rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Ha Tatabányán bármilyen segítség kell ezen elértek! (+36 20 9 276-903) akár útba igazítás, akár gumis műhely, szerelő vagy vontatás .. A Márc 15-tel van egy aprócska gond! Olyankor dugig van az ottani parkoló és még a felfelé vezető utat is végig állják .. Tehát szerencsésebb lenne a városban parkolni, pl. az Inger Sparnál (ünnepnap üres a parkoló) és onnan GYALOG!!! (nem elírás) szóval gyalog felmenni a Turulhoz. 15-25 perc tempótól függően! :blink: Ha fent vagyunk érdemes megnézni a barlangot és a kilátót is!! akkor én most sexcijó tag vagyok vagy nem?? :rolleyes: ;) Régió tag vagy persze. Sőt lehetsz Régió Vezető is. :D Jól hangzik ez az Interspáros parkolós felkirándulós dolog is. legfeljebb,ha jól kinézelődtük magunkat akkor átcsorgunk Tatára megnézni a tavat meg a várat. Az éhesekmeg útközben ehetnek a Mekdonáccba pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Régió tag vagy persze. Sőt lehetsz Régió Vezető is. ;) Jól hangzik ez az Interspáros parkolós felkirándulós dolog is. legfeljebb,ha jól kinézelődtük magunkat akkor átcsorgunk Tatára megnézni a tavat meg a várat. Az éhesekmeg útközben ehetnek a Mekdonáccba pl. :blink: A Turulnál egy napot simán el lehet tölteni, de a Tata is jól hangzik, pl. Angol Park, Vár, s.t.b. Emszídonác helyett inkább Machagóni étterem Tatán! Ugyan annyi pínzbül itt jól is lak a banda, fő út mellett van és 15-20 ótó simán tud parkolni! Occsó, finomat és sokat adnak! ;) Esetleg valamikor majd Gesztesi vár látogatás?? Az is nagyon tuti hely! :D Te Tomka! Mi a dóga egy régi jó vezetőnek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 :blink: A Turulnál egy napot simán el lehet tölteni, de a Tata is jól hangzik, pl. Angol Park, Vár, s.t.b. Emszídonác helyett inkább Machagóni étterem Tatán! Ugyan annyi pínzbül itt jól is lak a banda, fő út mellett van és 15-20 ótó simán tud parkolni! Occsó, finomat és sokat adnak! ;) Esetleg valamikor majd Gesztesi vár látogatás?? Az is nagyon tuti hely! :D Te Tomka! Mi a dóga egy régi jó vezetőnek? :rolleyes: Jól hangzik az éttermes dolog is. Majd MSN-en ledumáljuk és egyeztetjük a programot. Mindjárt nyitok egy topicot itt a szomszédban ahová lehet listát írni. A régióvezetőnek különösebb dolga nincsen csak össze kell fognia a csapatot és élen járni a szervezkedésben. Mint pl. most is tetted a programjavasatoddal. Köszi,hogy elvállalod. ;) Én támogatlak mindenben ;) csak nekem tudod ott a veterán szexió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Te Tomka! Még a végén kicsi lesz az Ingerspar parkolója is!!! ;) "gyalog??" Igen autós klub vagyunk és már most edzünk arra az időre amikor majd nem tellik benyára!! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Te Tomka! Még a végén kicsi lesz az Ingerspar parkolója is!!! :D "gyalog??" Igen autós klub vagyunk és már most edzünk arra az időre amikor majd nem tellik benyára!! :rolleyes: ;) Majd legfeljebb előlre küldünk valakit,hogy nézzen kötül és ha lesz fent hely akkor kocsival megyünk. NNa. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Azárt egy kis séta ott a levegőn senkinek sem árt meg. Szerintem. /most lehet, hogy sokan fenik rám a kardot?/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Azárt egy kis séta ott a levegőn senkinek sem árt meg. Szerintem. /most lehet, hogy sokan fenik rám a kardot?/ Ne törődj vele. :blink: Ez nem kötelező,hanem ajánlott. Meg ugye ez nem a katonaság. Bár ezek a mai fiatalok azt sem tudják mi is az. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ne törődj vele. :blink: Ez nem kötelező,hanem ajánlott. Meg ugye ez nem a katonaság. Bár ezek a mai fiatalok azt sem tudják mi is az. :rolleyes: Bezzeg a mi időnkben!!! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Bezzeg a mi időnkben!!! :rolleyes: :blink: Én sosem voltam katona és nem is leszek! Akkor ilyenkor mivan??? Attól még felsétálok a hegyre! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Én sosem voltam katona és nem is leszek! Akkor ilyenkor mivan??? Attól még felsétálok a hegyre! :blink: ;) te sem voltál Bogi ? én sem :rolleyes: javasolnám a futóversenyt az emlékműig.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 te sem voltál Bogi ? én sem :blink: javasolnám a futóversenyt az emlékműig.... ;) Inkább lefelé, ha lehet. Fölfelé még rálépnék a nagy rohanásban a nyelvemre (vagy a Tiédre!) :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Inkább lefelé, ha lehet. Fölfelé még rálépnék a nagy rohanásban a nyelvemre (vagy a Tiédre!) :rolleyes: ;) lefelé nem tudsz majd megállni :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 lefelé nem tudsz majd megállni :blink: ;) Dehogynem:gatyafékkel!! :D Meg előbb-utóbb lesz valahol fa is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Meg előbb-utóbb lesz valahol fa is! :blink: miért fürdeni is fogsz ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 miért fürdeni is fogsz ? http://www.mema.ucl.ac.be/~loix/fa.jpg :rolleyes: Fürdeni majd otthon! Hacsak nem lesz hó, és akkor hócsatát vívunk!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Fürdeni majd otthon! Hacsak nem lesz hó, és akkor hócsatát vívunk!!! :rolleyes: jó meg leszel fürdetve a hóban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 jó meg leszel fürdetve a hóban ;) Miért én???? :blink: Már megint a "legkisebbet" bántod! Pedig gondolkoztam, hogy sütök finomságosságokat és mindenki kap, de akkor a Te részed is szétosztom!!! :D ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 (edited) Miért én???? :blink: Már megint a "legkisebbet" bántod! Pedig gondolkoztam, hogy sütök finomságosságokat és mindenki kap, de akkor a Te részed is szétosztom!!! :D ;) :rolleyes: akkor visszavonok mindent és kérek sütit ;) Módosítva Február27, 2006 : Gelko Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Naugye! ;) Tényleg a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út! :rolleyes: Nem kell ám félreérteni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Naugye! :D Tényleg a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út! :blink: Nem kell ám félreérteni! ;) Érdekes a sebészek is mindig ezt mondogatják! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nagyon remélem, hogy addigra már nem lesz hó, elegem van már ebből a télből :rolleyes: A finomságosságok jöhetnek :blink: annak én sem állok ellen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Aporopó! Mi van Senator - Admirális azon felvetésével, hogy ott éppen azon napon szoktak a hozzám hasonlóan gyérhajúak is megemlékezni olyan dolgokról, amiket meg sem éltek, de ma ez trendi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha esetleg én is elvetődnék, kaphatok majd Tbánya határától telefonos segítséget....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Ha esetleg én is elvetődnék, kaphatok majd Tbánya határától telefonos segítséget....? Hogyispersze. Kérned sem kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszönöm előre is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts