben van a távirányító meg a kulcs, kisebb helyen elfér. Nem szúrja a herédet a nyelve a kulcsnak amikor beteszed a zsebedbe és vagányabb. :D Kell ennél több? Egyébként az ablakokat is fel tudja húzni ez a bicskakulcsos szett és lehet vele külön nyitni a csomitartót úgy hogy az ajtók zárva maradnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Egyben van a távirányító meg a kulcs, kisebb helyen elfér. Nem szúrja a herédet a nyelve a kulcsnak amikor beteszed a zsebedbe és vagányabb. :D Kell ennél több? Egyébként az ablakokat is fel tudja húzni ez a bicskakulcsos szett és lehet vele külön nyitni a csomitartót úgy hogy az ajtók zárva maradnak. :D És ez mennyi pénz? Autóvillamosságszerelő barátom az van. (még mestervizsgája is van csak lusta) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 És ez mennyi pénz? Autóvillamosságszerelő barátom az van. (még mestervizsgája is van csak lusta) :) www.bicskakulcs.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az mivel jobb,ha bicskakulcsos a cucc? :D Nekem csak sima távirányítós van azt kellene beletenni. Vagyis a jelenlegi ki,új be. Mert sz@rakodik a 2 első motor + nincs távirányítóm se hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 www.bicskakulcs.hu :D Nemrossz lehet,hogy kapok egyet névnapomra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nemrossz lehet,hogy kapok egyet névnapomra. :) Megleped magad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megleped magad? :) Majd valamikor lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts