Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Remélem faca lesz az enyém is. :) Hát ha a sárvédővel meg vagy elégedve akkor szerintem a többi is jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 tényleg,neked kiderült már hogy mi van az autóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Az enyém pölö koszos mindkettő. :D Holnap megyek gumishoz. Kicseréltetem a felnin a belső súlyokat ragasztottra és akkor talán felmegy a felni. :) ,ha nem akkor megy fel a Kadettre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 sziasztok.jön valaki a 15.-i talira ráckevére?mondjub a Balcsi környékéről. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 sziasztok.jön valaki a 15.-i talira ráckevére?mondjub a Balcsi környékéről. :D :D Mi Dorogrol megyünk a 2,2-essel. :) Félsz,hogy nem találsz oda? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 tényleg,neked kiderült már hogy mi van az autóval? Meg volt szorulva a motornak a tengelye és megégette a szénkeféket + a sok próbálgatás miatt a kapcsoló is kicsit megfeketedett. Szerencsére komolyabb baja nem volt. A biztosítékkicsapkodást meg nemtudta a srác mi okozta. Átnézte a vezetékezést minden stimmelt. Aztmondta hogyha továbbra is csinálja vigyem vissza és drasztikusabban utánnanéz. Az ablaknak elég furcsa hangja lett viszont... Remélem bájródik újra aztán eltünik ez a visító hang belőle... Ennek ellenére a jobb ablaküvegem még mindíg befelé dől és nem tudom mi baja lehet. A srác aztmondta hogy állítani a dőlésén nem nagyon lehet. Talán a sinek vannak elkopva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mi Dorogrol megyünk a 2,2-essel. :) Félsz,hogy nem találsz oda? :D nem szokásom eltévedni.kicsi országban lakunk.lehet én is előveszem az A2-t.csak le kell műszakiztatni,mert nem ment egy centit sem már vagy 4 éve. még eldöntöm mi legyen. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Most kicsit képen kívül vagyok,milyen tali is ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Most kicsit képen kívül vagyok,milyen tali is ez? :) márc. 15-én ráckevén veterán klub tali. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 márc. 15-én ráckevén veterán klub tali. :) :D :D ok,köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Most kicsit képen kívül vagyok,milyen tali is ez? :) Lesz majd itt helyben is de azt majd mi csináljuk. Az régio találkozó lesz meg a helyi hü..ék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Lesz majd itt helyben is de azt majd mi csináljuk. Az régio találkozó lesz meg a helyi hü..ék. :) és oda mehet majd a magamféle "vidéki" suhanc is???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 és oda mehet majd a magamféle "vidéki" suhanc is???? :D :) Persze. De ez csak ilyen vidéki Lurdytali lesz. Összejövünk egy bót parkolójában aztán beszélgetünk, fikázzuk egymás kocsiját lehet,hogy még verekedünk is aztán mindenki hazamegy. :D :D Persze,ha lesz rá igény. Szeretnénk egy picit összerázni a régióbeli Opeleseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Én rtomival leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Persze. De ez csak ilyen vidéki Lurdytali lesz. Összejövünk egy bót parkolójában aztán beszélgetünk, fikázzuk egymás kocsiját lehet,hogy még verekedünk is aztán mindenki hazamegy. :) :D Persze,ha lesz rá igény. Szeretnénk egy picit összerázni a régióbeli Opeleseket. hollenne helyileg,mert a balcsi elég messze van esztergomhoz. lurdyson sem voltam még. a "fikázás" az megy. erre mifelénk nem tudok senkit aki opelbuzi lenne,mint én. pedig biztos jó buli egy tali. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 hollenne helyileg,mert a balcsi elég messze van esztergomhoz. lurdyson sem voltam még. a "fikázás" az megy. erre mifelénk nem tudok senkit aki opelbuzi lenne,mint én. pedig biztos jó buli egy tali. :) :D Szerintem tuti nem Esztergomban... Gondolom valahol Győr vagy Tatabánya körül hogy mindenkinek egyforma távolságban legyen. Én támogatom az ötletet bájdövéj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Szerintem tuti nem Esztergomban... Gondolom valahol Győr vagy Tatabánya körül hogy mindenkinek egyforma távolságban legyen. Én támogatom az ötletet bájdövéj. :) győr,tata az jó,nem olyan nagyon messzi. ha kisbér jó lenne,akkor van ott egy ki nyaralonk nagy telekel és felajánlanám sátras bulira. lehet nagy tüzet rakni meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Szerintem tuti nem Esztergomban... Gondolom valahol Győr vagy Tatabánya körül hogy mindenkinek egyforma távolságban legyen. Én támogatom az ötletet bájdövéj. :D Hülye vagy? :) Dorogra szervezzük ne kelljen messzire menni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Hülye vagy? :) Dorogra szervezzük ne kelljen messzire menni. :D :D Nekem jó, csak a többiek lehet nem fognak örülni neki. Vagy most csak Te, zocsa + én fogunk tömegverekedni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem jó, csak a többiek lehet nem fognak örülni neki. Vagy most csak Te, zocsa + én fogunk tömegverekedni? :) Jön Jucus is a Calibrával. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Jön Jucus is a Calibrával. :) :D Helyes helyes... Akkor ez ilyen Suzukis megbeszélés lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem jó, csak a többiek lehet nem fognak örülni neki. Vagy most csak Te, zocsa + én fogunk tömegverekedni? :D hááááát,dorog nem éppen a szomszédomban van. akkor inkább a lurdy-s buli. kicsit messze lenne. vagy enyire zártkörü lesz????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nekem mindegy, felőlem akárhol is lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 hááááát,dorog nem éppen a szomszédomban van. akkor inkább a lurdy-s buli. kicsit messze lenne. vagy enyire zártkörü lesz????? :) Nem zártkötű. Ha elolvassátok a régió találkozós topicját ott leírtunk mindent. Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nem zártkötű. Ha elolvassátok a régió találkozós topicját ott leírtunk mindent. Az a tervünk,hogy bejárjuk a régió nevesebb településeit. Tehát mindíg máshol lenne a tali. Ugye tavajelőtt a Tatabánya-Tata vonal megvolt. Mehetünk pl. Veszprémbe is majd,Fehérvárra,Komáromba meg van még pár szép hely. Esztergom pölö. Ez akkor olyan hasonló turnékörút lesz mint amilyet Balázs Pali és a Kordaházaspár szokott csinálni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts