zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mennyi volt így? Lehet,hogy fényeztetnem kell a csomiajtót mert amit ma hoztam Szombathelyről egy picit elüt a kocsitól. :) Lehet,hogy a polír sem segít. 19 volt a kasznizás anyagostól, 25 a festés (2 elem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mondtam a srácnak,hogy te ajánlottad. :P Oké. :D Múltkor egyébként lehülyéztek a subiéknál... Tévedésből a felniket elküldték hozzájuk fényezésre és elmentem értük pont még mielőtt nekilátott volna a srác... Kérdezte hogy mire akarom ezeket a baszottnagy felniket rárakni... Csaknem az Opelre? Mondom de... Erre csak egy :) ilyen nézést és egy háttérből elhangzó "ez hülye" félmondatot hallottam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Erre csak egy :) ilyen nézést és egy háttérből elhangzó "ez hülye" félmondatot hallottam. :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 19 volt a kasznizás anyagostól, 25 a festés (2 elem) Anyaggal együtt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Anyaggal együtt? :) 1900Ft a tankajtó javító elem a UNIXnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Anyaggal együtt? :) Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 1900Ft a tankajtó javító elem a UNIXnál. :) +5500 a sárvédő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 +5500 a sárvédő. :) Jahogy... Ott sárvédő is lett még cserélve... Azt nem tudtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Jahogy... Ott sárvédő is lett még cserélve... Azt nem tudtam. :) Még a multkor,csak most fizettem ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zsolti nem tudnád nekem megkérdezni valamikor,hogy mennyiért fujnák le a csomiajtómat ? (vasalódeszkával együtt) Jaa és nélkülözni is tudnám mert addig visszatenném az eredetit. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zsolti nem tudnád nekem megkérdezni valamikor,hogy mennyiért fujnák le a csomiajtómat ? (vasalódeszkával együtt) Jaa és nélkülözni is tudnám mert addig visszatenném az eredetit. Köszi! Jövőhéten Hétfőn beugrok ha úgy megfelel. Csak addig majd még baszogass mert elfogom felejteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Na én lassan sétálok ki a buszhoz. :) Sziasztok. Jobb és kevesebb melót a Suzukisoknak. Azoknak meg akik nem melóznak kellemes hétvégét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zsolti nem tudnád nekem megkérdezni valamikor,hogy mennyiért fujnák le a csomiajtómat ? (vasalódeszkával együtt) Jaa és nélkülözni is tudnám mert addig visszatenném az eredetit. Köszi! Az eredetivel egyébként mi volt a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az eredetivel egyébként mi volt a gond? Gondolom azon nem volt áeródinámikái élém. :D Ma áthelyeztek. Már nem festős vagyok hanem a Bumperen dolgozom. Bár ott is fújok, csak nem autókat hanem azoknak a lökhárítóját. Hipp Hipp hurrá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Zocsa! Nézz alá a sárvédőnek,ha lesz időd,hogy belülről is le vn-e festve. Ezeket az utángyártott sárvédőket le kell festeni-alvázvédőzni belülről is(hiába a dobbetét) mert ha nincs lekezelv akkor 1-1,5 éven belül lerohadnak azok is. Zsolti mindenképp érdekelne a fényezés. Mondd majd,hogy spoyler is van rajta és ott tudom ,hagyni csak az ajtót. A szinkódja gyári Opel fehér 474-es Casablanca fehér. Elküldhetnéd a telefonszámodat pü-be és akkor rád tudnék csörögni,hogy ne felejtsd el. Egyébként már este tudtam az áthelyezést mert beszélgettem a Dzsiájdzsóval (Kovács Attila) ő meg megkérdezte a Pákót. :D Ha hamarabb szóltál volna akkor lehet,hogy eltudtuk volna intézni,,hogy hozzánk kerülj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Zsolti mindenképp érdekelne a fényezés. Mondd majd,hogy spoyler is van rajta és ott tudom ,hagyni csak az ajtót. A szinkódja gyári Opel fehér 474-es Casablanca fehér. Elküldhetnéd a telefonszámodat pü-be és akkor rád tudnék csörögni,hogy ne felejtsd el. Egyébként már este tudtam az áthelyezést mert beszélgettem a Dzsiájdzsóval (Kovács Attila) ő meg megkérdezte a Pákót. :D Ha hamarabb szóltál volna akkor lehet,hogy eltudtuk volna intézni,,hogy hozzánk kerülj. :) Oké mindjárt megy a PÜ. Én akkor tudtam meg amikor bementem és olyan 8óra körül behívtak az irodába. Azthittem megint valamit segítenem kell. Erre leültettek és kitöltötték a papíromat, a Pákó elmondott egy búcsúbeszédet aztán mondta hogy 10perc múlva legyek átöltözve és megyek a Bumperra. Eddig azt mondták hogy engem nem raknak át, mert elég sokmindenhez értek és ilyen ember kell. Hát ezekszerint mégse. Gondolkoztam rajta már a múlt héten egyébként hogy megkérdezlek nem-e tudsz beszervezni a szerelőQC-hoz, de aztán valahogy letettem róla... Mostmeg így jártam. Egyébként nem rossz munkahely, csak kicsit furcsa a festő után. Nameg a festőben azért egy pályán nem 1000 alkatrészt fújtunk mint itt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem is meséltem,hogy ma délután majdnem megpusztultam a Kadettel együtt. Mentünk be Esztergomba Rekord(András) jött mögöttem egy off autóval. A reptérnél már nagyon szakadt az eső és viharos volt a szél. A szembejövő kocsisort előzte egy Fordkókusz és nem nagyon akart visszamenni a sávjába. :P ;) Én fékeztem és húzódtam a felezővonalhoz. :) Ez meg ugyanazzal a lendülettel kikerült minket jobbról a mi sávunk szélén lévő padkára hajtva. A kaka vigyázba állt egy picit. :D Mivva ha mindketten ugyanarra akarunk lehúzódni? Valszeg elmaradt volna a ma esti műszak meg a holnapi csomagtartópolírozás. :D (bár szerintem a csomagtartó épen maradt volna csak nem lett volna ai polírozza) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem is meséltem,hogy ma délután majdnem megpusztultam a Kadettel együtt. Mentünk be Esztergomba Rekord(András) jött mögöttem egy off autóval. A reptérnél már nagyon szakadt az eső és viharos volt a szél. A szembejövő kocsisort előzte egy Fordkókusz és nem nagyon akart visszamenni a sávjába. :P ;) Én fékeztem és húzódtam a felezővonalhoz. :) Ez meg ugyanazzal a lendülettel kikerült minket jobbról a mi sávunk szélén lévő padkára hajtva. A kaka vigyázba állt egy picit. :D Mivva ha mindketten ugyanarra akarunk lehúzódni? Valszeg elmaradt volna a ma esti műszak meg a holnapi csomagtartópolírozás. :D (bár szerintem a csomagtartó épen maradt volna csak nem lett volna ai polírozza) :D Nem is mondtad vazze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 most láttam a Híradóban a képeket. Állítólag Pest környéként volt a legnagyobb pusztítás..... Itt sem volt kicsi a vihar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Itt is jó nagy vihar volt. A Velencei-tónál állítólag akkora szél volt, hogy egy csomó fát kidöntött, rá a 7-es útra, el is terelték a forgalmat. Unokatesóm ott lakik, azt mondta, kézzel támasztotta az emeleti ablakot, mert benyomta volna a szél, meg letépett mindenféle vezetékeket, nálunk is pár óráig nem volt áram. Ráadásul valamit nekivágott a Caravan hátsóablakának is, lett rajta egy jó mm mély, 4mm széles, kb. 15cm hosszú karcolás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Nem is mondtad vazze. :D Annyira rohantál nem volt időm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Zocsa! Nézz alá a sárvédőnek,ha lesz időd,hogy belülről is le vn-e festve. Ezeket az utángyártott sárvédőket le kell festeni-alvázvédőzni belülről is(hiába a dobbetét) mert ha nincs lekezelv akkor 1-1,5 éven belül lerohadnak azok is. ok,majd megkukkantom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Nem is meséltem,hogy ma délután majdnem megpusztultam a Kadettel együtt. Mentünk be Esztergomba Rekord(András) jött mögöttem egy off autóval. A reptérnél már nagyon szakadt az eső és viharos volt a szél. A szembejövő kocsisort előzte egy Fordkókusz és nem nagyon akart visszamenni a sávjába. :P ;) Én fékeztem és húzódtam a felezővonalhoz. :) Ez meg ugyanazzal a lendülettel kikerült minket jobbról a mi sávunk szélén lévő padkára hajtva. A kaka vigyázba állt egy picit. :D Mivva ha mindketten ugyanarra akarunk lehúzódni? Valszeg elmaradt volna a ma esti műszak meg a holnapi csomagtartópolírozás. :D (bár szerintem a csomagtartó épen maradt volna csak nem lett volna ai polírozza) :D ez durva lehetett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 ok,majd megkukkantom. :) Nekem le van fújva alvázvédővel is a kerékjárat. Megnéztem miután elhoztam... Ha nem lett volna már mentem is volna alvázvédőt venni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Bájdövéj... Kábé mikor lesz az a bizonyos Opel-es összeröff? Gondolom ilyen esős viharos időben lenne a leg######ább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts