rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Ez akkor olyan hasonló turnékörút lesz mint amilyet Balázs Pali és a Kordaházaspár szokott csinálni? :) Viszont itt csak TE fogsz énekelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nem zártkötű. Ha elolvassátok a régió találkozós topicját ott leírtunk mindent. Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. balatonfüred?egy 40 szobás szálloda gondnoka vgyok.március végéig szabad a vásár.nagy parkja van lehet sütni,stb.ehez mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 kész az autó,teljes mértékben meg agyok elégedve velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zsír lett. Én mondtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 kész az autó,teljes mértékben meg agyok elégedve velük. http://zocsa.uw.hu/DSC00074.JPG http://zocsa.uw.hu/DSC00075.JPG Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mennyi volt így? Lehet,hogy fényeztetnem kell a csomiajtót mert amit ma hoztam Szombathelyről egy picit elüt a kocsitól. :) Lehet,hogy a polír sem segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ez nagyon elüt. a rés a szélvédőnél ugye még nem a végleges beállítást tükrözi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mennyi volt így? Lehet,hogy fényeztetnem kell a csomiajtót mert amit ma hoztam Szombathelyről egy picit elüt a kocsitól. :D Lehet,hogy a polír sem segít. Vótá szombathelyen bazz? Használtautón találtam egy szimpi GSI-t ami Szombathelyi... :) Hú azé látom adsz az aerodinamika tuningra... Tesztkör volt már? Kanyarsebesség gondolom megnőtt egy 50km/h-val biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csak feldobtam rá. Holnap lesz beállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Vótá szombathelyen bazz? Használtautón találtam egy szimpi GSI-t ami Szombathelyi... :) Jaja. Egy örökkévalóságnak tünt. 7,5 tonnás teherautóval mentünk. Negyed 6-kor indultunk és 2 körül értem haza. Reggelre kaka leszek melóba az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt? Ha úgy csinálták mint az enyémet akkor igen. Tudod a Unixos tankajtó javító lemezzel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Jaja. Egy örökkévalóságnak tünt. 7,5 tonnás teherautóval mentünk. Negyed 6-kor indultunk és 2 körül értem haza. Reggelre kaka leszek melóba az biztos. Hmm azthittem kocsival mentetek akkor még talán mentem is volna és jól megnézem azt a GSI-t. :D Amennyi melód lesz ma, az előzőekből következtetve, kialszod magad reggelre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ha úgy csinálták mint az enyémet akkor igen. Tudod a Unixos tankajtó javító lemezzel. :) Azért kérdeztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Amennyi melód lesz ma, az előzőekből következtetve, kialszod magad reggelre. :D Remélem én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Remélem én is. :) Én elvileg ma szabin vagyok, de mivel a kedves főnököm nem kérdezte meg hogy elengednek-e vagy nem ezért be kell mennem. Ha meg már bemegyek maradok is. Max holnap nem megyek és maradt egy nap szabim. :D Festőt annyira leépítették hogy most ha 1ember hiányzik akkor megállhat minden... Főleg ha olyan ember akinek a munkáját más nem tudja elvégezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én elvileg ma szabin vagyok, de mivel a kedves főnököm nem kérdezte meg hogy elengednek-e vagy nem ezért be kell mennem. Ha meg már bemegyek maradok is. Max holnap nem megyek és maradt egy nap szabim. :D Festőt annyira leépítették hogy most ha 1ember hiányzik akkor megállhat minden... Főleg ha olyan ember akinek a munkáját más nem tudja elvégezni. :D Hoznom kell pasztát. Már bekészítettem a flakont. Remélem javít valamit. :) Neked van polírgéped? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hoznom kell pasztát. Már bekészítettem a flakont. Remélem javít valamit. :) Neked van polírgéped? :D Nincs... Fúróval próbálkoztam meg rongykoronggal az én autómon jól meg is szívtam... Belemart a festésbe az első sárvédőn. Ott abba is hagytam nem erőltettem tovább. Festőből majd szerintem szereztetek azt a bolyhos polírkorongot. Már csak akkora öntapadós padot kell találnom amit fúróba tudok fogni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nincs... Fúróval próbálkoztam meg rongykoronggal az én autómon jól meg is szívtam... Belemart a festésbe az első sárvédőn. Ott abba is hagytam nem erőltettem tovább. Festőből majd szerintem szereztetek azt a bolyhos polírkorongot. Már csak akkora öntapadós padot kell találnom amit fúróba tudok fogni. :) Nekem van az a tépőzáras fajta. Elektromos csavarhúzóba kell befogni és a pamut polírkorong megy rá. Azt hittem festős létedre rendelkezel valami komolyabb cuccal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem van az a tépőzáras fajta. Elektromos csavarhúzóba kell befogni és a pamut polírkorong megy rá. Azt hittem festős létedre rendelkezel valami komolyabb cuccal. Hehe, informatikus a szakmám, komoly számítógéppel rendelkezem. Ha nem lenne az a csipogós kapu kifelé már lenne polírgépem is. :D Mekkora annak a padnak az átmérője? Ami nekem van az elég nagy 125mm-es. Azokhoz a kis korongokhoz meg nem is tudom pontosan mekkora kell... Talán 60as. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hehe, informatikus a szakmám, komoly számítógéppel rendelkezem. Ha nem lenne az a csipogós kapu kifelé már lenne polírgépem is. :D Mekkora annak a padnak az átmérője? Ami nekem van az elég nagy 125mm-es. Azokhoz a kis korongokhoz meg nem is tudom pontosan mekkora kell... Talán 60as. :) Még a régi nagy korongokhoz való. Kábé tenyérnyi méretű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Még a régi nagy korongokhoz való. Kábé tenyérnyi méretű. Na, olyanom nekem is van. Olyan kicsit akarok majd venni valahol ami a kis polírkorongokra való amit mi használunk a festőben, meg a csajok ott a fényfolyosó végén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Na, olyanom nekem is van. Olyan kicsit akarok majd venni valahol ami a kis polírkorongokra való amit mi használunk a festőben, meg a csajok ott a fényfolyosó végén. :) Majd bentről szerzünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Majd bentről szerzünk. :D Énmá nemtok... Engem most perpill szivatnak... Csak nemtom miért... :) Egyébként át akartak rakni a szereldébe... Már megvolt írva a papírom meg minden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zsír lett. Én mondtam. :) Mondtam a srácnak,hogy te ajánlottad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Cép lett, ügyes volt aki csinálta. :) Vágva volt? Igen,mint a Zsoltié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts