zocsa Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Vannak rajta hibák is vagy csak a morcosítás lesz? :) Morcosítás nem lesz ,csak hibák javítása + fény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Hát ezzel is lesz dolga majd a karosszériásnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080219/K_p_023_resi...ltoltes.hu_.jpg Hát ezzel is lesz dolga majd a karosszériásnak. :) 2-3cm-el kijjebb húzzák és kész. De az a rönyó minek kellett a képre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 2-3cm-el kijjebb húzzák és kész. De az a rönyó minek kellett a képre? :D Haverral mini sztrítrészing találkozót rendeztünk ott hirtelen. Tod hogy jöjjenek a csajok... Gyorsultunk is volna csak megjelentek a kékek aztán mi meg tipliztünk. :) :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Kemény vagy Csoki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Kemény vagy Csoki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Kemény vagy Csoki! Ott kell élni... Nem itt a gányba. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nemtom mit néztem én múltkor a Lurdyban de a kupakok mégis jók. Nagyon szépen köszönöm Tamás. Majd ha nagy leszek meghálálom. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Durva a sportkipüffentő a Rekordon... :D Hirtelen meglepődtem hogy milyen hanggal indul el... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Durva a sportkipüffentő a Rekordon... :P Hirtelen meglepődtem hogy milyen hanggal indul el... :D :D Háát mert televan vitaminnal azért. ;) Amúgy már ki van égve belőle az üveggyapot meg a rács ami megfogná. :) Imádom a hangját. :D De holnap már nem azzal megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Hát holnap én busszal vagyok kénytelen megint menni... Elméletileg ( kopp-kopp ) az utsó munkanapom ezen a héten... :D Gondoltam erre a két napra nem sajnálom az üzemanyagot... De biztosítékokat vagdos ki és a jobb oldali ablaka nem igazán akar lemenni mostanság... Szóval épp az előbb adtam be a haverhoz hogy nézze mán meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Hát holnap én busszal vagyok kénytelen megint menni... Elméletileg ( kopp-kopp ) az utsó munkanapom ezen a héten... :D Gondoltam erre a két napra nem sajnálom az üzemanyagot... De biztosítékokat vagdos ki és a jobb oldali ablaka nem igazán akar lemenni mostanság... Szóval épp az előbb adtam be a haverhoz hogy nézze mán meg. :) Melyik biztiket veri ki? Az elektromos ablaknak nem ártana egy kis WD40 tavasszal. A szerkezetet fujd be ,hogy csusszon picit könnyebben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Melyik biztiket veri ki? Az elektromos ablaknak nem ártana egy kis WD40 tavasszal. A szerkezetet fujd be ,hogy csusszon picit könnyebben. :D 24... Belső világítás, magnó, vészvillogó, meg az óra. Azon már túl vagyok, semmi haszna nem volt. Meg sem moccan. A motor az kattan de a szerkezet se előre se hátra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 24... Belső világítás, magnó, vészvillogó, meg az óra. Azon már túl vagyok, semmi haszna nem volt. Meg sem moccan. A motor az kattan de a szerkezet se előre se hátra. :) Akkor nemtom. Zocsa! Milyen lett a kocsi? Szépen megcsinálták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Akkor nemtom. Zocsa! Milyen lett a kocsi? Szépen megcsinálták? Ha idehozta nyergesre akkor szerintem szépen. A két hátsósárvédőmet + a küszöbömet nekem is itt csinálták. Csak egy kis lakkfolyás van rajta az antenna mellett. Ha nem pont azt nézed észre se lehet venni. Nagyon szép lett rajta a fényezés... Őszintén szólva rosszabbra számítottam. Kivi leszek mennyire lesz tartós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Zsolti-Zocsa! Mit szolnátok,ha szerveznénk egy régiótalálkozót? Ide Dorogra mondjuk vagy a környékre. Nem kell,hogy sokan legyünk csak úgy. :) Egy Country Lurdy-talit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Zocsa! Milyen lett a kocsi? Szépen megcsinálták? Egyelőre csak a sárvédő lett cserélve+festve, mert csak péntekre jött meg a tankajtó környékére a javító cucc. Akkor már nem álltak neki szétvágni,mert hétvégére kellett az autó. Holnap reggel viszem vissza és péntek du.-ra kész az is. eddig teccik az eredmény, átragasztották a GL feliratot meg a csíkot is az újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Zsolti-Zocsa! Mit szolnátok,ha szerveznénk egy régiótalálkozót? Ide Dorogra mondjuk vagy a környékre. Nem kell,hogy sokan legyünk csak úgy. :) Egy Country Lurdy-talit. :D Én benne vagyok Tamás báttya. :D Megpróbálok akkor carstylingról is hívni pár ismerős Opelest... Hátha eljönnek és kedvetkapnak esetleg a MOTE-hez vagy a Régiós klubbhoz... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mi már szerveztünk egyet 2 éve Márciusban. Itt lehet olvasni róla. Ez kisebb volumenű lenne. Csak egyszerű ismerkedős beszélgetős egymás autóit fikázós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Csak egyszerű ismerkedős beszélgetős egymás autóit fikázós. :D Ez már szimpatikus... Akkor Elkezdem összeírni a gondolataimat egy kis papírkára... :) zocsa: A tank és a sárvédő az nekem ennél vészesebb volt. :D Mindjá keresek a képet. Szerk.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Azért az a "sárvédő" se semmi. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Azért az a "sárvédő" se semmi. :D :D Jah... meg a küszöbbe is belement a mutatóujjam félig... Szal volt rajta dolguk rendesen... De most nagyon szép lett. Szinte rá se ismertem amikor mentem a kocsimért... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Remélem faca lesz az enyém is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts